DOMINIKA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Iwona']Z wielką przyjemnością Domi:lol: - a jak jeszcze zasposorujesz wyjazd:cool3: :evil_lol: to Ci z nagusów powdery zrobię:evil_lol:[/quote] Iwa wiesz ,ze dla Ciebie wszystko....:loveu: Nawet Ci lozko odstapie:cool3: .... a Milvie trzeba zagescic grzywke;) Quote
Iwona Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='DOMINIKA']Iwa wiesz ,ze dla Ciebie wszystko....:loveu: Nawet Ci lozko odstapie:cool3: .... )[/QUOTE] Z "wkładką":cool3: ? Quote
DOMINIKA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Iwona']Z "wkładką":cool3: ?[/quote] BUAHAHHAHAHAHAH:evil_lol: jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Iwona Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='DOMINIKA']BUAHAHHAHAHAHAH:evil_lol: jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] No to zaczynam się pakować:lol: - na którą podeślesz samolot??? Quote
Light of Shin-Ra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja jak można zagęścić włoski u naguska? Szczególniej na ogonku. Quote
nomu Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Iwona']Jeszcze Cię nie przywitałam- a więc witam w naszym grzywaczowym gronie:lol: i gratuluję psiaczka. Pielęgnacji nagusa chyba wszyscy dokonują sami- tutaj nie ma wielkiej filozofii. Powinnaś jednak zaopatrzyć się w dobra maszynkę do golenia / elektryczną np. Wella contura/-o jak najwęższym ostrzu ok.3 cm- wtedy najlepiej się manewruje przy pyszczku. Do "gładkiego' dogala się jednorazowymi maszynkami do golenia. Piesia powinno przyzwyczjać się do tego zbiegu od jak najmłodszych "tygodni" :lol: - czasem bardzo się buntują - wtedy trzeba wykazać się cierpliwością i stanowczością. Widzę,że mieszkaszw Tychach- ja w Katowicach-rzut beretem:-)- możemy kiedyś spotkać się i z chęcią pomogę w nauce golenia i pielęgnacji nagusa:-)[/quote] Dziękuje za miłe przywitanie :) rzeczywiście niedaleko. To będę musiała sobie sprawić taką golarke, narazie przystawiałam mu do noska właśnie taką jednorazówke lae on wolałby ją gryźć:roll: Quote
Iwona Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Były już różne pytania- a ja mam takie - do doświadczonych w pielęgnacji włosów :lol: : Od kiedy- czyli jakiego wieku powinno się/ można zacząć stosować i jakie kosmetyki do pielęgnacji włosa nagiego grzywacza?:niewiem: Quote
resuruss Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Iwona!!!Ja zaczełam z Bulinka jak tylko przyjechała do mnie do domu. ISB mozna smiało uzywac ,bo ma tylko naturalne składniki i nie słuszałam ,zeby uczulało.Mozesz kupic szampon talkowy dla szczeniąt z ISB i talkową odzywke dla szczeniat rowniez tej samej firmy. Olej palmowy mozesz stosowac takze od razu - przeciez on ma działanie kojace na np pogryzione sutki suk karmiacych - wiec na 100% maluszkowi nie zaszkodzi. Quote
lalunia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Iwona']Były już różne pytania- a ja mam takie - do doświadczonych w pielęgnacji włosów :lol: : Od kiedy- czyli jakiego wieku powinno się/ można zacząć stosować i jakie kosmetyki do pielęgnacji włosa nagiego grzywacza?:niewiem:[/quote] iwonko kup GAMOLEN to działa Quote
Iwona Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='resuruss']Iwona!!!Ja zaczełam z Bulinka jak tylko przyjechała do mnie do domu. ISB mozna smiało uzywac ,bo ma tylko naturalne składniki i nie słuszałam ,zeby uczulało.Mozesz kupic szampon talkowy dla szczeniąt z ISB i talkową odzywke dla szczeniat rowniez tej samej firmy. Olej palmowy mozesz stosowac takze od razu - przeciez on ma działanie kojace na np pogryzione sutki suk karmiacych - wiec na 100% maluszkowi nie zaszkodzi.[/QUOTE] Dzięki Aniu:-)- mała już sama się "oliwi":evil_lol: w czasie zabawy z Kesi:lol: - a o tym szamponie muszę poczytać. Quote
Iwona Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='lalunia']iwonko kup GAMOLEN to działa[/QUOTE] Chyba na Gammolen to jeszcze za wcześnie;-)- mała ma sporo włosów:cool3: - nie chciałabym jednak aby przesuszyły sie i kruszyły. Quote
lalunia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 iwonko gamolen to kapsułki do łykania własnie pobudzaja wzrost włosa i pieknie działąja na skore naguska Quote
AnkaW Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='lalunia']iwonko gamolen to kapsułki do łykania własnie pobudzaja wzrost włosa i pieknie działąja na skore naguska[/quote] tu się zgadzam prawie całkowicie :lol: :lol: , wiekszej ilości włosa nie zauważyłam :evil_lol: :evil_lol: , ale skórka jest po nim fantastycznie gładziutka bez wyprysków. Szczególnie polecam łysolom na zimę, gdy chodzą ubrane i nie mają tyle słoneczka :p Quote
lalunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 włos jest elastyczny i nie przesusza sie naprawde gamolen jest superowy Quote
Iwona Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 AiK- Gammolen to preparat dla psów na poprawę okrywy włosowej oraz stanu skóry- zawiera oleje Omega-3 i Omega-6 i inne składniki regulujace procesy funkcjonowania skóry. Quote
AiK Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Iwona']AiK- Gammolen to preparat dla psów na poprawę okrywy włosowej oraz stanu skóry- zawiera oleje Omega-3 i Omega-6 i inne składniki regulujace procesy funkcjonowania skóry.[/quote] to kupie to u weta czy w zoologicznym Quote
lalunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ja kupuje w hurtowni farmaceutykow dla psow Quote
Iwona Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Najprędzej na stoiskach na wystawach:-) lub w dobrze zaopatrzonym sklepie , u weta tez mozna- internet też oferuje:-) Quote
paniMysza Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 zgadzam sie również, gammolen jest świetny. Quote
Natalia:) Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Czy możesz podać adres jakiegoś sklepu internetowego gdzie można kupić Gammolen? ??? :help1: :help1: :help1: Quote
nomu Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Poszukałam i znalazłam np tu: [URL]http://www.tymofarm.pl/gammolen.php?id=5[/URL] i tu: [URL]http://www.serenus.istore.pl/sklep,707,,,03,,pl-pln,86146,0.html[/URL] [URL]http://www.czterylapy.pl/product.php?p=977[/URL] [URL]http://www.zwierzaczek.pl/shop/?p=2&id_product=1805[/URL] [URL]http://www.krakvet.pl/product_info.php?products_id=4999[/URL] i jest jeszcze wiele innych, ceny chyba te same możesz sama poszukać na [URL="http://www.google.pl"]www.google.pl[/URL] wpisując poprostu gammolen :) Quote
Galaxy Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Hej sorki za nagłą zmiane tematu ale nie mam gdzie to wpisać :shake: Jak i czym golicie mordki gdzywaczków? Quote
AnkaW Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [B]Galaxy [/B]- ja moim golasom golę mordki jednorazówką, ale nie wiem jak sobie raczą właściciele pp, bo tam trochę więcej jest do roboty :razz: Quote
Recommended Posts