Marlena:) Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 FILMIKI USZATKOWE: http://www.youtube.com/watch?v=WLB02YCpF-k http://www.youtube.com/watch?v=VIPvfahAQwk&feature=related Cześć! Mam na imię Uszatka, w skrócie Usia. Czytając zapewnie zastanawiacie się dlaczego. Otóż ludzie mówią, że najpierw idą uszy, potem ja:) Właściciele wyrzucili mnie na hali targowej, gdzie głodna i przerażona błąkałam się kilka dni. Przygarneła mnie dobra osoba, która teraz szuka mi nowego odpowiedzialnego domku. Usia ma około 8 miesięcy. To niewielka suczka sięgająca do połowy łydki. Jest już wysterylizowana. Ma prześwietny przyjacielski charakter, zarówno w stosunku do ludzi jak i zwierząt. Uwielbia dzieci z którymi chętnie się bawi, a przy tym jest bardzo delikatna i uważna. Usia to inteligentna, otwarta do ludzi i kontaktowa sunia. Uwielbia się wręcz przytulać i widać, że obecność człowieka sprawia jej wiele radości. Usia jak każdy młody psiak uwielbia ruch i zabawę. Będzie więc idealnym towarzyszem ludzi prowadzących aktywny tryb życia. Ponadto Usia ma fajny zrównoważony charakter bez skłonności do dominacji, czy strachliwości. Nie jest też szczekliwa. Pozostawiona w domu jest grzeczna czasami coś zbroi, ale staramy się nad tym pracować:) Umie też chodzić na smyczy, jeździć w samochodzie i zachowywać w domu czystość. Może mieszkać zarówno w bloku, jak i domu z ogrodem, ale nie w budzie, ze względu na rodzaj sierści... Stała koło jamnika, a może owczarka. Kto to wie? :evil_lol: Wiemy natomiast, że niedoskonałości urody nadrabia przesympatycznym charakterem;) Przebywa w okolicy Stalowej Woli, ale możliwy transport. POMOŻECIE? Uśka już tak długo czeka :razz: a przecież to cudo! Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ha! W końcu ją i tu pokazujesz :loveu: To niesamowity pies :multi: Uchole ma genialne :evil_lol: Quote
Tola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cudna:loveu: A te uszy to mistrzostwo świata:loveu: Quote
jogi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 jutro Usiek trafi do Marleny na Dt, bo moja teściowa nie nadaje się do wychowywania młodego psa:mad: Quote
Tola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jogi']jutro Usiek trafi do Marleny na Dt, bo moja teściowa nie nadaje się do wychowywania młodego psa:mad:[/QUOTE]Dobrze Marlena, ze jestes:cool3: Quote
gagata Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Za mojego dzieciństwa była taka bajka Disneya a słoniu Dumbo..On też miał takie uszy..:loveu: Quote
Tola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Kiedys u nas w schronisku byla miniaturowa Pepsi z wielkimi uszami; zamieszkała w Krakowie A teraz wyglada tak Quote
Marlena:) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Pepsi była cudna - wyszła taka sierotka, a wyrosła na takie cudo! Jest taka maleńka,a te uszy większe od niej samej :evil_lol: :loveu: Mam nadzieję,że i Usia wkońcu znajdzie swoje miejsce ;) Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Taki niesamowity pies powinien raz dwa znaleźć dom! :loveu: Quote
Marlena:) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Pomożecie w ogłoszeniach? :oops: Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Napisz tekścik jakiś w miarę krótki i dane do kontaktu. Nie mam co teraz robić to wytworze może kilka ogłoszeń. :cool3: Quote
jogi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Marlena przecież ja ogłaszam Uśkę wszędzie włącznie z wyróżnionym gumtree i allegro od 2 miechów:roll: Zrobisz nowe zdjęcia, to zrobię jej kolejną akcję ogłoszeniową i mam nadzieję, że teraz się uda:cool3: Quote
Marlena:) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Wiem,ze ją ogłaszasz , ale np. Paulina wrzuciła ją na n-k. Wszędzie napewno nie, gdzies ktos czeka na to,zeby móc kliknąć w jej ogłoszenie :lol: Wiem, głupia marzycielka jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 A zdjęcia nie będą już takie fajne, bo jesienne niebo jest do du*y :lol: Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A to zrobiłam. Jak się powtarzają to chyba nic się nie stanie :evil_lol:Może ktoś szybciej ją zobaczy. Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Animalia.pl :: Ogłoszenia ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Mix jamnik i owczarek?Sunia szuka domu. - Stalowa Wola - Oddam psa na Morusek.pl Quote
jogi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 oczywiście że się nie stanie;) dzięki:multi: tylko Marlena tak napisała prośbę o ogłoszenia, jak ja bym nic nie robiła:mad:, a to przecież jakby nie patrzył mój podopieczny, no więc sprostowałam Quote
Marlena:) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Toffik uczy młodą latać - najpierw rozpęd... Zawrotna szybkość :evil_lol: Iiiii....błąd,bo najpierw od ziemi oderwały się tylnie koła :razz: Chwila odpoczynku.. Widownia szaleje:diabloti:.. Quote
Marlena:) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Krótki post przedstawiający przystosowanie do lotu. Uszy... uszy... uszy... uszy... I uszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
Marlena:) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 I wracamy do rozpędu. Koledzy pomogą:lol: Jeden nawet podtrzyma,uszy niczym skrzydła u szybowca - i proszę!!:multi: Lecę!! Język działa niczym spadochron hamujący.. W wywiadzie, na samą myśl o lądowaniu, Usia - mistrz lotów przyziemnych - wykazywała specyficzne objawy świadczące o niezwykłych przeciążeniach. Quote
Marlena:) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Żeby pozwolić Wam na złapanie oddechu opowiem o naszej zabawie;) Spajk powiedział mi na ucho,żebyśmy zrobili dowcip pańci i nie przystawali do zdjęć, zgodziłam się, pomyślałam,że będzie śmiesznie :evil_lol: I zaczęliśmy :diabloti: Rzucam facetów na kolana:evil_lol: Więcej zdjęć na: Picasa Web Albums - Marlena - taa# Quote
Marlena:) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ahh,zapomniałam dodać najwazniejsze: Uszasta potrafi już siadać, prosić i aportować. Jej ulubioną zabawką jest sznurek, w ciągu 5 minut nauczyła się przeciągać, reagować na puść, zostań i zostaw. Niedawno wydawała się psem niemogącym usiedzieć w miejscu, teraz z taką radością czeka na komendy, że aż miło. Jest pierwszym psem, którego nagradzam zabawką - i to z jaką wdzięcznością! Zrobi wszystko,żeby dostać ulubioną zabawkę! Jest cudownym psem, bardzo szybko się uczy. Kilka razy uszczypała mnie w twarz - po 3 minutach wiedziała już,że wolno tylko lizać :-o Jest przeeinteligentna - będą z niej psy ;) Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://lh5.ggpht.com/_CuHE5J30kmM/SvAZQJ0sjtI/AAAAAAAAAbA/x9_sZ225S-o/s512/2listop%20067.jpg Jakie piękne zdjęcia! Zwłaszcza to :diabloti::loveu: Quote
jogi Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiedziałam ze moja teściowa nie docenia Uśki i miałam rację;) Quote
Recommended Posts