Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego, co się dowiedziałam, to Ozi jest już odważniejszy, lubi się z ludźmi, którzy przyjeżdżają do Konstancina do swoich podopiecznych i w sumie fajny pies się z niego robi :) Ale na więcej wieści musicie jeszcze poczekać ;)

Posted

koosiek napisał(a):
Z tego, co się dowiedziałam, to Ozi jest już odważniejszy, lubi się z ludźmi, którzy przyjeżdżają do Konstancina do swoich podopiecznych i w sumie fajny pies się z niego robi :) Ale na więcej wieści musicie jeszcze poczekać ;)

Nie ma spr:):) JAk trza, to trza..:D czekamy więc (nie)cierpliwie;):)

Posted

Witam Oziego i wszystkich odwiedzających wątek :-) Jestem i ja. Wróciłam z pracy, przekąsiłam co nie co i odwiedzam "swoje" pieski.

Zajrzyjcie, proszę na wątek kilkuletniej jamniczki,
która bardzo źle znosi pobyt w schronisku

Posted

Śliczny biało-czarny Kroweńku, pusto i cicho u Ciebie..... Może cioteczka Gonia przyjdzie zaraz, to pobiegniemy na nocny spacerek:multi::multi: Po deszczu wszystko ladnie pachnie majową porą..powąchamy... szkoda, że tylko wirtualnie:shake::shake:

Posted

[quote name='koosiek']Lidan, wstrzymaj się proszę jeszcze z allegro, Ozi ma teraz wyróżnione azylowe.

Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił :kciuki:

Posted

Lidan napisał(a):
Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił :kciuki:
Lidziu..Ty o tej porze??:o No to naparwdę nasz Ozi to królewicz nie lada, skoro cioteczka na audiencje przychodzi do chłopaka o tej porze, co zwykle chrapie smacznie:D;)
Pewnie jutro wolne:):)

Posted

[quote name='Lidan']Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił :kciuki:

Z tego, co widzę, to jest jeszcze przez jedenaście dni i chyba stale jest odnawiane wyróżnione... Więc może zamiast krówkowi, zrobiłabyś Flipowi, dobrze? On pilniej potrzebuje domu... http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flap-w-nowym-domu-%29-Flip-wci%C4%85%C5%BC-czeka...

Posted

Tak, jutro wolne ale ja mam jakieś dziwnie zajęte te wolne :hmmmm: Jutro pewnie pół dnia zajmie mi odprowadzanie siostry na lotniskom machanie na "do widzenia" i powrót... Zasiedziałam się tak długo bo rozsyłam zaproszenia na sterylkowy wątek. Podjęłam się wysłać pw do wszystkich których nicki zaczynają się na literkę "A". Nie myślałam, że zajmie mi to tyle czasu, nie mam czasu zajrzeć na wszystkie śledzone wątki :placz: Ale już lecę do łóżka bo z niewyspania znowu dopadnie mnie migrena i chyba pozostanie mi już tylko :grab: bo drugiej w tym tygodniu nie wytrzymam :shake:

Posted

Lidan napisał(a):
Tak, jutro wolne ale ja mam jakieś dziwnie zajęte te wolne :hmmmm: Jutro pewnie pół dnia zajmie mi odprowadzanie siostry na lotniskom machanie na "do widzenia" i powrót... Zasiedziałam się tak długo bo rozsyłam zaproszenia na sterylkowy wątek. Podjęłam się wysłać pw do wszystkich których nicki zaczynają się na literkę "A". Nie myślałam, że zajmie mi to tyle czasu, nie mam czasu zajrzeć na wszystkie śledzone wątki :placz: Ale już lecę do łóżka bo z niewyspania znowu dopadnie mnie migrena i chyba pozostanie mi już tylko :grab: bo drugiej w tym tygodniu nie wytrzymam :shake:

Upsssssssssssss...wiem co to migrena..więc uciekaj, uciekaj..bo nie daj Bog..:(
Jutro tez jest dzien, wiec reszta zaproszen doślesz jutro ciociunciu:):):)

Posted

[quote name='koosiek']

Ok. Daj znać jak się skończy...chyba, że Ozi znajdzie wcześniej domek za co trzymam kciuki z całych sił
Z tego, co widzę, to jest jeszcze przez jedenaście dni i chyba stale jest odnawiane wyróżnione... Więc może zamiast krówkowi, zrobiłabyś Flipowi, dobrze? On pilniej potrzebuje domu... http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flap-w-nowym-domu-%29-Flip-wci%C4%85%C5%BC-czeka...

Zacytuję, bo chyba umknęło ;)