Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny moja deklaracja na Sabe za kwiecień poszła na koniec miesiąca. Za maj zapłacę jutro. Niestety mam sama na utrzymaniu Dafunie w hoteliku i Foczersa na domu tymczasowym nie ma ma na nich żadnych deklaracji w związku z tym troszkę finansowo jest mi ciężko. Jeśli możecie zajrzyjcie na wątek Dafuni [url]http://www.dogomania.pl/threads/206823-Kochana-Dafni-zabrana-z-dzia%C5%82ek-czeka-na-swojego-cz%C5%82owieka!Prosimy-o-wsparcie/page2[/url]

Posted

a na konto wplynęły pieniążki dla Saby:
70,- Joanna J., Brzeziny
20,- Aleksandra Sz. Gdańsk
20,- Łukasz T. Wrocław
200,- Zofia M. Toruń
100,- Joanna W. Grodków

Razem wplynęło 410 złotych - Dziękujemy !!!

Posted

[quote name='mari23']a na konto wplynęły pieniążki dla saby:
70,- joanna j., brzeziny
20,- aleksandra sz. Gdańsk
20,- łukasz t. Wrocław
200,- zofia m. Toruń
100,- joanna w. Grodków

razem wplynęło 410 złotych - dziękujemy !!![/quote]

ooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .

Posted

[quote name='funia']Sabie wyjełam dzisiaj trzy a Rudemu 6:crazyeye:
Musze ich bacznie obserwować bo babeszjoza moze sie przyplatać .....[/QUOTE]

Funiu czy dla Marcela i Argo również trzeba kupić obroże?

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Funiu czy dla Marcela i Argo również trzeba kupić obroże?[/QUOTE]

Tak ,koniecznie .Napisałam na ich watku .
Dajcie zdzisiaj znac \\jakie decyzje .

Posted

[quote name='funia']Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .[/QUOTE]

Obróżka zamówiona:
[URL]http://allegro.pl/obroza-kiltix-srednia-48-cm-7mcy-lodz-i1645976697.html[/URL]

Posted

[quote name='mari23']a na konto wplynęły pieniążki dla Saby:
70,- Joanna J., Brzeziny
20,- Aleksandra Sz. Gdańsk
20,- Łukasz T. Wrocław
200,- Zofia M. Toruń
100,- Joanna W. Grodków

Razem wplynęło 410 złotych - Dziękujemy !!![/QUOTE]

Na wątku psiaków ze Szczebrzeszyna czytałam, że na Sabcię lub Argo i Marcela wpłynęły pieniążki od AgusiaP. Po wysokości wpłaty dojdziemy na kogo :) A jeśli nie to zapytam Agusię

Posted

[quote name='Marinka']Na wątku psiaków ze Szczebrzeszyna czytałam, że na Sabcię lub Argo i Marcela wpłynęły pieniążki od AgusiaP. Po wysokości wpłaty dojdziemy na kogo :) A jeśli nie to zapytam Agusię[/QUOTE]

AgusiaP to bazarek .

Posted

i znów coś do wyjaśnienia:

3.06. wpłynęło 80zł od Agnieszki K.P. z Dąbrowy Górniczej dla Argo, Marcela i Saby - jak to "podzielić" ?

i jeszcze wpłynęło:
10,- funia - bazarek dla Saby

Posted

U Sabuni wszystko dobrze .Jest zdrowa ,wesoła i niestety bardzo zżyta z nami.
Saba ma charakterek .Potrafi nawet ugryzc inną suke jak ją wkurzy .Ale zauważyłam ,ze najczęściej były to sytuacje kiedy dzieliłam przysmaki .Ona nawet jak nie je to walczy o to co ma .Chyba nawyki z przeszłości ...
Rudy to jej idol ...
W przeciwieństwie do Saby Rudas jest niezłe ziółko .
On chodzi po siatce jak człowiek po drabinie .Nie ma dla niego żadnych zabezpieczeń .CZasem myśle o nim ,ze jest niewdzięczny i nieposłuszny .
Dostaje szału jak Krzysiek chodzi po działce a jego nie wypuści ,bo np. w sadzie biega Argo lub Marcel ,
Ucieka aby pokazać ,ze ma byc jego racja ....
Jego zycie to wolnośc ,ale my nie mozemy mu pozwolic na to aby rzadził i musi wiedzieć ze my wyznaczamy granice ,Jak jest posłuszny jest cały dzień z nami jak ucieka jest z powrotem zamykany do kojca.

Posted

[quote name='funia']u sabuni wszystko dobrze .jest zdrowa ,wesoła i niestety bardzo zżyta z nami.
Saba ma charakterek .potrafi nawet ugryzc inną suke jak ją wkurzy .ale zauważyłam ,ze najczęściej były to sytuacje kiedy dzieliłam przysmaki .ona nawet jak nie je to walczy o to co ma .chyba nawyki z przeszłości ...
Rudy to jej idol ...
W przeciwieństwie do saby rudas jest niezłe ziółko .
On chodzi po siatce jak człowiek po drabinie .nie ma dla niego żadnych zabezpieczeń .czasem myśle o nim ,ze jest niewdzięczny i nieposłuszny .
Dostaje szału jak krzysiek chodzi po działce a jego nie wypuści ,bo np. W sadzie biega argo lub marcel ,
ucieka aby pokazać ,ze ma byc jego racja ....
Jego zycie to wolnośc ,ale my nie mozemy mu pozwolic na to aby rzadził i musi wiedzieć ze my wyznaczamy granice ,jak jest posłuszny jest cały dzień z nami jak ucieka jest z powrotem zamykany do kojca.[/quote]

funiu kiedy wstawisz jakieś zdjęcia sabiny i rexa???chciałabym bardzo zobaczyć jak rex chodzi po siatce;);) a jak reaguje rex na argo i marcela??

Posted

Sabunia dostała pieniążki :

20,- Ania012 za maj
10,- Paulina H. z Poznania

wyciąg bankowy z piątku czyli ewentualne dzisiejsze wpłaty będą.... "tradycyjnie" w poniedziałek ;)
przydałoby się konto z wglądem internetowym ,ale to mamy bezpłatne, więc nie ma co narzekać ;)

Posted

[quote name='mari23']Sabunia dostała pieniążki :

20,- Ania012 za maj
10,- Paulina H. z Poznania

wyciąg bankowy z piątku czyli ewentualne dzisiejsze wpłaty będą.... "tradycyjnie" w poniedziałek ;)
przydałoby się konto z wglądem internetowym ,ale to mamy bezpłatne, więc nie ma co narzekać ;)[/QUOTE]

Pani Marysiu Kochana.....może zawsze się pani zapytac o konto bankowe. Powiedziec ze byłoby wygodniejsze. Bo szkoda mi pani -ciagle musi pani biegac do banku.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Pani Marysiu Kochana.....może zawsze się pani zapytac o konto bankowe. Powiedziec ze byłoby wygodniejsze. Bo szkoda mi pani -ciagle musi pani biegac do banku.[/QUOTE]

jak konto darmowe, to ja mogę biegać! ;)
byle było po co biegać !!! ;)