Energy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Jest pod opieką Azylu. Taubi dzwonił do mnie na samym początku z prośbą o zaznaczenie w aukcji, że psiak jest pod ich opieką, ponieważ darczyńcy byli zdezorienotwani.[/QUOTE] Aha:pa ja byłam przekonana, że pod opieką Fizi i Clo. Quote
IKA & SONIA Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Tak, jest również na stronie Azylu: [url]http://psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=3&id=1552[/url] Quote
Energy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ale Kiara też jest na stronie azylu:cool3: [url]http://psianiol.org.pl/adopcje?species=d&sex=f&status=1&page=2&id=1553[/url] Quote
IKA & SONIA Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A może Azyl formalnie opiekuje się Kumplem, a Fizia i Clo w praktyce. Sama już też nie wiem ... Jest pewne, ze Taubi prosił mnie osobiście o dopisanie w aukcji, że Kumpel jest pod opieką Azylu. Quote
fizia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Pod opieką Psiego Anioła jest Kaj beaglowaty. Kiarę opłacamy z Clo z pieniążków uzbieranych z bazarków i przez ofiarodawców Na Kumpla 250 zł na pierwszy miesiąc przekazała Markofix - nie wiedziałam, że jest pod opieką fundacji. A może tylko jest na stronie. Trzeba to wyjaśnić, żeby nei było zamieszania W takim razie czy fundacja już coś wpłacała do Astaroth? Ja chciałam zapłacić za listopad już teraz. Co prawda Astaroth mówiła, żeby płacić po adopcji psów, ale przecież z czegoś musi te psiaki utrzymywać, więc chciałam zapłacić już za listopad Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja byłam przekonana, że Kiara i Kumpel są pod Waszą opieką, a oboje są na stronie Azylu:cool3: Fizia co z bazarkiem? Ja nigdy nie robiłam, dlatego się trochę przed tym bronię... Quote
fizia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Kiara jest pod naszą opieką. Na początku wątku są osoby, które deklarowały się na Kumpla [CENTER][B]Deklaracje na Kumpla:[/B][/CENTER] [CENTER][B]Ika&Sonia z Mamą - 40 zł miesięcznie[/B] [B]Necia - 20 zł jednorazowo[/B] [B]Poker w imieniu Pani Anety z Gdyni - 20 zł miesięcznie[/B] [B]Grzenka - 20 zł miesięcznie[/B] [B]Markofix - 250 zł jednorazowo[/B][/CENTER] Energy - nie wiem zupełnie jak to zrobić z tym bazarkiem. Mam jeszcze drugi, pilnie do zrobienia, bo z obróżkami malowanymi w świąteczne motywy - siedzę i kombinuję i nie wychodzi mi nic. Ja mam przeglądarkę NetCaptor - w niej, po remontach na dogo, połowa funkcji nie działa. Myślałam, że w Operze będzie lepiej - ale tam - co prawda da się uruchomić opcję Nowy temat - za to nie umiem wklejać zdjęć....eghh Wysłałam zdjęcia i opis do Clo, ale chyba jeszcze nie zdążyła wystawić tego bazarku.... Nie mam za bardzo pomysłu, co zrobić, żeby się udało... :( Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 To może jednak poproszę Yoko:roll:Tylko ja już pokasowałam zdjęcia, a mam kłopot z aparatem :cool3:to musiałabyś mi odesłać zdjęcia:evil_lol: Ja mam operę, może spróbować? :roll: Quote
fizia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 uffff po wielkich kombinacjach i przeklejaniu z Opery do NetCaptora i odwrotnie...udało się!! :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175068-A-liczne-PLECACZKI-na-KiarAE-i-Kumpla-z-SzydA-owca-do-koA-ca-stycznia?p=13640726#post13640726[/URL] Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='fizia']uffff po wielkich kombinacjach i przeklejaniu z Opery do NetCaptora i odwrotnie...udało się!! :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175068-A-liczne-PLECACZKI-na-KiarAE-i-Kumpla-z-SzydA-owca-do-koA-ca-stycznia?p=13640726#post13640726[/URL][/QUOTE] No popatrz jak Cię przyspieszyłam:evil_lol:Super:loveu: Quote
koosiek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Podrzućcie jakiś tekst dla Kiary i jakiś dla Kumpla (ale osobne dla każdego!), to ich trochę poogłaszam. Chyba, że mają już sporo ogłoszeń? Quote
