irenaka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']To nie rozumie po co dzwoni po psa skoro nie może się nim zająć, bo jej nie ma :roll: Nigdy nie zrozumie ludzi... :shake:[/QUOTE] Ty byś koleżanko;) chciała wszystko rozumić, a tak się nie da:evil_lol:. Pewnie, żeby zrozumieć trzeba być na wyższym stopniu rozwoju a ja jestem na najniższym i też pojąć nie mogę:???:. Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To już chyba nie mam szans na wyższy rozwój ;) Quote
irenaka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='magda222']To już chyba nie mam szans na wyższy rozwój ;)[/QUOTE] I to jest prawidłowy tok rozumowania a na dodatek człowiek przy takim podejściu przestaje się stresować;). Skoro już doszłyśmy wspólnie do tego, jedynie słusznego wniosku:megagrin:, to zapraszam Cię na kawę i wiśnióweczkę:drinking: Jest co świętować i mam nadzieję, że masz mocniejszą głowę niż ja i tym razem nie będzie dwóch białych dam:grab: Quote
gonia66 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='irenaka']I to jest prawidłowy tok rozumowania a na dodatek człowiek przy takim podejściu przestaje się stresować;). Skoro już doszłyśmy wspólnie do tego, jedynie słusznego wniosku:megagrin:, to zapraszam Cię na kawę i wiśnióweczkę:drinking: Jest co świętować i mam nadzieję, że masz mocniejszą głowę niż ja i tym razem nie będzie dwóch białych dam:grab:[/QUOTE]JAk to jest co swietować Irenko..???JA nic nie wiem:(....pieknie pieknie...:/ Quote
irenaka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='gonia66']JAk to jest co swietować Irenko..???JA nic nie wiem:(....pieknie pieknie...:/[/QUOTE] Gonieczko:loveu: ja nie wiem, czy Ty nawet powinnaś być na takiej imprezie, gdzie dwie kobitki przy wiśniówce będą opijać fakt, że nie są w stanie wejść na wyższy poziom rozwoju intelektualnego:evil_lol:. A tak poważnie, to ja już się przyzwyczaiłam do rozmów z ludźmi którzy niby chcą adoptować psa a nijak nie potrafią zapewnić mu minimum socjalnego a Madzia:loveu: chyba jeszcze nie. Na Twój przyjazd Goniu:loveu: będę organizować obiecanego szampana, tylko muszę się trochę odkuć, bo do dzisiaj mam czkawkę, po kosztach wizyty u mojego lekarza:evil_lol:. Madziu, a może Ty też wolisz bąbelki?;) Quote
gonia66 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='irenaka']Gonieczko:loveu: ja nie wiem, czy Ty nawet powinnaś być na takiej imprezie, gdzie dwie kobitki przy wiśniówce będą opijać fakt, że nie są w stanie wejść na wyższy poziom rozwoju intelektualnego:evil_lol:. A tak poważnie, to ja już się przyzwyczaiłam do rozmów z ludźmi którzy niby chcą adoptować psa a nijak nie potrafią zapewnić mu minimum socjalnego a Madzia:loveu: chyba jeszcze nie. Na Twój przyjazd Goniu:loveu: będę organizować obiecanego szampana, tylko muszę się trochę odkuć, bo do dzisiaj mam czkawkę, po kosztach wizyty u mojego lekarza:evil_lol:. Madziu, a może Ty też wolisz bąbelki?;)[/QUOTE] AAAAAaa.......to jednak ja niekumata jestem jak widać..więc chyba rzeczywiscie nawet nie nadaje się do Waszego towarzystwa:p Ale to nic..odkuje się na tym szampanie...to wtedy poznasz Irenko, ze wizyta u lekarza byla pospolitym "pikusiem"(nie obrażając bron Boże Pikusiów;))))) Quote
