Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anita, a Ty myslisz, że ja jadę do szydłowca się wykąpać? :)

[FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=darkred][B]WYSYP KARMĘ NA ULICĘ[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] - to jest hasło i tego się trzymamy.

Karmę się namacza, żeby rozmiękła. Po co? chociazby po to, żeby psy się podtuczyły. (karmimy namoczoną karmą benki, które waża 30 kg. Po 2 miesiącach osiagaja prawie normalna wage)

[B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=#8b0000]WYSYP KARMĘ NA ULICĘ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] - ta akcja skierowana jest dla zwierzat. I bedzie wysypywana na ulice. Po co? Po to, zeby Urzednicy musieli na nia nadepnac, zeby pamietali, ze maja bezpanskie psiaki na ulicach, ktorych sa wlascicielami.

POPROSIMY O DUŻY BANEREK.

trzeba zaspamować całe dogo i pozbierac tomy karmy. Kilogram od kazdego!

Posted

Ja tez przylaczam sie do podziekowan Madallena karma sie przyda bo z dnia na dzien swierzakow nam przybywa a karmy tez brakuje....
I tez prosze jakbys mogla zajrzyj na to nasze wysypisko sprawdz co z piesami bo nam tak mi sie wydaje tylko mydla oczy ze wszystko jest cacy i pieknie ehhhh

Posted

Ja tez przylaczam sie do podziekowan Madallena karma sie przyda bo z dnia na dzien swierzakow nam przybywa a karmy tez brakuje....
I tez prosze jakbys mogla zajrzyj na to nasze wysypisko sprawdz co z piesami bo nam tak mi sie wydaje tylko mydla oczy ze wszystko jest cacy i pieknie ehhhh

Posted

generalnie sprawa wygląda tak...

CYWIL śmiga sobie po uli9cy..a maluch, kt miał jechać na jego miejsce do JAMORA - zaginał..
od rana jeździmy i małego wcieło!!!

DZIS DZIEN TARGOWY!!!!
nówki sztuki zlokalizowane...z obrożami na szyjach..sznurkami!!!!!!!
sznurki zdejmowaliśmymy!!!
piesy nakarmione...

NASZYCH BRAK!!!!!!

ZAŁAMKA

Posted

Prosze wszystkich o promowanie akcji WYSYP KARME NA ULCE.

Sama mam to robic?

Dziekuje za banerki.

Jezeli z Waszej strony nie bedzie zadnej pomocy, akcja nie dojdzie do skutku.

WySYLAMY MAILE, SPamujemy Fora internetowe. Powiadamiamy znajomych.

Karmy potrzebujemy TONE! [B]Damy rade?[/B]

Posted

[quote name='Madallena']missieek to znaczy?
pisz pisz, kazdy pomysl jest na wage zlota.[/QUOTE]

to znaczy aby sukom ktore nie mialy cieczki dac zastrzyk
ktory blokuje cieczke
dziala 3 lub 6 miesiecy
zawsze to o kilka szczeniakow mniej

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180544-ASTI-zastrzaszona-psina-ZBIERA-NA-HOTEL[/URL]

Diewczyny zbieramy deklaracje dla Astiego, to dla niego jedyna szansa. Alina zgodzila sie go wziąć i popracować z nim. Dostałby nawet 2 tyg. w gratisie -taka okazja!
[COLOR=Red][B]Liczy się każda złotówka ta jednorazowa lub stała.[/B][/COLOR]

Smutne oczka Astiego:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://images44.fotosik.pl/268/a5bb30f322e41b1fmed.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Madallena']Prosze wszystkich o promowanie akcji WYSYP KARME NA ULCE.

Sama mam to robic?

Dziekuje za banerki.

Jezeli z Waszej strony nie bedzie zadnej pomocy, akcja nie dojdzie do skutku.

WySYLAMY MAILE, SPamujemy Fora internetowe. Powiadamiamy znajomych.

Karmy potrzebujemy TONE! [B]Damy rade?[/B][/QUOTE]
Napisałam na wątku krakowskim: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/32052-KrakA-w-wAE-tek-pom-plakat-rozlicz-dla-psA-w-i-kotA-w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str-1?p=14277659#post14277659[/URL]

Zobaczymy jaki będzie odzew, z Krakowa osobiście do Szydłowca mogę zawieźć.

Posted

[B][SIZE=4]Kochani, właśnie dostałam pismo z Fundacji FA. [/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red]Potrzebny transport dla Marcela, Argo i Majora na trasie Lublin - Zamość - Pilnie[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=5]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im [COLOR=darkred]MY.[/COLOR] Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=5][SIZE=7][COLOR=red][U]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ"[/U][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=5]
[B][FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT][/B][/SIZE]

[B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=purple][U][COLOR=red]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt[/COLOR][/U] [COLOR=navy]z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=red]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=indigo][COLOR=red]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne.[/COLOR] [COLOR=blue]Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=green][U]Zapraszamy również [COLOR=darkred]inne Fundacje[/COLOR] do przyłączenia się do akcji.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=magenta]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[URL="http://www.psianiol.org.pl/"][B][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=navy]www.psianiol.org.pl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL]

[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkred]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

Jagienka, wielkie dzieki!

mamy ok miesiaca na zebranie karmy. Pewnego dnia o pewnej godzinie spotkamy sie tam wszyscy i pokazemy jak sie traktuje bezpanskie zwierzeta wysypujac cala karme na ulice i chodniki Szydlowca.

PROSIMY O POMOC W ROZSYLANIU INFORMACJI. Z taka frekwencja i zainteresowaniem bedziemy musieli odwolac cala akcje

Posted

Na portalu adopcje.org w moim blogu : [URL]http://marinka.adopcje.org/[/URL] dodałam zamieszczone tu ogłoszenie o zbieraniu karmy w Szydłowcu.
Niestety nie umiem robić banerków z prawdziwego zdarzenia

Posted

[quote name='anita_happy']DO POCZYTANIA!!!!!!!!!!!
moze ktoś się jeszcze tym dodatkowo zajmie, zeby sprawa nie ucichła!!!!!

[URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100317/POWIAT0110/324353783[/URL][/QUOTE]

Zatrzymajcie ten świat...ja wysiadam
Ta bestia, która to zrobiła powinna być potraktowana dokładnie w ten sam sposób :mad::mad::mad::angryy:

Posted

Nikt nie jest chętny do oddania nawet 1 kg karmy dla Szydlowca.
jezeli akcja nie bedzie wypromowana.... mamy czas do konca marca na jakiekolwiek pospolite ruszenie. W przeciwnym wypadku odwołujemy akcje :(

Posted

wiecie co...ja teraz jestem w Szydłowcu...i wysypuje w 3 miejscach co dwa dni karme...poszło mi 9 kg...
Aimez codziennie wysypuje w smietniku...

nie trzeba Tony karmy..bo jak sie ją porozsypuje i namoknie ...to psy jej nie jedzą...wywaliłysmy ostatnio karton z karmą..nie ruszyły namoknietej :/

i tak Tony karmy nie bedzie gdzie przetrzymac :/

moze na smieciowisku sie psom przyda - bo tam to chyba swoje ogony zjadają jak są głodne :(