gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Lidan napisał(a):A jakieś nowe wiadomości i zdjęcia Oziego są możliwe do zdobycia? FAjnie by było...:) Dołączam się do pytania:) Quote
koosiek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Z tego, co się dowiedziałam, to Ozi jest już odważniejszy, lubi się z ludźmi, którzy przyjeżdżają do Konstancina do swoich podopiecznych i w sumie fajny pies się z niego robi :) Ale na więcej wieści musicie jeszcze poczekać ;) Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 koosiek napisał(a):Z tego, co się dowiedziałam, to Ozi jest już odważniejszy, lubi się z ludźmi, którzy przyjeżdżają do Konstancina do swoich podopiecznych i w sumie fajny pies się z niego robi :) Ale na więcej wieści musicie jeszcze poczekać ;) Nie ma spr:):) JAk trza, to trza..:D czekamy więc (nie)cierpliwie;):) Quote
Lidan Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Hop hop! Jest tu ktoś? Ozi, pieseczku śliczny, przyszłam powiedzieć ci dobranoc :-) Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Krówuś śliczny, pusto dziś było u ciebie. Pobiegniemy jeszcze na nocny spacerek:multi:, powąchasz zielony, deszczowy świat i potem powiem ci : DOBRANOC:lol: Quote
Aimez_moi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kochaniutka bialo czarna krowko....... rano w mokry dzionek na spacerek pedzimy........:) Quote
Lidan Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witam Oziego i wszystkich odwiedzających wątek :-) Jestem i ja. Wróciłam z pracy, przekąsiłam co nie co i odwiedzam "swoje" pieski. Zajrzyjcie, proszę na wątek kilkuletniej jamniczki, która bardzo źle znosi pobyt w schronisku Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Do jamnisi zajrze "jutro" ale dziś jeszcze odwiedzam Oziego:):) Buziaczki dla Pieknisia:) Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ciekawa jestem jak tam Cudna Krowka znosi takie deszcze?..... Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Śliczny biało-czarny Kroweńku, pusto i cicho u Ciebie..... Może cioteczka Gonia przyjdzie zaraz, to pobiegniemy na nocny spacerek:multi::multi: Po deszczu wszystko ladnie pachnie majową porą..powąchamy... szkoda, że tylko wirtualnie:shake::shake: Quote
koosiek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Lidan, wstrzymaj się proszę jeszcze z allegro, Ozi ma teraz wyróżnione azylowe. Quote
Aimez_moi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ozi bialy cudny psiaku .....szukamy domku....szukamy......jakos marnie nam to wychodzi.... Quote
Lidan Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='koosiek']Lidan, wstrzymaj się proszę jeszcze z allegro, Ozi ma teraz wyróżnione azylowe. Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił :kciuki: Quote
gonia66 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Lidan napisał(a):Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił :kciuki:Lidziu..Ty o tej porze??:o No to naparwdę nasz Ozi to królewicz nie lada, skoro cioteczka na audiencje przychodzi do chłopaka o tej porze, co zwykle chrapie smacznie:D;) Pewnie jutro wolne:):) Quote
koosiek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Lidan']Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił :kciuki: Z tego, co widzę, to jest jeszcze przez jedenaście dni i chyba stale jest odnawiane wyróżnione... Więc może zamiast krówkowi, zrobiłabyś Flipowi, dobrze? On pilniej potrzebuje domu... http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flap-w-nowym-domu-%29-Flip-wci%C4%85%C5%BC-czeka... Quote
Lidan Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Tak, jutro wolne ale ja mam jakieś dziwnie zajęte te wolne :hmmmm: Jutro pewnie pół dnia zajmie mi odprowadzanie siostry na lotniskom machanie na "do widzenia" i powrót... Zasiedziałam się tak długo bo rozsyłam zaproszenia na sterylkowy wątek. Podjęłam się wysłać pw do wszystkich których nicki zaczynają się na literkę "A". Nie myślałam, że zajmie mi to tyle czasu, nie mam czasu zajrzeć na wszystkie śledzone wątki :placz: Ale już lecę do łóżka bo z niewyspania znowu dopadnie mnie migrena i chyba pozostanie mi już tylko :grab: bo drugiej w tym tygodniu nie wytrzymam :shake: Quote
gonia66 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Lidan napisał(a):Tak, jutro wolne ale ja mam jakieś dziwnie zajęte te wolne :hmmmm: Jutro pewnie pół dnia zajmie mi odprowadzanie siostry na lotniskom machanie na "do widzenia" i powrót... Zasiedziałam się tak długo bo rozsyłam zaproszenia na sterylkowy wątek. Podjęłam się wysłać pw do wszystkich których nicki zaczynają się na literkę "A". Nie myślałam, że zajmie mi to tyle czasu, nie mam czasu zajrzeć na wszystkie śledzone wątki :placz: Ale już lecę do łóżka bo z niewyspania znowu dopadnie mnie migrena i chyba pozostanie mi już tylko :grab: bo drugiej w tym tygodniu nie wytrzymam :shake: Upsssssssssssss...wiem co to migrena..więc uciekaj, uciekaj..bo nie daj Bog..:( Jutro tez jest dzien, wiec reszta zaproszen doślesz jutro ciociunciu:):):) Quote
koosiek Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='koosiek']Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił Z tego, co widzę, to jest jeszcze przez jedenaście dni i chyba stale jest odnawiane wyróżnione... Więc może zamiast krówkowi, zrobiłabyś Flipowi, dobrze? On pilniej potrzebuje domu... http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flap-w-nowym-domu-%29-Flip-wci%C4%85%C5%BC-czeka... Zacytuję, bo chyba umknęło ;) Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ozi slicznosci co tam u Ciebie nowego?.....:) Quote
Recommended Posts