irenaka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='gonia66']AAAAAaa.......to jednak ja niekumata jestem jak widać..więc chyba rzeczywiscie nawet nie nadaje się do Waszego towarzystwa:p Ale to nic..odkuje się na tym szampanie...to wtedy poznasz Irenko, ze wizyta u lekarza byla pospolitym "pikusiem"(nie obrażając bron Boże Pikusiów;)))))[/QUOTE] Idę złożyć podanie o następny kredyt:flaming: :laugh2_2::roflt::roflt::laugh2_2: Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='irenaka'] Madziu, a może Ty też wolisz bąbelki?;) [/QUOTE] Ja lubię pifffko :beerchug: Quote
gonia66 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='irenaka']Idę złożyć podanie o następny kredyt:flaming: :laugh2_2::roflt::roflt::laugh2_2:[/QUOTE]I jak kredyt..??MAm nadzieje, ze zdązysz zalatwic do mojego przyjazdu:) Obskoczymy razem pewne miejsca i już sie nie damy zbyć:D..Oj chyba bedzie duuuuuzo do zwiedzania:):) Oprocz skrzynki szampana masz mam nadzieje naszykowany pokoj;) Quote
irenaka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='magda222']Ja lubię pifffko :beerchug:[/QUOTE] Co za ulga, ja też. To się chyba przerzucimy na to co lubimy?:beerchug: [quote name='gonia66']I jak kredyt..??MAm nadzieje, ze zdązysz zalatwic do mojego przyjazdu:) Obskoczymy razem pewne miejsca i już sie nie damy zbyć:D..Oj chyba bedzie duuuuuzo do zwiedzania:):) Oprocz skrzynki szampana masz mam nadzieje naszykowany pokoj;)[/QUOTE] Kredytu nie wezmę, moja prywatna kasa zapomogowo- pożyczkowa która śpi obok mnie mówi, że coś będzie myśleć;). Już uprzedziłam, że przyjeżdżasz zwiedzać Wawel;). Pokój też czeka, tylko nie bardzo jest na czym spać ( odwieczny problem:oops:), ale może chociaż jakieś miękkie materace wykombinuję. Czy oprócz Wawelu masz coś jeszcze w planach? Może jakiś kabarecik, teatrzyk?:evil_lol: Quote
gonia66 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='irenaka']Co za ulga, ja też. To się chyba przerzucimy na to co lubimy?:beerchug: Kredytu nie wezmę, moja prywatna kasa zapomogowo- pożyczkowa która śpi obok mnie mówi, że coś będzie myśleć;). Już uprzedziłam, że przyjeżdżasz zwiedzać Wawel;). Pokój też czeka, tylko nie bardzo jest na czym spać ( odwieczny problem:oops:), ale może chociaż jakieś miękkie materace wykombinuję. Czy oprócz Wawelu masz coś jeszcze w planach? Może jakiś kabarecik, teatrzyk?:evil_lol:[/QUOTE]Materacyk się weźmie..:) A jeśli chodzi o zwiedzanie to coż....WAwel- ten stary znam na wylot:) ale jeśli okazało się, że zły Wawel zwiedzialam i to miejsce o ktorym myślę i ktore chce zwiedzić Wawel się nazywa to wiesz..???Myślę, że tam i kabarecik i teatrzyk się znajdzie;)..będzie 3w1:D... Quote
irenaka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='gonia66']Materacyk się weźmie..:) A jeśli chodzi o zwiedzanie to coż....WAwel- ten stary znam na wylot:) ale jeśli okazało się, że zły Wawel zwiedzialam i to miejsce o ktorym myślę i ktore chce zwiedzić Wawel się nazywa to wiesz..???Myślę, że tam i kabarecik i teatrzyk się znajdzie;)..będzie 3w1:D...[/QUOTE] Może być Goniu 3w1, gość u mnie ma zawsze prawo do życzeń i jak tylko nie padam, to je spełniam:evil_lol:. Quote
