pudzian321 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Anita o ktorej idziesz szukac cywila bo od ok. 14 moge pomoc. Jak cos do daj znac masz chyba moj numer tel.?? Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Anita, a Ty myslisz, że ja jadę do szydłowca się wykąpać? :) [FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=darkred][B]WYSYP KARMĘ NA ULICĘ[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] - to jest hasło i tego się trzymamy. Karmę się namacza, żeby rozmiękła. Po co? chociazby po to, żeby psy się podtuczyły. (karmimy namoczoną karmą benki, które waża 30 kg. Po 2 miesiącach osiagaja prawie normalna wage) [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=#8b0000]WYSYP KARMĘ NA ULICĘ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] - ta akcja skierowana jest dla zwierzat. I bedzie wysypywana na ulice. Po co? Po to, zeby Urzednicy musieli na nia nadepnac, zeby pamietali, ze maja bezpanskie psiaki na ulicach, ktorych sa wlascicielami. POPROSIMY O DUŻY BANEREK. trzeba zaspamować całe dogo i pozbierac tomy karmy. Kilogram od kazdego! Quote
nincia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja tez przylaczam sie do podziekowan Madallena karma sie przyda bo z dnia na dzien swierzakow nam przybywa a karmy tez brakuje.... I tez prosze jakbys mogla zajrzyj na to nasze wysypisko sprawdz co z piesami bo nam tak mi sie wydaje tylko mydla oczy ze wszystko jest cacy i pieknie ehhhh Quote
nincia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja tez przylaczam sie do podziekowan Madallena karma sie przyda bo z dnia na dzien swierzakow nam przybywa a karmy tez brakuje.... I tez prosze jakbys mogla zajrzyj na to nasze wysypisko sprawdz co z piesami bo nam tak mi sie wydaje tylko mydla oczy ze wszystko jest cacy i pieknie ehhhh Quote
koosiek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Banerki od Polubek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/173727-Lampo-coraz-przystojniejszy-Bardzo-prosi-o-ogA-oszenia?p=14270771&viewfull=1#post14270771[/url] Quote
anita_happy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 generalnie sprawa wygląda tak... CYWIL śmiga sobie po uli9cy..a maluch, kt miał jechać na jego miejsce do JAMORA - zaginał.. od rana jeździmy i małego wcieło!!! DZIS DZIEN TARGOWY!!!! nówki sztuki zlokalizowane...z obrożami na szyjach..sznurkami!!!!!!! sznurki zdejmowaliśmymy!!! piesy nakarmione... NASZYCH BRAK!!!!!! ZAŁAMKA Quote
Madallena Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Prosze wszystkich o promowanie akcji WYSYP KARME NA ULCE. Sama mam to robic? Dziekuje za banerki. Jezeli z Waszej strony nie bedzie zadnej pomocy, akcja nie dojdzie do skutku. WySYLAMY MAILE, SPamujemy Fora internetowe. Powiadamiamy znajomych. Karmy potrzebujemy TONE! [B]Damy rade?[/B] Quote
missieek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Madallena']missieek to znaczy? pisz pisz, kazdy pomysl jest na wage zlota.[/QUOTE] to znaczy aby sukom ktore nie mialy cieczki dac zastrzyk ktory blokuje cieczke dziala 3 lub 6 miesiecy zawsze to o kilka szczeniakow mniej Quote
kizimizi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180544-ASTI-zastrzaszona-psina-ZBIERA-NA-HOTEL[/URL] Diewczyny zbieramy deklaracje dla Astiego, to dla niego jedyna szansa. Alina zgodzila sie go wziąć i popracować z nim. Dostałby nawet 2 tyg. w gratisie -taka okazja! [COLOR=Red][B]Liczy się każda złotówka ta jednorazowa lub stała.[/B][/COLOR] Smutne oczka Astiego: [FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://images44.fotosik.pl/268/a5bb30f322e41b1fmed.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] Quote
Jagienka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Madallena']Prosze wszystkich o promowanie akcji WYSYP KARME NA ULCE. Sama mam to robic? Dziekuje za banerki. Jezeli z Waszej strony nie bedzie zadnej pomocy, akcja nie dojdzie do skutku. WySYLAMY MAILE, SPamujemy Fora internetowe. Powiadamiamy znajomych. Karmy potrzebujemy TONE! [B]Damy rade?[/B][/QUOTE] Napisałam na wątku krakowskim: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/32052-KrakA-w-wAE-tek-pom-plakat-rozlicz-dla-psA-w-i-kotA-w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str-1?p=14277659#post14277659[/URL] Zobaczymy jaki będzie odzew, z Krakowa osobiście do Szydłowca mogę zawieźć. Quote
