3 x Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']No Ty to zawsze człowieka na ziemię sprowadzisz:evil_lol:.....a miało być tak pięknie....:evil_lol:[/QUOTE] moi koledzy w pracy mają takie powiedzenie: "nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić" ;) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No ok, to teraz tak serio. Kiedy nastąpi dzień, w którym ruszą pierwsze ogłoszenia Marleya? ;) Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']No ok, to teraz tak serio. Kiedy nastąpi dzień, w którym ruszą pierwsze ogłoszenia Marleya? ;)[/QUOTE] Sądzę, że tego nie wie nikt. Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Gusiasta, co Ty taka ostatnio sceptycznie nastawiona jesteś?? Nie jest źle. Piotr zadowolony, postępy naprawdę świetne. Co jest? Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Gusiasta, co Ty taka ostatnio sceptycznie nastawiona jesteś?? Nie jest źle. Piotr zadowolony, postępy naprawdę świetne. Co jest?[/QUOTE] A tylko to, że Piotr mówi, że do domu jeszcze droga daleka. Ja widzę postępy, widzę, jakie zachodzą w nim zmiany - tyle, że to wciąż za mało, żeby mógł mieć już swoje miejsce na ziemi. Muszę go doprowadzić do takiego stanu, żeby miał poczucie bezpieczeństwa w działaniu, jedzeniu i zabawie, a nie we mnie. Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jak mnie wkurzysz to będę u Ciebie z Frotką w sobotę. Albo w niedzielę. Mnie tam rybka. Sama się wproszę, zobaczę, wyniucham. Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Jak mnie wkurzysz to będę u Ciebie z Frotką w sobotę. Albo w niedzielę. Mnie tam rybka. Sama się wproszę, zobaczę, wyniucham.[/QUOTE] Nie musisz się wpraszać :) Czekamy na Was:) Quote
3 x Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Jak mnie wkurzysz to będę u Ciebie z Frotką w sobotę. Albo w niedzielę. [B]Mnie tam rybka.[/B] Sama się wproszę, zobaczę, wyniucham.[/QUOTE] no skoro jesteśmy w temacie rybki to powiem tyle: mamy już rybkę, którą będziemy się dzielić z Marlejem Michał na razie bez szału ale wszyscy wiedzą że rybka jest dobra na wszystko ;) ale niewiem kiedy się podzielimy, obiecywac nie bedę ale mamy i pamiętamy o Marleju :) Quote
gusia0106 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Dziękujemy - 3x, Gremlinowi i Michałowi. Zapraszamy :) Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kurka wodna. Przepraszam, że ja tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać. Dziewczyny, czy nie wiecie, które Ciotki na Dogo są od jamniorów? Wczoraj na paluchu wypatrzyłam ślicznego jamnika (lub jamniczkę). W kontenerku cichutko siedział - wczoraj też kończyła mu się kwarantanna. :) Quote
gusia0106 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Przepraszam, że ja tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać. Dziewczyny, czy nie wiecie, które Ciotki na Dogo są od jamniorów? Wczoraj na paluchu wypatrzyłam ślicznego jamnika (lub jamniczkę). W kontenerku cichutko siedział - wczoraj też kończyła mu się kwarantanna. :)[/QUOTE] Isadora7 i Wisełka na pewno ;) Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Kurka wodna. Przepraszam, że ja tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać. Dziewczyny, czy nie wiecie, które Ciotki na Dogo są od jamniorów? Wczoraj na paluchu wypatrzyłam ślicznego jamnika (lub jamniczkę). W kontenerku cichutko siedział - wczoraj też kończyła mu się kwarantanna. :)[/QUOTE] Isadora jest od jamników tak na szybko to ją kojarzę ale jamniki to silnie działająca grupa, mają skarpete itd Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny, a ile onków jest to głowa mała :( Ja się chyba nie nadaję, serce pęka jak sie na to wszystko patrzy. Quote
gusia0106 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Dziewczyny, a ile onków jest to głowa mała :( Ja się chyba nie nadaję, serce pęka jak sie na to wszystko patrzy.[/QUOTE] Dużo, za dużo. Dlatego sterylizacja i kastracja to priorytety.... Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='gusia0106']Dużo, za dużo. Dlatego sterylizacja i kastracja to priorytety....[/QUOTE] ja bym jeszcze dodała czipowanie po historii Gaby mam jakiegoś schiza na tym punkcie ale sie hamuję z marudzeniam btw Marlejucha zaczipowany? Quote
gusia0106 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='3 x']ja bym jeszcze dodała czipowanie po historii Gaby mam jakiegoś schiza na tym punkcie ale sie hamuję z marudzeniam btw Marlejucha zaczipowany?[/QUOTE] No nie mówiąc szczerze - zaadresówkowany tylko ;) Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='gusia0106']No nie mówiąc szczerze - zaadresówkowany tylko ;)[/QUOTE] a myslałas o czipnięciu go ? Quote
gusia0106 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='3 x']a myslałas o czipnięciu go ?[/QUOTE] Nie - bo tam są chyba dane właściciela, tak? A on nie ma właściciela ;) Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='3 x']a myslałas o czipnięciu go ?[/QUOTE] Mam pomysła. Jak nie możemy Marleja to czipniemy Gusię: NTwW. No, kto taki mądry i odgadnie skrót? :p :) Quote
Tora&Faro Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Mam pomysła. Jak nie możemy Marleja to czipniemy Gusię: NTwW. No, kto taki mądry i odgadnie skrót? :p :)[/QUOTE] ło jezuuuu takie łamigłówki przy piątku:crazyeye: NTwW czyli Największy Talent w Wa-wie....?;) Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']ło jezuuuu takie łamigłówki przy piątku:crazyeye: NTwW czyli Największy Talent w Wa-wie....?;)[/QUOTE] Łoj tam zaraz talent ;) :D Najlepszy Tymczas w Warszawie :) Quote
gusia0106 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Łoj tam zaraz talent ;) :D Najlepszy Tymczas w Warszawie :)[/QUOTE] Czubki :evil_lol::evil_lol: Quote
kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochani zapraszam an wątek Azy, która jak 10 innych psów mieszka sobei w .... beczce :( [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6956/005qj.jpg[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181071-A-aA-cuch-beczka-wycieA-czenie-prawie-A-mierAE-czy-Aza-bAE-dzie-musiaA-a-wrA-ciAE-na-wieA[/URL] Quote
Tora&Faro Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Łoj tam zaraz talent ;) :D Najlepszy Tymczas w Warszawie :)[/QUOTE] Oczywiście miałam na myśli że Gusia to największy talent w tymczasowaniu w Warszawie...:evil_lol: a tak w ogóle to co wygrałam?;) Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='gusia0106']Nie - bo tam są chyba dane właściciela, tak? A on nie ma właściciela ;)[/QUOTE] tak, są dane własciciela u nas jest widoczne imię nazwisko i tel (u nas w sensie czipu michała) z tego co wiem czipa można przepisac wiec co zaczipujemy Marleja? Quote
Recommended Posts