Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Nie jestem:D:D:Dnie wiem co to bylo:D:Dale tak mi sie skojarzylo:D:D:Da co to?:P

o Asiu, kiepski z Ciebie ornitolog :evil_lol::eviltong: Dzikie gęsi :loveu: Chyba jakoś sie nazywają... gęsi gegawe czy cuś :lol:

Posted

Oj nie !!Strzelac w ciebie nie bedziemy:D:Ddzisiaj chcialam zrobic sliczne fotki.....bo pogoda jest...ale moja..siostra(nie wypowiadam sie na jej temat bo chce byc w miare kulturalna:P)zabrala mi aparat!!:(a takie cudowne spacery mialm dzisiaj.....na jednym lekko sobie kostke skrecilam a potem super Risza we mnie wderzyla i mam siniaka na pol nogi ale bylo super!!:)Spacer ze Szrekiem,Tara i Risza(moimi 3ulubiencami kochanymi:D:D)trwal ponad godzine:DNie chcialo mi sie ich zamykac znowu do boksu:(Tak nam sie dzisiaj spacer podobal...:loveu:

Posted

no dobra wkleję Wam te zdjęcia bo widzę że nikt nie ma nowych foteczek...a nie mogę dłużej Was męczyć brakiem nowych foteczek.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Psiaki są przywiązane do siatki ponieważ są w trakcie jedzonka;) i aby się nie ruszały:oops:

Na dobry początek śliczna Mija:

Ciekawe na co tak patrzyła. Dziewczynie się marzy domek...:

Czy to nie uśmieszek:p??

i jeszcze raz tym razem kita w górę i majtać nią!!!:cool3:

http://images29.fotosik.pl/146/6c79e97476dd36a9.jpg