Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='limonka_']ok juz za momencik Ci wysle jakies i jak bedziesz miala chwilke to bylabym bardzo wdzieczna ;) bo ja taka guła jestem ;)[/quote]

Nie ma sprawy;) Na necie jestem jeszcze do 21 i znikam, wiec moge je teraz wstawic

Posted

dziekuje za mile powitanie ;) mam nadzieje ze sie naucze w miare szybko wstawiac te zdjecia bo nie chcialabym Was obciążać ;) nie mam ich narazie wiele ale postaram sie to nadrobic :) :eviltong:pozdrawiam. buziaczki

• 2 weeks later...
Posted

Cześć :)
Mam na imie Martyna i urodzilam sie 7.06.1994 roku :) Od niedawna jestem szczesliwa właścicielką 4 letniej rodowodowej suni-Yorka :) Mieszkamy 8 km od Torunia :)
A to zdjęcie Lindy :]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img76.imageshack.us/img76/6094/linda083ri.jpg[/IMG][/URL]

Pozdrawiamy :*

Posted

Witamy wszystkich nowych yorkomaniaków!!!:multi::multi::multi: Strasznie chciałabym zobaczyć zdjęcia waszych piesków, ale wiem, jakie potrafia być kłopoty ze wstawianiem obrazków...:-( Przyznam wam się ze wstydem, że my z Dzyndzelkiem zaistnielismy na forum w kwietniu i od tamtej pory nie udało mi się wstawić żadnego zdjęcia :oops: ( a mam już album na serwerze i przycięte do odpowiednich regulaminowo rozmiarów zdjęcia). Stosuję te wszystkie URL i BBC-cody i ciągle jakieś krzyżyki się wstawiają :placz:. Ale forum i tak jest super!

Posted

[quote name='vanilia']Witamy wszystkich nowych yorkomaniaków!!!:multi::multi::multi: Strasznie chciałabym zobaczyć zdjęcia waszych piesków, ale wiem, jakie potrafia być kłopoty ze wstawianiem obrazków...:-( [/quote]
Nasze pieski mozesz zobaczyc w galeriach;) Juz nie raz pisalismy na forum jak wstawic zdjecia......moze sprobuj uzyc opcji szukaj?:roll:

Jak nie to postaram sie napisac wszystko dokladnie od nowa;)