Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisze kolejny post jeden pod drugim i jak dostane za spamowanie od moda to normalnie nie ręcze za siebie bo albo zjada albo nie zamienia w lini albo wyświetla tylko część z wstawionych fot

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ilka21']No to Aga35 już była i sesja jest, co prawda mój aparat jest do d... no ale lepszego na chwilę obecną nie mam a i Misio nie jest kawalerem łatwym do sfotografowania
uwaga biegnę

z księżniczką

no no parka nie byle jaka!!!!!!

• 4 weeks later...
Posted

Misio jest najszczęszliwszym psiakiem na ziemi , trafił na bardzo dobrego ludzia , który o niego bardzo dobrze dba.Wczoraj go odwiedziłam i stwierdzam że lepiej trafic nie mógł.:-):loveu:

Posted

to super! tyle walczyliscie o niego i prosze! oplacalo sie! gratuluje!

AGA35 napisał(a):
Misio jest najszczęszliwszym psiakiem na ziemi , trafił na bardzo dobrego ludzia , który o niego bardzo dobrze dba.Wczoraj go odwiedziłam i stwierdzam że lepiej trafic nie mógł.:-):loveu:

Posted

Buziaki Misiowi przekazane, starszy pan wycałowany. Misio śmiga po terenie i wygląda komicznie bo jemu śnieg nie straszny i wchodzi w śnieg tam gdzie nie odśnieżone aż łapek nie widać hihihi a Sabcia to księżniczka więc ona tylko po odśnieżonym kawałku.

• 1 month later...
Posted

no to dziś się działo....w związku z tym, że Ambuwet ponownie został otwarty poszlismy w odwiedziny z Misiem, Agą35 i jej córką. Misio przytył i wazy 31,5kg , cos go brzuszek bolał więc badalismy no i tu było wesoło bo Misio chapną mnie w pupę i palec - nie mogę siedziec i źle mi się pisze na klawiaturze , chapną pana doktora i próbował Maćka-kierowcę. Po badaniu wróciło wszytsko do normy i już nas kochał za to my go nie bardzo hahahhaha nie dobra paskuda ;)

• 1 month later...