Astaroth Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 jak najbardziej możemy się rozliczać na koniec każdego misiąca, spróbuję dziś podliczyć listopad, tylko nie wiem za ile liczyć Kiare, ona waży koło 30kg więc to raczej duży pies. Oczywiście odliczę za karmę. A z cieńciem to bym się chwile wstrzymała bo chyba chodzi o cięcie Kiary. Właśnie skończyła cieczkę, za dwa tyg sterylka jak najbardziej. Czy Fundacja będzie się tym zajmować czy ja mam szukać jakiegoś niedrogiego weta? Quote
Lidan Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zrobiłam wyróżnione ogłoszenia na allegro, ale bez pozostoałych bajerów: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=845790609][B][COLOR="#800080"]KIARA[/COLOR][/B][/url] i [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=845728105][B][COLOR="#000080"]KUMPEL[/COLOR][/B][/url] Quote
clo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 lidan kochana jestes dziekuje ci bardzo zrob ze wszystkimi bajerami jak zawsze:)pieniazki przeslemy jesli ktos sie dorzuci bedziemy bardzo zobowiazane Quote
clo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 kiarcia jest pod nasza opieka i my za nia placimy kumpel jest pod opieka azylu Quote
clo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 piekne allegro lidan dziekuje!!!ale kiary mi sie nie otwiera tylko kumpelka.. Quote
IKA & SONIA Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='clo']kiarcia jest pod nasza opieka i my za nia placimy kumpel jest pod opieka azylu[/QUOTE] A ja dzisiaj posłałam kasę dla Kumpla na konto Fizi. I co teraz? Quote
Poker Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Poker']gdzie jest podane konto do wpłat ?[/QUOTE] ponawiam pytanie Quote
Lidan Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Poprawiłam i już się Kiara też otwiera :-) Czy Tytusowi też odnowić allegro? Zgubiłam jego watek...o ile w ogóle go miałam :roll: Quote
koosiek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [B]Lidan[/B], mogę wziąć teksty z twoich allegro do ogłoszeń? Czy mam może ogłoszeń nie robić, może mają już wystarczająco? Mam jeszcze kilka psiaków do ogłaszania i nie chciałabym tracić czasu na powielanie ogłoszeń, zamiast robić je psiakom, które ich w ogóle nie mają... Quote
fizia Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='IKA & SONIA']A ja dzisiaj posłałam kasę dla Kumpla na konto Fizi. I co teraz?[/QUOTE] Musimy wyjaśnic dokładnie, na jakie konto w takim razie przesyłać mają osoby zdeklarowane na Kumpla Oczywiście każda złotówka, która do mnie dotarła do tej pory dla Kumpla, do Niego dotrze Może faktycznie lepiej by było odrazu na konto Azylu - wtedy przeleję wszystko, co do mnie doszło tam, a Azyl już do Astaroth Za listopad zapłacę teraz z tych pieniążków od Makrofix - więc listopad będzie już zapłacony Ja poprostu użyczyłam konta, żeby było gdzie wpłacac, bo na początku całej akcji było zamieszanie Ale nie martwicie się, pieniążki są bezpieczne :) Właśnie przelałam pieniężki od Makrofix za listopad A ile mam przelać za Kiarę za listopad? Quote
IKA & SONIA Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :) nic w przyrodzie nie ginie. Jest w dalszym ciągu duże zamieszanie, ale damy radę ;) Quote
Lidan Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='koosiek'][B]Lidan[/B], mogę wziąć teksty z twoich allegro do ogłoszeń? Czy mam może ogłoszeń nie robić, może mają już wystarczająco? Mam jeszcze kilka psiaków do ogłaszania i nie chciałabym tracić czasu na powielanie ogłoszeń, zamiast robić je psiakom, które ich w ogóle nie mają...[/QUOTE] Nie mogę się wypowiadać co do ilości ogłoszeń ani tego czy nowe są potrzebne bo nie orientuję się w tym temacie. Jeśli chodzi o teksty to oczywiście można z nich korzystać :-) Quote
Recommended Posts