Lionees Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 To ja Ci Asiu pomogę,bo ten kolega ciężki jest...:razz: Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Renata5']To ja Ci Asiu pomogę,bo ten kolega ciężki jest...:razz:[/quote] oj nie przesadzajmy :eviltong: Quote
paros Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tobisiu dlaczego jeszcze nie masz domku?? :-( Quote
Mysia_ Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='paros']Tobisiu dlaczego jeszcze nie masz domku?? :-([/quote] wczoraj dzwonił do mnie Pan nim zainteresowany, ale on jednak szukał młodszego psiaka :-( Powiedział, że w przyszły weekend przyjedzie do schroniska i może innego psiak weźmie.... Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Mysia_']wczoraj dzwonił do mnie Pan nim zainteresowany, ale on jednak szukał młodszego psiaka :-( Powiedział, że w przyszły weekend przyjedzie do schroniska i może innego psiak weźmie....[/quote] Kurcze wszyscy chcą młode psiaki:shake:... Quote
paros Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Mysia_']wczoraj dzwonił do mnie Pan nim zainteresowany, ale on jednak szukał młodszego psiaka :-( Powiedział, że w przyszły weekend przyjedzie do schroniska i może innego psiak weźmie....[/quote] Wczoraj skończyło się allegro Tobiego a był jeden obserwator :cool3: Może to był właśnie ten pan, szkoda, że nie zabierze Tobiego :-( I znowu nie ma domku :shake: Zrobię nowe allegro dla Tobiego tylko gdzie jest ten właściwy dom? Quote
Mysia_ Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 musi się w koncu znaleźć... Tak bardzo bym chciała :roll: Quote
maarit Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 A może jeszcze ten Pan zmieni zdanie -wiem nic na siłę- ale może akurat Tobiś wywrze na nim ogromne wrażenie bo przecież i on zasługuje na trochę szczęścia w życiu. A jak nie to taka pociecha że inna istotka znajdzie swojego ludzia;) Quote
Mysia_ Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Gonia13']A może jeszcze ten Pan zmieni zdanie -wiem nic na siłę- ale może akurat Tobiś wywrze na nim ogromne wrażenie bo przecież i on zasługuje na trochę szczęścia w życiu. A jak nie to taka pociecha że inna istotka znajdzie swojego ludzia;)[/quote] jesli przyjedzie to napewno mu Tobisia pokażę :roll: Quote
Lionees Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Mysia_']jesli przyjedzie to napewno mu Tobisia pokażę :roll:[/quote] Oby przyjechał... Quote
maarit Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Mysia_']jesli przyjedzie to napewno mu Tobisia pokażę :roll:[/quote] Wiem, ale by było święto gdyby biedaka jednak zabrał:roll: Quote
pati_zabrze Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mysia, a Ty czemu nie masz Tobisia w podpisie??? :mad: :lol: Quote
Lionees Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='pati_zabrze']Mysia, a Ty czemu nie masz Tobisia w podpisie??? :mad: :lol:[/quote] No!!! Przecież masz miejsce..:razz: Quote
Lionees Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tobisiu witam się z Tobą z rana i cały czas czekam na dobre wieści,ale na razie doczekać się nie mogę:shake: Quote
Lionees Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Tobisiu,niedługo weekend...może ten pan przyjdzie do schroniska i wybierze właśnie Ciebie?:roll: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 a no miejsce mam, ale za mało... Przydałby mi się taki malenki banerek :roll: Quote
Lionees Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No ja tez mam 3 banerki,a mogłabym mieć 5.Ale ten Dinusia jest taki śliczny,mimo że duży,że szkoda mi go wywalić.. Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 czy jeszcze dostanie szansę od losu? :roll: Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 jeszcze zanim pójdę spac przypomnę o Tobie kochany :-( Quote
Asia_Klero Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tobiczek byl dzisiaj na spacerku:loveu: Quote
Recommended Posts