Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko jedyna:-( A po cichu nie możesz go wnieść do mieszkania? Albo jakiś atak płaczu odstawić. W takiej sytuacji chyba bym została na tej klatce z tym psem:-(
Oczywiście na potrzeby rodziny, by się zlitowali nad psychiczną córką i nie pogłębiali jej zaburzeń

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedyne co mogę zrobić - jak wszyscy polecą do pracy - z samego rana mogę go wziąc do domu

ale tylko jutro..

anita - może ktoś z twoich znajomych mogłby go wziąć na noc?? - tylko że ta pora to już dość późna
a tak w ogóle - to ten szczeniak jest tam od jakiegoś czasu - czy dzisiaj się przybłąkał?????????

Posted

magda wysłałam ci nr do agnieszki
- a tak poza tym to gdzie jest ten szczeniak - w którym bloku?????????????
anita tylko napisała tą wiadomość a w sumie nic dokładnie nie wiemy
nawet jakbym go chciała wziąć

Posted

[quote name='Energy']Aha.
Cholera jasna, jak mu pomóc, nie wiadomo nawet gdzie jest:-([/QUOTE]

więc czekam na telefon, - Magda wysłałam Ci mój numer - jak będzie wiadomo gdzie jest pies i znajdzie sie transport

Posted

[quote name='kama210']więc czekam na telefon, - Magda wysłałam Ci mój numer - jak będzie wiadomo gdzie jest pies i znajdzie sie transport[/QUOTE]

Mam nadzieję, że udało mu się przetrwać noc i dzisiaj się odnajdzie...

Posted

pies jest u mnie - nie wygląda na pierwszy rzut oka na szczeniaka ale na pewno jest bardzo młody

tylko podkreślam - nie moge go przetrzymywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6765/pies3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/972/pies1.jpg[/IMG]

Posted

Skąd dokąd trzeba przewieźć piesia i kiedy? Bo jutro raniutko mam transport Radom-Warszawa. Jeśli to pilne to proszę o kontakt tel.604-637-412 (jestem w pracy i nie bardzo mogę zaglądać dziś na dogo). Wyjazd z Radomia jutro ok.5 rano. W razie abosolutnej konieczności myślę, że byłaby możliwość przenocowania psinki w Radomiu tą jedną noc.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Kama, a dasz radę go przywieźć wieczorem, tak ok. 21-szej?[/QUOTE]

oczywiście że dam radę... wysłałam Ci mój nr telefonu - zgadamy się potem konkretnie..
dzięki za pomoc

Posted

Odnośnie zwierząt w Szydłowcu i znieczulicy władz może warto zainteresować tą sprawą Ewę Kopacz obecnego ministra zdrowia wieloletnią mieszkankę Szydłowca oraz radną sejmiku wojewodztwa mazowieckiego Agnieszkę Górską również z Szydłowca to jest jej strona [url]http://www.gorska.org/contact[/url]