Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkleiły mi sie dwa razy te same zdjecia, ale przy edycji posta wyskakuje mi ciagle błąd, więc tak już zostawie. Jeszcze ta słodzinka:

Co mu wogóle jest?

Posted

Wczoraj okropnie lało i zdjęć malutko no i takie "na jedno kopyto" ;)
Ale w przyszłym tygodniu mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza i zrobie wiecej zdjęć większej liczbie psiaków w ciekawszych miejscach i pozach ;)

Posted

Świetne te foty!!!!! :loveu: Bardzo się przydadzą do ogłoszeń. Przyjadę w niedzielę do schroniska z zabawkami - zostawię do wykorzystania przy następnych fotkach, dobrze?
Tak w ogóle to wolno tylko 5 fot na post wstawiać. Pewnie mod pozmienia więc na linki.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Bjutko powiedz jak to zrobic bo ja ciemna jestem w tych tematach;)

Otwierasz sobie na jednej stronie "schroniskowe psiaki na spacerach" a na innej edycję sygnatury. Wprowadzasz do pamięci link spacerkowy (stajesz po prostu na adresie www on się podświetla a Ty go normalnie zapamiętujesz np ctrl+c albo prawym klawiszem kopiuj. Potem wchodzisz w edytuj sygnaturę, podświetlasz tylko banerek schroniskowy - jak jest zaznaczony, to klikasz na tą ikonkę z kulą ziemską i łańcuchem wyskakuje ci okienko, w które upuszczasz adres spacerkowy - np za pomocą ctrl + v albo prawym myszki - wklej. Okejujesz i powinno być OK.
http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach!-Serdecznie-zapraszamy-%29

Posted

Bjuta napisał(a):
Świetne te foty!!!!! :loveu: Bardzo się przydadzą do ogłoszeń. Przyjadę w niedzielę do schroniska z zabawkami - zostawię do wykorzystania przy następnych fotkach, dobrze?
Tak w ogóle to wolno tylko 5 fot na post wstawiać. Pewnie mod pozmienia więc na linki.

Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja, ale wczoaj nie było za bardzo warunków do zrobienia porządnych fotek. Przywiez zabawki, przydadza sie, może uda sie któregoś psiaka usadzić na pupie i zaaranzować jakiś fajny portret, albo zrobić zdjecie w aporcie, popróbujemy. Ogólnie psiaki były bardziej zainteresowane moją kiełbaską niż pozowaniem, dlatego następnym razem kiełbaske przekazuje od razu wolontariuszce;)

Nie wiedziałam o tych 5 zdjeciach na post - następnym razem bede wstawiac w kawałkach.

Jak chcecie konkretnego psiaka obfocić to dajcie znać, od niego zaczniemy.

Posted

Gudzik mam nadzieję, że następnym razem nie będzie nam lać!! Co za okropna i złośliwa pogoda(a dzisiaj słońce..). Daj mi znać kiedy będziesz mogła w przyszłym tygodniu;) Ja myśle, że trzeba obfocić takie niepozorne psiaki, które mają możliwość znalezienia domu właściwie jedynie przez internet. Jakoś damy radę:) Bjutko dzięki za objaśnienie muszę się za to zabrac, a co do zabawek-na pewno się przydadza:)

Posted

[quote name='gudzik']Wkleiły mi sie dwa razy te same zdjecia, ale przy edycji posta wyskakuje mi ciagle błąd, więc tak już zostawie. Jeszcze ta słodzinka:

Co mu wogóle jest?

Rzeczywiście. Aligator bardzo zmarniał...