clo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 o tak wysoka nagroda zawsze dziala ..ludzi w wiekszosci nic tak nie obchodzi jak kasa:( Quote
feliksik Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a plakaty już są rozwieszone? Idą znowu mocne mrozy, niech on się znajdzie! Quote
kaja555 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ja dzisiaj nie dopisze nic do plakatu, bo w domu nie mam programu, moze ktos na szybko zrobi nowy? Quote
feliksik Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 zrobiłam na cafeanimal na zaginionych ogłoszenie dla Anioła, może jutrol się pojawi - oby, to da mu większe szanse. A z dobrych inf. to Biszkopt jest dzisiaj w Metro. Quote
zuzlikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Szydłowieckie psiaki zrozumieją...tulę...:loveu: [/COLOR][/SIZE][B][SIZE=5]Dziewczyny...pilnie potrzebuję kogoś kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Pruszkowie!!!! ...dla Milordzika... [/SIZE][/B][SIZE=2]jego wątek[/SIZE][B][SIZE=5] [/SIZE][/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/146592-BA-YSKAWICZNA-AKCJA-Milordzik-juA-w-hoteliku-Astaroth-Potrzebne-wsparcie-finansowe?p=13774596#post13774596[/URL] Pomóżcie proszę...podpowiedzcie chociaż... Quote
zuzlikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Anioł...nie schowaj się za głęboko...pokaż się...potrzebujesz teraz ludzi...potrzebujesz ... Quote
koosiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 O matko :-o Cholera jasna, Anioł, dlaczego Ty ciągle nie dajesz sobie pomóc :-( Zaraz zmienię tytuł jego wątku i wstawię może ogłoszenie o nim na gumtree. Ej, tylko może niech ktoś weźmie sprawę Anioła na siebie i jego numer będzie w ogłoszeniach? Bo na azylowy często trudno się dodzwonić... [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-ZAGIN-L-PIES-okolice-Piaseczno-Warszawa-NAGRODA-W0QQAdIdZ176810699[/url] Quote
kaja555 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 poprawiony plakat Anioła: [URL]http://img268.imageshack.us/img268/2788/anioplakat.jpg[/URL] [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/2788/anioplakat.jpg[/IMG] Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Kaja, wielkie dzieki. taubi podrukowal plakaty, sa do odebrania w Centrum, gdyby ktos chcial porozwieszac. Ja nie wiem co robic...normalnie uwielbiam snieg, moje psy tez, ale w takich okolicznosciach nie chce zeby spadl... Jest Sylwester, petardy..a Aniol na wolnosci. On po Sylwestrze moze uciec jeszcze daleko daleko od miejsca gdzie teraz jest. Przestraszy sie i dzida. Oby tylko lecial w kierunku Szydlowca...i dotarl tam. Marze o tym, zeby pewnego dnia ktos zadzwonil do Fundacji i powiedzial: Panie, ja z Szydlowca dzwonie. Ten pies co go Aniol nazywacie, pod cmentarzem go widzialem...:):) Aniol WRACAJ!!! Quote
kaja555 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja się boję sylwestra, bo luzem biegające psy wpadają ze strachu pod auta... Quote
feliksik Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 rowiesił ktoś te plakaty - proszę pomóżcie Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie wstawiłam w końcu linku do wątku Mummy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176490-ByA-a-najlepszAE-matkAE-na-A-wiecie-teraz-chce-byAE-czyimA-najlepszym-przyjacielem[/url] A tutaj wątek Anioła na zaginionych (chyba jeszcze nie miał): [url]http://www.dogomania.pl/threads/176544-ZaginAE-A-pies-w-trakcie-leczenia-POMOCY-W-POSZUKIWANIACH-Piaseczno-Warszawa[/url] Ktoś powiadomił Paluch? I Milanówek, to też niedaleko. No i SM, może ktoś zobaczy Anioła i zgłosi, w końcu z daleka widać, w jakim jest stanie... Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jest taki okres, ze NIKT nie ma czasu ;( Plakaty leza, czekaja :( Ja nie moge jechac :( Tragedia! Nikt nie powiadomiony, nikt nic nie wie! POMOZCIE, porozsylajcie informacje gdzie sie da! Do urzedow, schronisk, lecznic, WSZEDZIE :( Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dobra, to ja zajmę się powiadamianiem schronisk, dzisiaj jeszcze mam czas. Pisałam do znajomej z Piaseczna, miała mi pomóc rozwieszać plakaty jak Biszkopt zaginął, mam nadzieję, że pomoże teraz. Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dzieki koosiek :) Ja wstawie info na strone psy.warszawa.pl . Zaraz napisze maila. Kto ogarnie Urzad Miasta, Policje i SM w Piasecznie i okolicach (nie wiem gdzie maja siedzibe) Quote
diana79 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 trzeba by poprosić cioteczki, które mieszkają w tym obszarze aby pomogły szukać Quote
mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dostałam odpowiedź w sprawie Anioła... [QUOTE][FONT=Arial][SIZE=2]Niestety kolejne wydanie Gazety Piaseczyńskiej będzie nie wcześniej niż pod koniec stycznia - więc nie możemy zamieścić ogłoszenia po tak długim czasie. A co do strony internetowej urzędu to nie publikujemy tego typu ogłoszeń - strona urzędu jest miejscem zamieszczania informacji urzedowych.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Z poważaniem,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Tomasz Pawlak[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Biuro Promocji i Informacji Gminy Piaseczno[/SIZE][/FONT] [/QUOTE] ah te pasjonujące informacje urzędowe normalnie każdy chce to czytac i oczywiście wszystkich obchodzą te bufony bardziej niż jakieś kundle Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Coś jeszcze kojarzę, że na Ursynowie są dwa mini przytuliska... Wie ktoś o nich coś? Nie współpracują z Paluchem przypadkiem? Ursynów jest chyba najbliżej, jeśli chodzi o schroniska... A, no i jest jeszcze to psie pogotowie, chyba dziewczyny z Serca Serc się tym zajmują? Quote
mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 te mini przytuliska już chyba w ogóle z gminą ursynów nie współpracują... już tylko Paluch zgarnia psy ale może oni współpracują z Paluchem, nie wiem oni są dość cichociemni i tak naprawdę chyba trzeba do nich pojechać :( Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Z dobrych wiesci: BAJKA w poniedzialek idzie do wlasnego nowego DS :):):) Quote
feliksik Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja wysłałam e-mail z plakatem do Urzędu MIasta i Gminy w Piasecznie, Straży miejskiej do portalu [URL]http://www.e-piaseczno.pl/kontakt.php[/URL] Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zamieściłam ogłoszenie na stronie paluchowej, mam nadzieję, że opublikują... Na stronie jest jeszcze coś takiego: [quote][FONT=Tahoma][FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=#224f15][COLOR=#0d4564]opublikuj ogłoszenie w Gazecie Wyborczej i Super Expressie – są bezpłatne. Równocześnie czytaj ogłoszenia o znalezionych przez ludzi zwierzętach i oczywiście oglądaj je w programie Warszawskiego Ośrodka Telewizyjnego /WOT/[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/quote] może warto by o tym pomyśleć? A te przytuliska na Ursynowie gdzie dokładniej są? Acha, w razie czego mogę w piątek pojechać na Paluch. [B]Madallena[/B], kiedy można odebrać te ogłoszenia? Quote
Recommended Posts