limonka_ Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ok juz za momencik Ci wysle jakies i jak bedziesz miala chwilke to bylabym bardzo wdzieczna ;) bo ja taka guła jestem ;) Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='limonka_']ok juz za momencik Ci wysle jakies i jak bedziesz miala chwilke to bylabym bardzo wdzieczna ;) bo ja taka guła jestem ;)[/quote] Nie ma sprawy;) Na necie jestem jeszcze do 21 i znikam, wiec moge je teraz wstawic Quote
nataliyka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witaj Limonko!:multi: Czekamy na zdjęcia twojego yoraska;) Quote
Sandra i Soul :) Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witam Cię Limonko i oczywiście twojego Oskarka też .Niemartw się nie jesteś sama ja też tyle razy prubowałam wstawić foty i nic :eviltong: Pozdrawiam Quote
limonka_ Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 dziekuje za mile powitanie ;) mam nadzieje ze sie naucze w miare szybko wstawiac te zdjecia bo nie chcialabym Was obciążać ;) nie mam ich narazie wiele ale postaram sie to nadrobic :) :eviltong:pozdrawiam. buziaczki Quote
Limonka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Eeee, witam. Więc jesteśmy dwie, droga Limonko. Quote
martyna. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Cześć :) Mam na imie Martyna i urodzilam sie 7.06.1994 roku :) Od niedawna jestem szczesliwa właścicielką 4 letniej rodowodowej suni-Yorka :) Mieszkamy 8 km od Torunia :) A to zdjęcie Lindy :] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img76.imageshack.us/img76/6094/linda083ri.jpg[/IMG][/URL] Pozdrawiamy :* Quote
Gracja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Hej [B]Martyna[/B]! Uściskaj mocno Lindę. Jest śliczna:) Mam nadzieję że niedługo wstawisz nowe zdjęcia suni. Witam na forum.;) Quote
melinda:-) Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 witamy Cie Martynko!!! i czekamu mocno na fotki Lindy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Limonka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Cześć! Mam nadzieję, że szybko zadomowisz się na naszym forum :) Quote
Justa95 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [B]:lol: Witam wszystkich nowych dogomaniaków! :lol: [/B] Quote
marlena924 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja też wszystkich nowych dogomaniaków wita i zapraszam do wspólnego wyrażania opini :) Śliczne macie psiaki, pozdrawiam Quote
nane Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 my z Blondynem również witamy wszystkich nieprzywitanych :multi: Quote
SwEet_LiLi Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 I my witamy Wszytkich Nowo Przybyłych Dogomaniaków !! Quote
vanilia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Witamy wszystkich nowych yorkomaniaków!!!:multi::multi::multi: Strasznie chciałabym zobaczyć zdjęcia waszych piesków, ale wiem, jakie potrafia być kłopoty ze wstawianiem obrazków...:-( Przyznam wam się ze wstydem, że my z Dzyndzelkiem zaistnielismy na forum w kwietniu i od tamtej pory nie udało mi się wstawić żadnego zdjęcia :oops: ( a mam już album na serwerze i przycięte do odpowiednich regulaminowo rozmiarów zdjęcia). Stosuję te wszystkie URL i BBC-cody i ciągle jakieś krzyżyki się wstawiają :placz:. Ale forum i tak jest super! Quote
Magda Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='vanilia']Witamy wszystkich nowych yorkomaniaków!!!:multi::multi::multi: Strasznie chciałabym zobaczyć zdjęcia waszych piesków, ale wiem, jakie potrafia być kłopoty ze wstawianiem obrazków...:-( [/quote] Nasze pieski mozesz zobaczyc w galeriach;) Juz nie raz pisalismy na forum jak wstawic zdjecia......moze sprobuj uzyc opcji szukaj?:roll: Jak nie to postaram sie napisac wszystko dokladnie od nowa;) Quote
Recommended Posts