Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie oglądam sobie wasze śliczne psiaczki w galeriach:loveu: ... Miałam na myśli tych nowo przybyłych dogomaniaków, którzy- tak jak ja-nie wstawili jeszcze żadnego zdjęcia. A ja postaram się to nadrobić: to właśnie Dzyndzel w wieku 10 miesięcy, 5 tygodni po fryzjerze!

[IMG]http://img113.imageshack.us/img113/7210/tndzlod6st.jpg[/IMG]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juhuuu....! To właśnie nasze pierwsze zdjecie na forum! Już wiem, że lepiej jest jeszcze bardziej je zmniejszyć. A właśnie: zmieniłam po prostu serwer, na krórym mam album, a poza tym wszystko dokładnie tak, jak opisane w "przyklejonych".

Posted

[quote name='vanilia']

[IMG]http://img113.imageshack.us/img113/7210/tndzlod6st.jpg[/IMG][/quote]

Super, ze sie udalo!! Fajniutki piesek:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Yoko Ono']Bardzo dziękuję za miłe powitanie, zdjęcia wkrótce. Rodzice to mama: Gaja Bukolika i tata Made in Bakarat
Pozdrawiam[/quote]

Rodzicami mojego Bazyla są Dusia Serafina Bukolika i Made in Bakarat. Jesteśmy jakby rodziną. Wstaw zdjęcia. Jestem ciekawa czy są podobni.

Posted

Dzięki za miłe słowa:lol: :lol: :lol: ! A najbardziej cieszę się z tego, że Dzyndzel dołączył na forum do waszych cudnych psiaków:loveu: !

[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://www.imageshack.us/v_images.php"][IMG]http://img108.imageshack.us/img108/4425/tndzpi8yi.jpg[/IMG][/URL] Pozdrawiamy!

• 2 weeks later...
Posted

Witam fszystkich!! :) od 3 tygodni jestem posiadaczką najwspanialszego stworzenia na świecie i fanką tego forum, mam nadzieje że bedę się mogła dołączyc do dyskusji na yorkowe tematy:D pozdrawiam forumowiczów!!

Posted

[CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=red]witamy Cie Lusia !!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=red]:laola: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#ff0000]czekamy na foteczki:mad: :mad: :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Witam wszystkich. Mam na imie Agnieszka i niedawno stałam sie posiadaczka mojego Rocusia. Ma teraz juz 12 tyg. i od momentu kiedy go mam (8. tyg) stale wertuje rozne fora na temat yorkow. Piesek poki co ma sie chyba bardzo dobrze - lata po ogrodzie, przekopuje grzadki :evil_lol: , kopie doły :evil_lol: :evil_lol: , zakopuje w tajemne miejsca swoje kosci, gania za swoim kompanem owczarkiem niemieckim, ktory na poczatku wcale nie byl zadowolony z obecnosci malego dziwolaga... ale teraz juz jakby troche sie przyzwyczail :cool3: , no i wogole wprowadzil do mojego domu wiele radosci...

Dzis bylismy pierwszy raz na wycieczce rowerowej - Rocuś podziwial swiat z koszyka, w ktorym siedzial, i bardzo mu sie podobalo :loveu: ...

Byl juz u frycka... pani sciela jego kudlate futro na krotko i wyglada superancko... Mamy tylko problem z uszami, bo nie chca stac:((( ale w przyszlym tyg. jestesmy umowieni z mila pania, ktora ma mu skleic uszka klejem... mam nadzieje ze pomoze:))

Jak Rocuś skonczy 4 miesiace to wybieramy sie do psiego przedszkola... Mamy teraz dlugie wakacje, wiec je chcemy dobrze wykorzystac ;) ...

Aha... i szukamy jakis kompanow do zabawy :jumpie: w srode konczy nam sie kwarantanna poszczepienna, wiec chetnie bysmy gdzies indziej pokopali jakies doly :evil_lol:

Pozdrawiamy Agnieszka i Rocuś

P.S. Zdjecia dolaczymy jak sie nauczymy jak to robic :seeyeah:

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Zuzankag!!!:multi: Tak możesz wyprowadzać,ale z tym radzę być ostrożnym. Niedopuszczanie psów często nie wystarczy.Nigdy nie wiadomo kto spacerował na trawniku przed np.blokiem. Także na skórze i butach można przynieść bakterie,więc ważna jest higiena:cool3:Oczywiście jeśli nie chcesz ryzykować to szczeniak może posiedzieć miesiąc w domciu.Jeśli będzie się ostrożnym to piesiowi nic nie powinno się stać,ale lepiej żeby do końca kwarantanny nie przebywał w miejscach uczęszczanych.

Posted

Witam serdecznie!;) Ja jestem Patrycja, a moja mała yorkusia to Daisy, która ma już prawie 4 msc. Daisy jest ślicznym pieskiem (choć nie stoją jej uszka):lol: Jesteśmy nowymi użytkowniczami tego forum i mamy nadzieję, żę będzie nam się miło pisało:p

Posted

Dzień dobry,
czytam forum od dawna, ale dopiero dziś zdecydowałam się na pełne uczestnictwo i bardzo się cieszę z tego powodu. Moja sunia ma na imię Capri i jutro skończy 11 miesięcy.
Pozdrawiam Wszystkich :loveu:

Posted

[B]Witam Wszystkich![/B]

Jestem Dominika i mam 15 lat.
Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką 7-tygodniowego yoreczka BORYSKA.
Od lat nie mogłam namówić rodziców na psa, aż wreszcie moje marzenie się spełniło! ;)

Borysek urodził się 22 maja 2006 roku.
Jest wesołym, kochanym pieskiem.

Już niedługo umieszcze jego foteczki na forum.

Pozdrawiam,
Dosia&Borys ;-)