Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Macie fajnie, w Łodzi wieje i kropi od czasu do czasu. Uciekam z psem na długi spacer, mimo pogody (na stadionie widzewa jest zjazd świadków jehowy już 2 dzień, a ja mam już dosyć tego monotonnego głosu z głośników, do kibiców chyba sie przyzwyczailam):shake: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='paula_z']Kwartecik, bo Oktawia siedzi dluzej niz my :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha biedna sama tak przesiaduje do rana :shake: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Ewa Aga:mad: nie kłamajcie nas napewno zimno u was:angryy: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Julia u nas w Pabianicach nie pada :eviltong: ale i tak zimno :-( [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]obiadej juz zjedzony :D[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Imbir1']Macie fajnie, w Łodzi wieje i kropi od czasu do czasu. Uciekam z psem na długi spacer, mimo pogody (na stadionie widzewa jest zjazd świadków jehowy już 2 dzień, a ja mam już dosyć tego monotonnego głosu z głośników, do kibiców chyba sie przyzwyczailam):shake:[/QUOTE] pociesze Cię :evil_lol: :evil_lol: u mnie od rana dziś ktoś(sąsiad jakiś) słucha w radiu te śpiewy - ku***ca mnie zaras strzeli Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='Vectra']pociesze Cię :evil_lol: :evil_lol: u mnie od rana dziś ktoś(sąsiad jakiś) słucha w radiu te śpiewy - ku***ca mnie zaras strzeli[/quote] :lol: buhahahahahhaha wcale nie wspolczujemy o nie nie nie:eviltong: hahaha Quote
nikusia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/117/29eec66f72fa641e.jpg[/IMG] :eek2: :mdleje::stupid: :turn-l: :grin::cool2: :sweetCyb::sweetCyb: BUZIAK W TEN WYMALOWANY MORDULEC!! Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='nikusia'] :eek2: :mdleje::stupid: :turn-l: :grin::cool2: :sweetCyb::sweetCyb: BUZIAK W TEN WYMALOWANY MORDULEC!![/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: witamy i dziekujemy za buziaka:evil_lol: Tigra przesyla wielkiego liza:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [quote name='paula_z']Ewa, gdzie fotki :mad: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]wlasnie ida sie robić:eviltong:[/COLOR][/B] Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 evaxon ma sprzęt a fotek nie cyka... :mad: Quote
Cimi Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A u nas kropi i wieje.. jak dla mnie bosko :evil_lol:. Po kilku dniach upałow, które były nonstop taka pogoda właśnie mnie zadowala :lol:. Quote
Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no i dwie godzinki minęły, spacerek zaliczony, a gadulec na stadionie nadal trwa:shake: sąsiad mnie pocieszył, że jeszcze jutro mają zjazd, chyba na działkę do ojca ucieknę:evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 mam przez trzy dni zjaz świadków jehowy, nie ma jak przejść bo samochody stoją na trawnikach a z głośników słychać monotonny głos, coś jak w kościele (może innym to nie przeszkadza ale ja ogólnie nie jestem kościelna), a jak zamknę okno to się uduszę:evil_lol: jedyny plus jest taki, że koło stadionu to takiego poządku nie widziałam odkąd tu mieszkam:evil_lol:;), to sprzątanie robili sami w zamian za możliwoś zorganizowania tego zjazu, porządni ludzie:lol: a nie wiem czy pisałam, że chodzi o stadion Widzewa:evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Imbir1']mam przez trzy dni zjaz świadków jehowy, nie ma jak przejść bo samochody stoją na trawnikach a z głośników słychać monotonny głos, coś jak w kościele (może innym to nie przeszkadza ale ja ogólnie nie jestem kościelna), a jak zamknę okno to się uduszę:evil_lol: jedyny plus jest taki, że koło stadionu to takiego poządku nie widziałam odkąd tu mieszkam:evil_lol:;), to sprzątanie robili sami w zamian za możliwoś zorganizowania tego zjazu, porządni ludzie:lol: a nie wiem czy pisałam, że chodzi o stadion Widzewa:evil_lol:[/quote] Własnie chciałam dopisac do swojego postu, ze w Chorzowie wczoraj to było :evil_lol: Ale wyszłabym na jakąś obeznaną a do jakiejkolwiek religijności to mi daleko jednak :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hehe, ided szykować się na imprezę, Imbirek będzie miał dziś wieczorem chatę wolną:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]wlasnie ida sie robić:eviltong:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]COŚ DŁUGO SIĘ ROBIĄ :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Fajna dziewucha......mam sentyment do bokserów, bo mój poprzedni pies był pregowanym bokserem o imieniu Tajson. Pozdrowienia z Opola Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]COŚ DŁUGO SIĘ ROBIĄ :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] jakoś bardzo dłuuugo :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='nikusia'][IMG]http://images3.fotosik.pl/117/29eec66f72fa641e.jpg[/IMG] :eek2: :mdleje::stupid: :turn-l: :grin::cool2: :sweetCyb::sweetCyb: BUZIAK W TEN WYMALOWANY MORDULEC!![/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Lolita A u mnie ktoś od godziny słucha DODY :placz::placz::placz:chyba włączę Ozzy'ego O.:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Lolita A u mnie ktoś od godziny słucha DODY :placz::placz::placz:chyba włączę Ozzy'ego O.:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ze mnie się śmiały że mi disco polo nie pasi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak dziś mi tu będą grać to zaprowadze tam Kano przywiąże do drzewa i on im tak będzie wyć że nie będzia nic innego słyszeć tylko jego uroczy kilku oktawowy głosik niczym pani WW :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [B][COLOR=darkgreen]BeaC :cool3:witamy w galerii :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]i witamtez wszystkie zniecierpliwione baby :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiecia dlugo si erobily bo dlugo spacerowalysmy :D wkoncu to 1 bieganie od 4 tygodni:multi: Tigra teraz spi smacznie a ja mniejszam i obrabiam fotki :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]wiec niebawem cos wkleje :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dziewczyny ale wy macie fajne klimaty :evil_lol: u mnie ani dody ani disco z pola nie slychac:evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 u mnie potrafia puścić DOde na full myć okna i spiewać na całą ulice 2 bajki cyz jak to tam Albo puścic na full techno, nie wiem co gorsze :evil_lol: Quote
Cimi Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='nathaniel']u mnie potrafia puścić DOde na full myć okna i spiewać na całą ulice 2 bajki cyz jak to tam Albo puścic na full techno, nie wiem co gorsze :evil_lol:[/QUOTE] Dobre techno nie jest złe :lol: :evil_lol:. Nie wiedziałam, że kiedykolwiek to powiem :lol:. Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 już wole dode czy tam techno niż te umc , umc :shake: :shake: disco olo z pola :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts