Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tora&Faro']No Ty to zawsze człowieka na ziemię sprowadzisz:evil_lol:.....a miało być tak pięknie....:evil_lol:[/QUOTE]

moi koledzy w pracy mają takie powiedzenie: "nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić" ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']No ok, to teraz tak serio. Kiedy nastąpi dzień, w którym ruszą pierwsze ogłoszenia Marleya? ;)[/QUOTE]

Sądzę, że tego nie wie nikt.

Posted

[quote name='mala_czarna']Gusiasta, co Ty taka ostatnio sceptycznie nastawiona jesteś?? Nie jest źle. Piotr zadowolony, postępy naprawdę świetne. Co jest?[/QUOTE]

A tylko to, że Piotr mówi, że do domu jeszcze droga daleka.
Ja widzę postępy, widzę, jakie zachodzą w nim zmiany - tyle, że to wciąż za mało, żeby mógł mieć już swoje miejsce na ziemi. Muszę go doprowadzić do takiego stanu, żeby miał poczucie bezpieczeństwa w działaniu, jedzeniu i zabawie, a nie we mnie.

Posted

[quote name='mala_czarna']Jak mnie wkurzysz to będę u Ciebie z Frotką w sobotę. Albo w niedzielę. Mnie tam rybka. Sama się wproszę, zobaczę, wyniucham.[/QUOTE]

Nie musisz się wpraszać :) Czekamy na Was:)

Posted

[quote name='mala_czarna']Jak mnie wkurzysz to będę u Ciebie z Frotką w sobotę. Albo w niedzielę. [B]Mnie tam rybka.[/B] Sama się wproszę, zobaczę, wyniucham.[/QUOTE]

no skoro jesteśmy w temacie rybki to powiem tyle: mamy już rybkę, którą będziemy się dzielić z Marlejem
Michał na razie bez szału
ale wszyscy wiedzą że rybka jest dobra na wszystko ;)

ale niewiem kiedy się podzielimy, obiecywac nie bedę ale mamy i pamiętamy o Marleju :)

Posted

Kurka wodna. Przepraszam, że ja tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać. Dziewczyny, czy nie wiecie, które Ciotki na Dogo są od jamniorów? Wczoraj na paluchu wypatrzyłam ślicznego jamnika (lub jamniczkę). W kontenerku cichutko siedział - wczoraj też kończyła mu się kwarantanna. :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Przepraszam, że ja tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać. Dziewczyny, czy nie wiecie, które Ciotki na Dogo są od jamniorów? Wczoraj na paluchu wypatrzyłam ślicznego jamnika (lub jamniczkę). W kontenerku cichutko siedział - wczoraj też kończyła mu się kwarantanna. :)[/QUOTE]

Isadora7 i Wisełka na pewno ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Przepraszam, że ja tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać. Dziewczyny, czy nie wiecie, które Ciotki na Dogo są od jamniorów? Wczoraj na paluchu wypatrzyłam ślicznego jamnika (lub jamniczkę). W kontenerku cichutko siedział - wczoraj też kończyła mu się kwarantanna. :)[/QUOTE]

Isadora jest od jamników
tak na szybko to ją kojarzę
ale jamniki to silnie działająca grupa, mają skarpete itd

Posted

[quote name='mala_czarna']Dziewczyny, a ile onków jest to głowa mała :( Ja się chyba nie nadaję, serce pęka jak sie na to wszystko patrzy.[/QUOTE]

Dużo, za dużo. Dlatego sterylizacja i kastracja to priorytety....

Posted

[quote name='gusia0106']Dużo, za dużo. Dlatego sterylizacja i kastracja to priorytety....[/QUOTE]

ja bym jeszcze dodała czipowanie
po historii Gaby mam jakiegoś schiza na tym punkcie
ale sie hamuję z marudzeniam

btw Marlejucha zaczipowany?

Posted

[quote name='3 x']ja bym jeszcze dodała czipowanie
po historii Gaby mam jakiegoś schiza na tym punkcie
ale sie hamuję z marudzeniam

btw Marlejucha zaczipowany?[/QUOTE]

No nie mówiąc szczerze - zaadresówkowany tylko ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Mam pomysła. Jak nie możemy Marleja to czipniemy Gusię: NTwW. No, kto taki mądry i odgadnie skrót? :p :)[/QUOTE]

ło jezuuuu takie łamigłówki przy piątku:crazyeye:

NTwW czyli Największy Talent w Wa-wie....?;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']ło jezuuuu takie łamigłówki przy piątku:crazyeye:

NTwW czyli Największy Talent w Wa-wie....?;)[/QUOTE]

Łoj tam zaraz talent ;) :D
Najlepszy Tymczas w Warszawie :)

Posted

Kochani zapraszam an wątek Azy, która jak 10 innych psów mieszka sobei w .... beczce :(

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6956/005qj.jpg[/IMG]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181071-A-aA-cuch-beczka-wycieA-czenie-prawie-A-mierAE-czy-Aza-bAE-dzie-musiaA-a-wrA-ciAE-na-wieA[/URL]

Posted

[quote name='mala_czarna']Łoj tam zaraz talent ;) :D
Najlepszy Tymczas w Warszawie :)[/QUOTE]

Oczywiście miałam na myśli że Gusia to największy talent w tymczasowaniu w Warszawie...:evil_lol:

a tak w ogóle to co wygrałam?;)

Posted

[quote name='gusia0106']Nie - bo tam są chyba dane właściciela, tak?
A on nie ma właściciela ;)[/QUOTE]

tak, są dane własciciela
u nas jest widoczne imię nazwisko i tel (u nas w sensie czipu michała)

z tego co wiem czipa można przepisac

wiec co zaczipujemy Marleja?