gonia66 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='irenaka']Może być Goniu 3w1, gość u mnie ma zawsze prawo do życzeń i jak tylko nie padam, to je spełniam:evil_lol:.[/QUOTE] Jesli padniesz, to tylko z nadmiaru wraze, emocji i.....bąbelkow;) Quote
irenaka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Gonia, ja nie wiem dlaczego Ty nic nie pilnujesz;) wątku Amorka. Mea culpa, na wątku Patoska piszę o występnie Amorka w Kundlu a tu zapomniałam:oops:. Jak się domyślacie zero odzewu po programie, w sobotę była powtórka i też nic. Macie jakieś pomysły gdzie jeszcze przystojniaka ogłaszać?:shake: Quote
irenaka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Amorek ze względu na ewakuację Niepołomic pojechał do Pani Ani do Podłęża. Dobrze, że chociaż w jego przypadku martwić się nie muszę, bo zniósł przymusową przeprowadzkę bardzo dobrze. Może dlatego, że ciągle jest z Bianką, łatwiej mu z blondyną;) znosić przeciwności losu. Byli wieczorkiem już na wspólnym spacerku, co im się bardzo podobało. Quote
paros Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='irenaka']Gonia, ja nie wiem dlaczego Ty nic nie pilnujesz;) wątku Amorka. Mea culpa, na wątku Patoska piszę o występnie Amorka w Kundlu a tu zapomniałam:oops:. Jak się domyślacie zero odzewu po programie, w sobotę była powtórka i też nic. Macie jakieś pomysły gdzie jeszcze przystojniaka ogłaszać?:shake:[/QUOTE] Teraz jest trudny okres, kryzys, brak pracy, tyle tragedii spadło na Polskę a jeszcze okres komunii, matury, zmiany szkół.... Nawet na Dogo mniejszy ruch :-( Wierzę, że to chwilowy zastój Quote
irenaka Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Ależ ja Cię Amorku zaniedbałam, ciotki też. Dobrze, że chociaż Tobie zawsze humor dopisuje. Mały zestawik ogłoszeniowy, zapomniałam wrzucić na wątek: 1. bono-polska.pl 2. ojej.pl 3. pineska.pl 4. animalia.pl 5. gumtree.pl 6. vetmozga.pl 7. petworld.pl 8. autogielda.pl 9. adopcjapsa.pl 10. rozglos.net 11. anonseogloszenia.pl 12. najpewniej.pl 13. mammisia.pl 14. petsy.pl 15. vendito.pl 16. e-zwierzak.pl 17. adpedia.pl 18. olx.pl 19. szybko-sprzedam.pl 20. sprzedasz.pl 21. tablica.com 22. pchlitarg.info.pl 23. neeon.pl 24. bstok.pl 25. ogloszenia.e-podlasie.pl 26. ogloszenia.jard.pl 27. bialystok.biz.pl 28. gieldabialystok.pl 29. gielda.bai.pl 30. twoje-ogloszenia.pl 31. ogloszenia.trojmiasto.pl 32. kupsprzedaj.pl 33. twoje-x.net 34. ogloszenia-szczecin.webas.pl 35. ogloszenia.tasdj.pl 36. kupiepsa.pl 37. ale.gratka.pl 38. przygarnijzwierzaka.pl 39. morusek.pl 40. kokosy.pl 41. cafeanimal.pl 42. drobne.centrumofert.pl 43. argetto.pl 44. krakusik.pl 45. owi.pl 46. dwukropek.pl 47. aleokazja.pl 48. szerlok.pl 49. anonse.com 50. i-bazar.pl 51. ojoj.pl 52. info-krakow.pl 53. adsy.pl 54. eoferty.com.pl 55. portalogloszen.pl 56. spacerek.net 57. bardzi.pl 58. top-ogloszenia.com 59. oglosili.pl 60. oglosze.pl 61. offer.pl 62. mamoferte.pl 63. wybierzmiska.pl 64. darmobranie.pl 65. fistak.pl 66. bazarek.biz 67. wa.stacja.biz 68. twojeanonse.com 69. sogl.pl 70. tlenek.pl 71. psiamania.pl 72. katowice.cwirek.pl 73. gablota.com 74. aukcjezwierzat.pl Quote
