Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I KOLEJNE NIESZCZĘŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj Aimez uratowała koło swojej pracy szczeniaka / sunię/ dosłownie spod kół samochodów !!!!!!!!!!
wszyscy ją omijali, trąbili - a sunia leżała rozpłaszczona ze strachu na środku ulicy !!!!!!!
do tej pory - będąc już bezpieczna - siedzi skulona po łóżkiem i boi się wychylić noska !!!!!!!!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moge jej nawet zapodac rozowa kokardke na szyi.
Ale wiesz jak to jest psiak musi ujac za serce.
Ona jest tak zestresowana, ze gdy na sile ja wyciagne spod szafki trzesie sie i czeka az jej nie trzymam i zwiewa z powrotem.

Posted

JA PIERDZIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aimez nie mam sił do tego Miasta...
jakaś babka do pudzian na nk napisała...kobieta gdzies z pl...
ze napisła do TVN24...w sparawie Szydłwoca i tego JAK GMINA OLEWA TEMMAT bezdomności zwierząt i olewa wolontariuszy, kt sami robią co mogą!!!!
i widać rezultaty :)

Pudzian dzis ma nocke zarwac i napisac coś od Wolontariuszy :) do TVN24

Potem to samo zapodamy jako petycje na Radę Miasta...najpier uzbieramy podpisy jak największej liczby mieszkańców...
tu pomoze happy_mamas :PPP
hihihi

Projekt gabinetu ma za to GRATIS :PPPPP
hahahahahha

tez cie kocham potworze :P

i zobaczymy

a moze happy_mamas cos na DT przygarnie do kwietnia :P

Posted

trala lala -projekt gabinetu to mi się należy --jak psu buda!!!!!---bo ja juz na niego zapracowałam przez ????nie powiem ile lat,ale troche dużo !!!,w akcji podpisowej mogę pomóc,a co do DT.-na razie mam inne sprawy,poza tym co to byłaby za opieka jak mnie w domu nie ma cały dzień

Posted

Aimez -swoją drogą to ty masz naprade nie wiem jak to nazwać...pecha ??tylko wyjdziesz z domu i juz przywlekasz bezdomniaka---może zagraj w lotto ???bo może to jest własnie szczęście ,???a nie pech jak na poczatku osadziłam.Fakt miasto nić nie robi w tym kierunku,aby ulżyć niedoli tym psiakom,to jest okrutne,a wy same tego nie ogarniecie.

Posted

DOBRA DOGOMANIACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DONIESIONO MI ZE TVP1 PUSCIAŁ FILM .... JAKI TO SZYDŁWOEIC WSPANIAŁY....

A WSPANIAŁY...WSPANIAŁY
I CHLUBA RADZIWIŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!juz jestem wkkkkkkkkkkk...a
BO TU O TA CHLUBE RADZIWIŁŁA NIE CHODZI W GESTI BEZDOMNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kufa !

JA ZARAZ WYBUCHNE !

SZKODA ZE:
1. BEZDOMNE PSY W POSTACI RÓŻNEJ..CHORE...GŁODNE...CIEZARNE..ZAGŁODZONE....BIEGAJA WATACHAMI PO MIESCIE...JAK SNIEGI SPADNA TO ZNAJDZIEMY PEWNIE PARENASCIE TRUPKÓW!!!!!!!!!!!!!!

2. HISTORYCZNE WZGÓRZE I KRAJOBRAZ NA PANORAMĘ WZGÓRZA RYNKU..ZAMKU!!!!!PIĘKNE PRZEDPOLE WIDOKOWE, KT powinno byc chronione w planie miejscowym!!!SPOŚCIZNA PO TYCH RADZIWIŁŁACH!!!!!!!!
A U NAS MAMY ORLIKA NA PIERWSZYM PLANIE! krew w zach mi si zagotowaa!

DLOGA WŁADZO..JAK RZĄDZIMY TO Z GŁOWĄ...PO PIERWSZE NIE SZKODŹMY !!!! BŁAGAM
I PO PIĘKNEJ PANORAMIE NA MIASTO POZOSTAŁY WSPOMNIENIA...

to taka dygresja
bo właśnie w tym młynie, kt mamy za Orlikiem...mieszkała HAIDI

i to w tym strumyku, kt był na pierwszym planie pięknego widoku na panoramę Miasta /jak nie było ORLIKA/...
bezmózgowiec chciał utopić HAIDI!!!!

a tu link do filmu
bedzie glosno,ze Szydłowiec PIĘKNE I HUMANISTYCZNIE NASTAWIONE MISTO!!!!!!!!!!!!

http://www.teleman.pl/prog-3784687-miejsce-z-historia-szydlowiec-chluba-radziwillow.html

gó...o PRAWDA!

Posted

[quote name='Madallena']Dziewczyny. Z kazdym psem do SM! Nie popuszczac! Niech raportuja! Nech karmia i lecza! maja na to pieniadze! Zglaszacie te psiaki?

ja jutro jestem cały dzień w pracy - "komórka" będzie otwarta, wypuszczę go na dwór - bo może się zabłąkał - ja go pierwszy raz dzisiaj widziałam,

jeżeli będzie wracał do mnie na podwórko i jak nie znajdziemy innego wyjścia to niestety będę musiała go zgłosić do SM...

ale oni nic nie zrobią - przecież nie dadzą mi na karmę dla niego, wezmą go po prostu do klatki na wysypisku i wywiozą do Pabianic...
... TAKA RZECZYWISTOŚĆ ...............

Posted

Kama...wysłyma szczote i BORYSA jako potencjalnych kandydatów do budy, kt jest pusta!
za duzy był Olbrzym..moze któryś z tych dwóch pójdzie...
przytrzymaj go a bit...

Pabianice to gorsze niz bezdomność! dla niego :/
tam jest fulll dogsów

happy_mamas A CO Z TYM TYMCZASEM na Ciechostowicach???moze akurat im sie spodoba ???
cooo
zadzwoń..plizzzzzzz

Posted

Dziewczyny! Pamietajcie, ze wyadoptowujac jakiegokolwiek zwierzaka wlasicicel MUSI zobowiazac sie do sterylki! Bez tego ani rusz!

Czy wlasciciele wyadoptowanych do tej pory psow zgodzili sie na ich sterylizacje/kastarcje? Sprawdzacie to?

Posted

kobieto JEDEN Z SZYDŁOWCA POSZEDŁ DOPIERO bezpośredni...
Bond vel. ARES - za drogi gips jak dla właścicieli :/ OLBRZYM
HAIDI - bedzie sterylka...jak dorośnie
Asti - będzie..chyba..pani jest na tak..Pan sie miesza...