Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Nie będę już wrzucać tu fot, bo ja ciągle z tymi samymi psami wychodzę i to już jest nuuudne, ale może tak po jednej sztuce jeszcze wrzucę.

Dżimbo

Toddis

Ami

Ottuś

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Przesympatyczna! :) Bałam się ją puścić, bo przecież się jeszcze nie znamy więc cały czas prowadziłam ją na smyczy (pięknie chodzi, nie ciągnie) i tylko na chwileczką puszczałam, żeby zrobić fotkę. Jak puszczałam smycz to stała taka zagubiona, a jak kucałam, żeby zrobić zdjęcie to natychmiast ruszała do mnie żeby się przytulać. W jej opisie na stronie Psitulskiej napisali, że zaczyna rządzić Fistaszkiem. Nie zauważyłam tego, no ale na spacerze są pewnie inne priorytety. Była dosyć zmęczona dużą pętlą.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='Bjuta']Śliczny ten Balbo! Nie wiem jakim cudem nie spotkałyśmy się dzisiaj w Psitulu! :)

Szkoda, że nam się nie udało spotkać! W jakich godzinach byłaś? Bo my się po 14 zmyłyśmy ;)

Arsa, jest coraz lepiej z nią! Tylko Arston ją terroryzuje, przez co nie umiałyśmy ją dać do boksu, a zawsze do niego pierwsza uciekała... Na spacerze Arston też ją gonił, na Gajlę zresztą też się rzucił i do gleby próbował przywalić :shake: Spacer masakra! Trzymałam Arstona i nawet do Kasi nie mogłam podejść...

Edited by Naklejka
  • 3 months later...