Beatkaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 c.d Sarusi Sara z Łapeczką Czyż one nie są kochane ? :loveu: Semik w ciekawej pozycji :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 c.d Semika Semik kopie :razz: Karik i reszta ferajny Walder : I to by było na tyle,osobne fotki innych psiaków np.Misia wrzucę na ich wątki :) Quote
Asia_Klero Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Super! Mam nadzieje, ze cioteczki od allegra tu zajrza i pokradną ładne zdjątka:loveu: Quote
Beatkaa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Tak tak niech się cioteczki częstują zdjęciami :loveu: Quote
Bjuta Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Super fotki! I te bydgoskie i śląskie - FANTASTYCZNE!!!! Asiu, podlinkuj swój banerek spacerkowy, bo przekierowuje do Griny. Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Bjutko powiedz jak to zrobic bo ja ciemna jestem w tych tematach;) Quote
gudzik Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kilka fotek tak na szybko, bez obróbki z wczoraj: Quote
gudzik Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wkleiły mi sie dwa razy te same zdjecia, ale przy edycji posta wyskakuje mi ciagle błąd, więc tak już zostawie. Jeszcze ta słodzinka: Co mu wogóle jest? Quote
gudzik Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wczoraj okropnie lało i zdjęć malutko no i takie "na jedno kopyto" ;) Ale w przyszłym tygodniu mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza i zrobie wiecej zdjęć większej liczbie psiaków w ciekawszych miejscach i pozach ;) Quote
Bjuta Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Świetne te foty!!!!! :loveu: Bardzo się przydadzą do ogłoszeń. Przyjadę w niedzielę do schroniska z zabawkami - zostawię do wykorzystania przy następnych fotkach, dobrze? Tak w ogóle to wolno tylko 5 fot na post wstawiać. Pewnie mod pozmienia więc na linki. Quote
Bjuta Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Asia_Klero']Bjutko powiedz jak to zrobic bo ja ciemna jestem w tych tematach;) Otwierasz sobie na jednej stronie "schroniskowe psiaki na spacerach" a na innej edycję sygnatury. Wprowadzasz do pamięci link spacerkowy (stajesz po prostu na adresie www on się podświetla a Ty go normalnie zapamiętujesz np ctrl+c albo prawym klawiszem kopiuj. Potem wchodzisz w edytuj sygnaturę, podświetlasz tylko banerek schroniskowy - jak jest zaznaczony, to klikasz na tą ikonkę z kulą ziemską i łańcuchem wyskakuje ci okienko, w które upuszczasz adres spacerkowy - np za pomocą ctrl + v albo prawym myszki - wklej. Okejujesz i powinno być OK. http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach!-Serdecznie-zapraszamy-%29 Quote
Beatkaa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Foteczki cudowne są :loveu: Otto taki fotogeniczny jest :loveu: Quote
gudzik Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bjuta napisał(a):Świetne te foty!!!!! :loveu: Bardzo się przydadzą do ogłoszeń. Przyjadę w niedzielę do schroniska z zabawkami - zostawię do wykorzystania przy następnych fotkach, dobrze? Tak w ogóle to wolno tylko 5 fot na post wstawiać. Pewnie mod pozmienia więc na linki. Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja, ale wczoaj nie było za bardzo warunków do zrobienia porządnych fotek. Przywiez zabawki, przydadza sie, może uda sie któregoś psiaka usadzić na pupie i zaaranzować jakiś fajny portret, albo zrobić zdjecie w aporcie, popróbujemy. Ogólnie psiaki były bardziej zainteresowane moją kiełbaską niż pozowaniem, dlatego następnym razem kiełbaske przekazuje od razu wolontariuszce;) Nie wiedziałam o tych 5 zdjeciach na post - następnym razem bede wstawiac w kawałkach. Jak chcecie konkretnego psiaka obfocić to dajcie znać, od niego zaczniemy. Quote
Asia_Klero Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Gudzik mam nadzieję, że następnym razem nie będzie nam lać!! Co za okropna i złośliwa pogoda(a dzisiaj słońce..). Daj mi znać kiedy będziesz mogła w przyszłym tygodniu;) Ja myśle, że trzeba obfocić takie niepozorne psiaki, które mają możliwość znalezienia domu właściwie jedynie przez internet. Jakoś damy radę:) Bjutko dzięki za objaśnienie muszę się za to zabrac, a co do zabawek-na pewno się przydadza:) Quote
Asia_Klero Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kilka fotek z dzisiejszych spacerow;) Stiro(napiszę mu tekst do ogloszeń i wstawię na wątek zabrzański) Quote
Asia_Klero Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Mam nadzieje, ze w miare wyglada w nowej fryzurze;) chyba lepiej niz tu Avi Semik Quote
Bjuta Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='gudzik']Wkleiły mi sie dwa razy te same zdjecia, ale przy edycji posta wyskakuje mi ciagle błąd, więc tak już zostawie. Jeszcze ta słodzinka: Co mu wogóle jest? Rzeczywiście. Aligator bardzo zmarniał... Quote
Recommended Posts