e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 :angryy: od kolezanki pozyczylam tylko akumulatorki bez ladowarki miala mi dac naladowane (oczwiscie on ajest tak rozgarnieta ze sie ...) no dobra bylam w sklepie oczywiscie ni emieli :angryy: znaczy miele ale albo 6 akumulatorkow albo 2 a ja chcialm 4 :angryy: no to on mi mowi ze ma 4 ale tylko 1800 mah to podziekowalam poszlam do innego na miescie (dosc daleko) i w polowie drogi skapnelam si eze .. nie wzielam kasy z domu :placz: zdenerwowalam sie i ni eide :[ ni ebede w taki upal lazila moze jak tata przyjedzie wczesniej z dzialki to mnie zawiezie a jak ni eto dopiero jutro bede miec boze mam ochote cos rozwalic:angryy: a tak wogole musze przyznac ze chlopak od ktorego kupowalam aparat oprocz aparatu i statywu dał mi maskotke i cukierka:lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='evaxon'] a tak wogole musze przyznac ze chlopak od ktorego kupowalam aparat oprocz aparatu i statywu dał mi maskotke i cukierka:lol: :evil_lol:[/quote] No proszę, no proszę :razz: :razz: :cool3: Trudno, najwyzej poczekamy do jutra, heh..:roll: Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 oj gapa, gapa, a my tutaj z ciekawości nie możemy wysiedzieć, :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 hehe czekajcie cierpliwie czekajcie:evil_lol: bo ja juz nie wyrabiam mam przed soba aparat i go nie moge wlaczyc:angryy: Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wszyscy narzekają, tylko ja dzisiaj jakaś wyrozumiała :roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='madzia i medor']Wszyscy narzekają, tylko ja dzisiaj jakaś wyrozumiała :roll: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]dokladnie :cool3: dobra Madzia dobra:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 upał jej zaszkodził i wszystko jedno jest kobiecie, to nie wyrozumiałość tylko apatia:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Imbir1']upał jej zaszkodził i wszystko jedno jest kobiecie, to nie wyrozumiałość tylko apatia:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha biedna Madzia ale przynajmnej jako jedyna mnie nie naciska:evil_lol: a ja nie lubie jak mnie ktos naciska bo sie zamykam w sobie:evil_lol:[/COLOR][/B] [SIZE=1][COLOR=white]zaraz zbzikuje widze aparat dotykam go a nie moge wlaczyc aaaaa to jest okropne uczucie[/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [I][B]Ewa co z tym aparatem ....może źle włożyłaś akumulatorki :razz:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ewa co z tym aparatem ....może źle włożyłaś akumulatorki :razz:[/B][/I][/quote] [B][COLOR=darkgreen] Alu z aparatem wszystko oki :grins:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]tylko akumulatorki nie naladowane:splat:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 a zwykłych baterii nie możesz kupić, żeby go przetestować:lol: Quote
Vectra Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ewa Ty nie możesz być Ewa bo ja jestem Ewa i ja bym z końca polski ściągła te baterie byle ten aparat ruszyć :razz: :razz: masz Ty cierpliwość :shake: :shake: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen] Alu z aparatem wszystko oki :grins:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]tylko akumulatorki nie naladowane:splat:[/COLOR][/B][/quote]:mad::mad::mad:[B][I]a wspomnij moje wczorajsze słowa :cool3:miałas kombinować , ładować etc :diabloti: no to se teraz poczekamy:placz::placz::placz: [/I][/B] Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Vectra']Ewa Ty nie możesz być Ewa bo ja jestem Ewa i ja bym z końca polski ściągła te baterie byle ten aparat ruszyć :razz: :razz: masz Ty cierpliwość :shake: :shake:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: no ja juz bylam zdolan pojsc prawie na koniec mojego miasta:roll: no i w polowie drogi do sklepu przypomnialo mi sie ze nie wzielam kasy :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ja poprostu juz nie mam sily:placz: dzisiejszy dzien mnie wykancza kawalek po kawalku :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]licze na to ze moj tata wroci za jakies 30 min i pojedzie ze mna :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Julia ale jak wloze zwykle baterie to podzialaja chwilke cykne 4 foty i i tak ich nie zgram na kompa bo mi sie rozladuja:shake: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[B][I]a wspomnij moje wczorajsze słowa :cool3:miałas kombinować , ładować etc :diabloti:[/I][/B] [I][B]no to se teraz poczekamy:placz::placz::placz:[/B][/I] [/quote] [B][COLOR=darkgreen]Alu no bo ja skombinowlaam same akumulatorki bo kolezanak ani emoga mi pozyczyc ładowarki bo ojciec jej zabral na wyjazd jakis:shake: i miala tylko 1 pare aku ale mowila ze naladowane na 100% sa:angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale cieszmy sie z faktu ze .... jest aparat:multi:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ewa, wiem ale jakoś trzeba kombinować, ja pewnie bym je kupiła:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Imbir1']Ewa, wiem ale jakoś trzeba kombinować, ja pewnie bym je kupiła:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Ale ja nie mam jak i od kogo :roll: jedyne wyjscie to isc i kupic :roll: kolo mnie w sklepie nie bylo znaczy byly ale nie takie co mi odpowiadamy:shake: juz wole sie wstrzymac niz wydac kase na cos z czego nie bede zadowolona:razz:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No to Ty lepiej powiedz że tY tak specjalnie nas tu trzymasz w tej niepewności :razz: :razz: i że dawno masz pełno fotek tylko nie chcesz nam pokazać :obrazic: :obrazic: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Vectra']No to Ty lepiej powiedz że tY tak specjalnie nas tu trzymasz w tej niepewności :razz: :razz: i że dawno masz pełno fotek tylko nie chcesz nam pokazać :obrazic: :obrazic:[/quote] :evil_lol: oj tak mam ich multum :diabloti: ale jestem zła Ewa i sie nie dziele:eviltong: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A jednak doszedł. Od tego facia z allegor? Co Ty mu zrobiłaś , że jednak aparat doszedł ? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='nathaniel']A jednak doszedł. Od tego facia z allegor? Co Ty mu zrobiłaś , że jednak aparat doszedł ? :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]aparat doszedl bo kupilam 2 taki sam heheh a kupowalam od kolesia z CF:cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][SIZE=1]a ten z allegro:mad: no jeszcze nie wiem nic jak tam policji idzie szukanie:razz:[/SIZE] [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ide si epobawic statywem :lol: on nie potrzebuje akumulatorkow :razz: :lol: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Koma Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No ja myślałam że jakieś fotki zobaczę a tu masz :mad: wierzę jednak że będzie ich dużo i jak wrócę we wtorek to będę miala co oglądać ślicznej Tigry :loveu: Quote
leemonca Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 szykuj zdjęcia, szykuj i to szybko, bo się tu coraz więcej kijów :mad:"bejsbolowych" pokazuje :razz: :evil_lol: :razz: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='leemonca']szykuj zdjęcia, szykuj i to szybko, bo się tu coraz więcej kijów :mad:"bejsbolowych" pokazuje :razz: :evil_lol: :razz:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]niestety zdiecia beda dopiero jutro :shake: jak kupie akumulatorki[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts