Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paros']Tobisiu dlaczego jeszcze nie masz domku?? :-([/quote]

wczoraj dzwonił do mnie Pan nim zainteresowany, ale on jednak szukał młodszego psiaka :-( Powiedział, że w przyszły weekend przyjedzie do schroniska i może innego psiak weźmie....

Posted

[quote name='Mysia_']wczoraj dzwonił do mnie Pan nim zainteresowany, ale on jednak szukał młodszego psiaka :-( Powiedział, że w przyszły weekend przyjedzie do schroniska i może innego psiak weźmie....[/quote]
Kurcze wszyscy chcą młode psiaki:shake:...

Posted

[quote name='Mysia_']wczoraj dzwonił do mnie Pan nim zainteresowany, ale on jednak szukał młodszego psiaka :-( Powiedział, że w przyszły weekend przyjedzie do schroniska i może innego psiak weźmie....[/quote]

Wczoraj skończyło się allegro Tobiego a był jeden obserwator :cool3: Może to był właśnie ten pan, szkoda, że nie zabierze Tobiego :-( I znowu nie ma domku :shake: Zrobię nowe allegro dla Tobiego tylko gdzie jest ten właściwy dom?

Posted

A może jeszcze ten Pan zmieni zdanie -wiem nic na siłę- ale może akurat Tobiś wywrze na nim ogromne wrażenie bo przecież i on zasługuje na trochę szczęścia w życiu. A jak nie to taka pociecha że inna istotka znajdzie swojego ludzia;)

Posted

[quote name='Gonia13']A może jeszcze ten Pan zmieni zdanie -wiem nic na siłę- ale może akurat Tobiś wywrze na nim ogromne wrażenie bo przecież i on zasługuje na trochę szczęścia w życiu. A jak nie to taka pociecha że inna istotka znajdzie swojego ludzia;)[/quote]

jesli przyjedzie to napewno mu Tobisia pokażę :roll: