Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

Macie fajnie, w Łodzi wieje i kropi od czasu do czasu. Uciekam z psem na długi spacer, mimo pogody (na stadionie widzewa jest zjazd świadków jehowy już 2 dzień, a ja mam już dosyć tego monotonnego głosu z głośników, do kibiców chyba sie przyzwyczailam):shake:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Kwartecik, bo Oktawia siedzi dluzej niz my :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]haha biedna sama tak przesiaduje do rana :shake: :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Ewa Aga:mad: nie kłamajcie nas napewno zimno u was:angryy: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Julia u nas w Pabianicach nie pada :eviltong: ale i tak zimno :-( [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]obiadej juz zjedzony :D[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']Macie fajnie, w Łodzi wieje i kropi od czasu do czasu. Uciekam z psem na długi spacer, mimo pogody (na stadionie widzewa jest zjazd świadków jehowy już 2 dzień, a ja mam już dosyć tego monotonnego głosu z głośników, do kibiców chyba sie przyzwyczailam):shake:[/QUOTE]
pociesze Cię :evil_lol: :evil_lol: u mnie od rana dziś ktoś(sąsiad jakiś) słucha w radiu te śpiewy - ku***ca mnie zaras strzeli

Posted

[quote name='Vectra']pociesze Cię :evil_lol: :evil_lol: u mnie od rana dziś ktoś(sąsiad jakiś) słucha w radiu te śpiewy - ku***ca mnie zaras strzeli[/quote]
:lol: buhahahahahhaha wcale nie wspolczujemy o nie nie nie:eviltong: hahaha

Posted

[IMG]http://images3.fotosik.pl/117/29eec66f72fa641e.jpg[/IMG]

:eek2: :mdleje::stupid: :turn-l: :grin::cool2: :sweetCyb::sweetCyb:

BUZIAK W TEN WYMALOWANY MORDULEC!!

Posted

[quote name='nikusia']

BUZIAK W TEN WYMALOWANY MORDULEC!![/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:lol: witamy i dziekujemy za buziaka:evil_lol: Tigra przesyla wielkiego liza:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

A u nas kropi i wieje.. jak dla mnie bosko :evil_lol:. Po kilku dniach upałow, które były nonstop taka pogoda właśnie mnie zadowala :lol:.

Posted

no i dwie godzinki minęły, spacerek zaliczony, a gadulec na stadionie nadal trwa:shake: sąsiad mnie pocieszył, że jeszcze jutro mają zjazd, chyba na działkę do ojca ucieknę:evil_lol:

Posted

mam przez trzy dni zjaz świadków jehowy, nie ma jak przejść bo samochody stoją na trawnikach a z głośników słychać monotonny głos, coś jak w kościele (może innym to nie przeszkadza ale ja ogólnie nie jestem kościelna), a jak zamknę okno to się uduszę:evil_lol: jedyny plus jest taki, że koło stadionu to takiego poządku nie widziałam odkąd tu mieszkam:evil_lol:;), to sprzątanie robili sami w zamian za możliwoś zorganizowania tego zjazu, porządni ludzie:lol:

a nie wiem czy pisałam, że chodzi o stadion Widzewa:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']mam przez trzy dni zjaz świadków jehowy, nie ma jak przejść bo samochody stoją na trawnikach a z głośników słychać monotonny głos, coś jak w kościele (może innym to nie przeszkadza ale ja ogólnie nie jestem kościelna), a jak zamknę okno to się uduszę:evil_lol: jedyny plus jest taki, że koło stadionu to takiego poządku nie widziałam odkąd tu mieszkam:evil_lol:;), to sprzątanie robili sami w zamian za możliwoś zorganizowania tego zjazu, porządni ludzie:lol:

a nie wiem czy pisałam, że chodzi o stadion Widzewa:evil_lol:[/quote]

Własnie chciałam dopisac do swojego postu, ze w Chorzowie wczoraj to było :evil_lol:
Ale wyszłabym na jakąś obeznaną a do jakiejkolwiek religijności to mi daleko jednak :evil_lol:

Posted

Fajna dziewucha......mam sentyment do bokserów, bo mój poprzedni pies był pregowanym bokserem o imieniu Tajson.
Pozdrowienia z Opola

Posted

[quote name='nikusia'][IMG]http://images3.fotosik.pl/117/29eec66f72fa641e.jpg[/IMG]

BUZIAK W TEN WYMALOWANY MORDULEC!![/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale Lolita

A u mnie ktoś od godziny słucha DODY :placz::placz::placz:chyba włączę Ozzy'ego O.:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale Lolita

A u mnie ktoś od godziny słucha DODY :placz::placz::placz:chyba włączę Ozzy'ego O.:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ze mnie się śmiały że mi disco polo nie pasi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak dziś mi tu będą grać to zaprowadze tam Kano przywiąże do drzewa i on im tak będzie wyć że nie będzia nic innego słyszeć tylko jego uroczy kilku oktawowy głosik niczym pani WW :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]BeaC :cool3:witamy w galerii :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]i witamtez wszystkie zniecierpliwione baby :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]zdiecia dlugo si erobily bo dlugo spacerowalysmy :D wkoncu to 1 bieganie od 4 tygodni:multi: Tigra teraz spi smacznie a ja mniejszam i obrabiam fotki :) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]wiec niebawem cos wkleje :cool3:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]dziewczyny ale wy macie fajne klimaty :evil_lol: u mnie ani dody ani disco z pola nie slychac:evil_lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='nathaniel']u mnie potrafia puścić DOde na full myć okna i spiewać na całą ulice 2 bajki cyz jak to tam
Albo puścic na full techno, nie wiem co gorsze :evil_lol:[/QUOTE]
Dobre techno nie jest złe :lol: :evil_lol:. Nie wiedziałam, że kiedykolwiek to powiem :lol:.