irenaka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Gdzie te tłumy adoratorek Amorka:loveu:? Może ten post piszę tylko dla siebie;)? Gdyby ktoś jednak przeczytał, to bardzo proszę zaciskać kciuki. Na koniec tygodnia zapowiada się wizyta przedadopcyjna dla przystojniaka w okolicach Poznania. Więcej napiszę, jak będą konkrety. Kajetan sprawdzi dom, więc myślę, że będziemy spać spokojnie, że zrobi to bardzo profesjonalnie. Quote
gonia66 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='irenaka']Gdzie te tłumy adoratorek Amorka:loveu:? Może ten post piszę tylko dla siebie;)? Gdyby ktoś jednak przeczytał, to bardzo proszę zaciskać kciuki. Na koniec tygodnia zapowiada się wizyta przedadopcyjna dla przystojniaka w okolicach Poznania. Więcej napiszę, jak będą konkrety. Kajetan sprawdzi dom, więc myślę, że będziemy spać spokojnie, że zrobi to bardzo profesjonalnie.[/QUOTE] UUUuuuuuu..no to widzę,ze akcja promocyjna ruszyła zdrowo i przynosi niezłe efekty...:):) Quote
PaulinaB Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Amor rozliczenie 01-15.06.2010 nr rachunku 30/10 kwota 225zł Quote
irenaka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='PaulinaB']Amor rozliczenie 01-15.06.2010 nr rachunku 30/10 kwota 225zł[/QUOTE] Paulinko, ale rozliczenie, jak zwykle na wątek rozliczeniowy Krzyczek. Zapraszam jeszcze na konkurs, nakarm psa. Jeżeli możecie nakarmcie Siwą lub Bacę: konkurs [URL="http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_source=newsletter6&utm_medium=email&utm_campaign=nakarm%2Bpsa"][COLOR=#4444ff]http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_so...n=nakarm%2Bpsa[/COLOR][/URL] SIWA [URL="http://lodz.szerlok.pl/oferta/siwa-pod-opieka-fundacji-zwierze-nie-jest-rzecza-ID274z.html"][COLOR=#4444ff]http://lodz.szerlok.pl/oferta/siwa-p...za-ID274z.html[/COLOR][/URL] BACA [URL="http://lodz.szerlok.pl/oferta/baca-pod-opieka-fundacji-zwierze-nie-jest-rzecza-ID274v.html"][COLOR=#4444ff]http://lodz.szerlok.pl/oferta/baca-p...za-ID274v.html[/COLOR][/URL] Quote
PaulinaB Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='irenaka']Paulinko, ale rozliczenie, jak zwykle na wątek rozliczeniowy Krzyczek. WIem wiem wlasnie sobie zdalam z tego sprawe, ale w trakcie egzaminów jakos mi sie pomylilo, zaraz zrobie rozliczenie na watku rozliczeniowym Quote
irenaka Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Jak ja Was:loveu: kocham dziewczyny, za cierpliwość na tym wątku. Mnie wczoraj wieczorem już nosiło i miejsca sobie znaleźć nie mogłam. Na dodatek jakieś instynkty mordercze:evil_lol: się we mnie budziły, bo nijak zrozumieć nie mogłam dlaczego Kajetan milczy. Pomyślałam, że zanim zabiję;) , to sprawdzę co się dzieje u źródła, czyli u Pani X, która jest chętna na adopcję Amorka. Dobrze, że to zrobiłam, bo okazuje się, że następnego chłopa chciałam linczować a On niewinny:evil_lol:. Spotkanie się nie odbyło, będzie dopiero w tym tygodniu, ale konkretnego dnia jeszcze nie znam. Napiszę jak będę znać konkrety. Quote
Recommended Posts