Marinka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [B][SIZE=4]Kochani, właśnie dostałam pismo z Fundacji FA. [/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red]Potrzebny transport dla Marcela, Argo i Majora na trasie Lublin - Zamość - Pilnie[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
kaja555 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 potrzebna karma, a tu mało ludzi już zagląda Quote
kaja555 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=5]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im [COLOR=darkred]MY.[/COLOR] Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][SIZE=7][COLOR=red][U]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ"[/U][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=5] [B][FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT][/B][/SIZE] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=purple][U][COLOR=red]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt[/COLOR][/U] [COLOR=navy]z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=red]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=indigo][COLOR=red]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne.[/COLOR] [COLOR=blue]Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=green][U]Zapraszamy również [COLOR=darkred]inne Fundacje[/COLOR] do przyłączenia się do akcji.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=magenta]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [URL="http://www.psianiol.org.pl/"][B][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=navy]www.psianiol.org.pl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkred]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
anita_happy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 miasto do zeszłego roku miało 1500 zł rocznie na karme dla bedomniaków..od tego troku juz nie ma Quote
Madallena Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Jagienka, wielkie dzieki! mamy ok miesiaca na zebranie karmy. Pewnego dnia o pewnej godzinie spotkamy sie tam wszyscy i pokazemy jak sie traktuje bezpanskie zwierzeta wysypujac cala karme na ulice i chodniki Szydlowca. PROSIMY O POMOC W ROZSYLANIU INFORMACJI. Z taka frekwencja i zainteresowaniem bedziemy musieli odwolac cala akcje Quote
Marinka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Na portalu adopcje.org w moim blogu : [URL]http://marinka.adopcje.org/[/URL] dodałam zamieszczone tu ogłoszenie o zbieraniu karmy w Szydłowcu. Niestety nie umiem robić banerków z prawdziwego zdarzenia Quote
anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 DO POCZYTANIA!!!!!!!!!!! moze ktoś się jeszcze tym dodatkowo zajmie, zeby sprawa nie ucichła!!!!! [URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100317/POWIAT0110/324353783[/URL] Quote
Marinka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='anita_happy']DO POCZYTANIA!!!!!!!!!!! moze ktoś się jeszcze tym dodatkowo zajmie, zeby sprawa nie ucichła!!!!! [URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100317/POWIAT0110/324353783[/URL][/QUOTE] Zatrzymajcie ten świat...ja wysiadam Ta bestia, która to zrobiła powinna być potraktowana dokładnie w ten sam sposób :mad::mad::mad::angryy: Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nikt nie jest chętny do oddania nawet 1 kg karmy dla Szydlowca. jezeli akcja nie bedzie wypromowana.... mamy czas do konca marca na jakiekolwiek pospolite ruszenie. W przeciwnym wypadku odwołujemy akcje :( Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nie pokazujcie mi takich linkow :( ja juz nie mam sily tego ogladac :( Quote
anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 wiecie co...ja teraz jestem w Szydłowcu...i wysypuje w 3 miejscach co dwa dni karme...poszło mi 9 kg... Aimez codziennie wysypuje w smietniku... nie trzeba Tony karmy..bo jak sie ją porozsypuje i namoknie ...to psy jej nie jedzą...wywaliłysmy ostatnio karton z karmą..nie ruszyły namoknietej :/ i tak Tony karmy nie bedzie gdzie przetrzymac :/ moze na smieciowisku sie psom przyda - bo tam to chyba swoje ogony zjadają jak są głodne :( Quote
Awit Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja kg dołożę Przeczytałam artykuł, nie mam słów:-( Quote
anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dzis karma wieczorem porozsypywana... w pudlach gdzie zostawiamy było pusto... miejsca gdzie jest wysypana karma to odludzia..wiec mam duza nadzieje ze to piesy zjadły karme... Quote
Recommended Posts