Mili_25 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Czy możecie mi napisać jakie są objawy kaszlu i kataru u psa? Moja 4,5 miesięczna sunia od przedwczoraj chodzi i ma napady 10-15 sek. siurpania / odchrząkiwania (ciężko to nazwać) nosem. Żadnej wydzieliny nie ma. Czy to może być kaszel? Byłabym wdzięczna za info jak to wygląda u psów. Bo jeżeli to katar lub kaszel to pędzę do weta... Quote
tatankas Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 moja 3 miesięczna suczka miała ciąganie nosem,potem już była żółta wydzielina,także kaszel,jakby jej coś w gardle stało.jak najszybciej leć do weta,powinien pies dostać antybiotyki.jest ewidentnie chory. Quote
taks Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='tatankas']jak najszybciej leć do weta[/QUOTE] wtedy tak, konieczność wizyty u weta była czymś oczywistym ale teraz ( po ponad miesiącu ;)) to po co ma "lecieć"? Quote
Mili_25 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='taks']wtedy tak, konieczność wizyty u weta była czymś oczywistym ale teraz ( po ponad miesiącu ;)) to po co ma "lecieć"?[/QUOTE] Odpowiedzi pojawiły się trochę późno ;-) Byłam u weterynarza tego samego dnia co napisałam post na forum (tylko wieczorem). Tośka faktycznie była chora i z tego co pamiętam przez 3 dni jeździłyśmy na zastrzyki. Quote
Recommended Posts