madziasto4 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 serdecznie witamy Vanilio i Dzyndzelku ;) i czekamy na fotki przed i po :multi: :multi: Quote
duszek01 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja równiez witam nowych dogomaniaków:multi: Quote
Jola388 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Błagam o pomoc!!! Jestem nu nowa mam yoreczka popelka 3 maja skonczy 4 miesiace. Co mam zrobić ??? Dwa tygodnie temu poddusił mi się wołowiną z ryżem . Od tego czasu panicznie boję się dawać mu cokolwiek do jedzenia oprócz namoczonej karmy . Ciągle go obserwuję czy nie ma czegos w pysku. On tez chyba zaczyna być nieszczęsliwy. Patrzy na mnie a gdy spuszcze z niego wzrok biegnie i zaczyna cos podgryzac podduszając się. Quote
Jola388 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A tak w ogóle zapomniałam sie przywitać. Fajne to forum. Czytam Was od jakiegoś czasu Pozdrawiam Quote
vanilia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :multi: Witaj!!!! Zaistniałam na forum tuż przed Tobą i teraz ja mam już okazję powitac nowa forumowiczkę wraz z yoreczkiem. Super, że tu dołączyłas:multi: . Mam propozycję urozmaicenia menu twojego psiaka-nasza hodowczyni (o której mam jak najlepszą opinie) mówiła, że można oprócz karmy dawać psu jogurt. No i dawaliśmy raz dziennie, tak z pół kubeczka, owocowego (jabłkowy, wiśniowy; stanowczo bez owoców tropikalnych czy innych dodatków typu czekolada lub orzechy). No i psiak sobie strasznie zadowolony chłeptał. Są jogurty z bardzo rozdrobnionymi owocami, co by ci oszczedziło stresu. No, chyba, że po kilku dnich zauwazysz, że psiak sie drapie, to wtedy trzeba na wszelki wypadek odstawić. Ale powinno być dobrze, bo akurat taka forme nabiału szczeniaki podobno dobrze znoszą :lol: . Pozdrowionka Quote
Sandra i Soul :) Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witam !!! Już od dawna czytam te forum i zdecydowałam się na założenie konta :cool3:. Mam na imie Sandra i mam 13 lat bardzo lubie rase Yorkshir terrier .Za 4 tyg. przybędzie do mnie mała Soul:loveu: (moja sunia). Jak narazie jest jeszcze ze swoim rodzeństwem.Narazie byłam u niej raz i dostałam kilka fotek :lol:.Jak tylko naucze się wstawiać foto to pokaże wam moją małą ;). Pozdrawiam Quote
nataliyka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jolu, Sandro witamy w naszym gronie.:lol: Czekamy na foteczki piesków i na kolejne pościki;) Quote
Sandra i Soul :) Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witam a oto kilka fotek soul narazie to bedą linki ale tylko tak umiem :eviltong: [url]http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=49967&r=1[/url] Pozdrawiam :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
kinga.z Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Witam wszystkich yorkomaniaków :jumpie: Mam na imię Kinga. Jestem tu nowa, więc bardzo chętnie skorzystam z Waszych rad i doświadczeń, a także podzielę się moimi ;) Mój pies wabi się Chico i ma niecałe 7 miesięcy. Jest z niego straszny łobuz i pieszczoch :eviltong: Postaram sie niedługo podzielić z Wami zdjeciami psiurka. Pozdrawiam! Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Witamy Kinga!! CZekam na jakies fotencje, bo jak widze w avatarku twoj piesek jest sliczny:loveu: Quote
Marca_Besi Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Serdecznie witam wszystkich nowych Yorkofiołów! Quote
melinda:-) Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 my takze witamy cieplutko wszystkich nowych :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yoko Ono Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowa i bardzo sie cieszę że w końcu trafiłam na takie forum, moja Yoko Ono Bukolika zdobyła III lokatę w klasie młodzieży w Łodzi, jestem z niej bardzo dumna, bo nawet nie liczyłam na pierwszą czwórkę. Bardzo chętnie skorzystam z rad innych hodowców. Pozdrawiam :) Quote
Bazyl Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Yoko Ono Bukolika, śliczne imię. Witamy. A jak na imię mają rodzice? Mój Bazyl ma również przydomek Bukolika. Quote
Magda Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Yoko Ono']Witam wszystkich, jestem tu nowa i bardzo sie cieszę że w końcu trafiłam na takie forum, moja Yoko Ono Bukolika zdobyła III lokatę w klasie młodzieży w Łodzi, jestem z niej bardzo dumna, bo nawet nie liczyłam na pierwszą czwórkę. Bardzo chętnie skorzystam z rad innych hodowców. Pozdrawiam :)[/quote] Witamy!! Z niecierpliwoscia czekam na fotki twojego pupila. Quote
Justa95 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Witam wszystkich nowych dogomaniaków![/COLOR][/FONT] :Dog_run: Quote
Yoko Ono Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Bardzo dziękuję za miłe powitanie, zdjęcia wkrótce. Rodzice to mama: Gaja Bukolika i tata Made in Bakarat Pozdrawiam Quote
limonka_ Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 czesc :) mam na imie Daria, jestem szczesliwa posiadaczka 1,5-rocznego yorka o imieniu Oskar. przyznam ze bardzo czesto korzystam z Waszych cennych porad, za ktore teraz mam okazje Wam bardzo podziekowac :) zdjecie mojego malego przyjaciela wkleje troszke pozniej ,bo narazie jeszcze .. nie umiem :P . pozdrawiam Was i oczywiscie Wasze Yoreczki :) :) Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Czesc Limonka!! Fajnie, ze sie zalogowalas:cool3: Mozemy pomoc we wstawianiu fotek (jak cos to daj znac;)) Quote
limonka_ Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 dzieki Madziu ;) zdjecia juz sa przeniesione na komputerek tylko gorzej ze wstawieniem ich tutaj ;) mam nadzieje ze kiedys mi sie uda ;) a jak bedziesz miala chwilke to ja bardzo chetnie skorzystam z pomocy, bo jak narazie przestudiowalam wszystkie stronki typu "jak wstawic zdjecia" .. no i nic :( az wstyd :P Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='limonka_']dzieki Madziu ;) zdjecia juz sa przeniesione na komputerek tylko gorzej ze wstawieniem ich tutaj ;) mam nadzieje ze kiedys mi sie uda ;) a jak bedziesz miala chwilke to ja bardzo chetnie skorzystam z pomocy, bo jak narazie przestudiowalam wszystkie stronki typu "jak wstawic zdjecia" .. no i nic :( az wstyd :P[/quote] Mozesz przeslac zdjecia na mojego emaila: [email][email protected][/email] ;) A ja postaram sie je wstawic jak najszybciej Quote
Recommended Posts