kama210 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 I KOLEJNE NIESZCZĘŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj Aimez uratowała koło swojej pracy szczeniaka / sunię/ dosłownie spod kół samochodów !!!!!!!!!! wszyscy ją omijali, trąbili - a sunia leżała rozpłaszczona ze strachu na środku ulicy !!!!!!! do tej pory - będąc już bezpieczna - siedzi skulona po łóżkiem i boi się wychylić noska !!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 BOZIENA !!!!!!!!!!! mały ASTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musza sie w niej zakochać!!!!!!!!!!! mowiłas ze jest mala!!!na zdjeciu to wyglada na kolosa Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 AGA masz jakas mala obroze..cholera założ jej jutro na szyje cos!!!! bedzie wygladac dostojniej!!! przytuninguj ja troche... daj spac w wyrku :P do jutra sie otworzy!!! cholera TRZYMAM KCIUKI! Quote
grzenka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='kama210'] Jakie cudo...to szorściaczek, słodziak.Dobrze byłoby założyć mu wątek.... Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Moge jej nawet zapodac rozowa kokardke na szyi. Ale wiesz jak to jest psiak musi ujac za serce. Ona jest tak zestresowana, ze gdy na sile ja wyciagne spod szafki trzesie sie i czeka az jej nie trzymam i zwiewa z powrotem. Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 JA PIERDZIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aimez nie mam sił do tego Miasta... jakaś babka do pudzian na nk napisała...kobieta gdzies z pl... ze napisła do TVN24...w sparawie Szydłwoca i tego JAK GMINA OLEWA TEMMAT bezdomności zwierząt i olewa wolontariuszy, kt sami robią co mogą!!!! i widać rezultaty :) Pudzian dzis ma nocke zarwac i napisac coś od Wolontariuszy :) do TVN24 Potem to samo zapodamy jako petycje na Radę Miasta...najpier uzbieramy podpisy jak największej liczby mieszkańców... tu pomoze happy_mamas :PPP hihihi Projekt gabinetu ma za to GRATIS :PPPPP hahahahahha tez cie kocham potworze :P i zobaczymy a moze happy_mamas cos na DT przygarnie do kwietnia :P Quote
happy-mamas Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 trala lala -projekt gabinetu to mi się należy --jak psu buda!!!!!---bo ja juz na niego zapracowałam przez ????nie powiem ile lat,ale troche dużo !!!,w akcji podpisowej mogę pomóc,a co do DT.-na razie mam inne sprawy,poza tym co to byłaby za opieka jak mnie w domu nie ma cały dzień Quote
happy-mamas Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Aimez -swoją drogą to ty masz naprade nie wiem jak to nazwać...pecha ??tylko wyjdziesz z domu i juz przywlekasz bezdomniaka---może zagraj w lotto ???bo może to jest własnie szczęście ,???a nie pech jak na poczatku osadziłam.Fakt miasto nić nie robi w tym kierunku,aby ulżyć niedoli tym psiakom,to jest okrutne,a wy same tego nie ogarniecie. Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 oj tam...mamas :P to znajdź DT dla któregoś :))) Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Dziewczyny. Z kazdym psem do SM! Nie popuszczac! Niech raportuja! Nech karmia i lecza! maja na to pieniadze! Zglaszacie te psiaki? Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 DOBRA DOGOMANIACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DONIESIONO MI ZE TVP1 PUSCIAŁ FILM .... JAKI TO SZYDŁWOEIC WSPANIAŁY.... A WSPANIAŁY...WSPANIAŁY I CHLUBA RADZIWIŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!juz jestem wkkkkkkkkkkk...a BO TU O TA CHLUBE RADZIWIŁŁA NIE CHODZI W GESTI BEZDOMNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kufa ! JA ZARAZ WYBUCHNE ! SZKODA ZE: 1. BEZDOMNE PSY W POSTACI RÓŻNEJ..CHORE...GŁODNE...CIEZARNE..ZAGŁODZONE....BIEGAJA WATACHAMI PO MIESCIE...JAK SNIEGI SPADNA TO ZNAJDZIEMY PEWNIE PARENASCIE TRUPKÓW!!!!!!!!!!!!!! 2. HISTORYCZNE WZGÓRZE I KRAJOBRAZ NA PANORAMĘ WZGÓRZA RYNKU..ZAMKU!!!!!PIĘKNE PRZEDPOLE WIDOKOWE, KT powinno byc chronione w planie miejscowym!!!SPOŚCIZNA PO TYCH RADZIWIŁŁACH!!!!!!!! A U NAS MAMY ORLIKA NA PIERWSZYM PLANIE! krew w zach mi si zagotowaa! DLOGA WŁADZO..JAK RZĄDZIMY TO Z GŁOWĄ...PO PIERWSZE NIE SZKODŹMY !!!! BŁAGAM I PO PIĘKNEJ PANORAMIE NA MIASTO POZOSTAŁY WSPOMNIENIA... to taka dygresja bo właśnie w tym młynie, kt mamy za Orlikiem...mieszkała HAIDI i to w tym strumyku, kt był na pierwszym planie pięknego widoku na panoramę Miasta /jak nie było ORLIKA/... bezmózgowiec chciał utopić HAIDI!!!! a tu link do filmu bedzie glosno,ze Szydłowiec PIĘKNE I HUMANISTYCZNIE NASTAWIONE MISTO!!!!!!!!!!!! http://www.teleman.pl/prog-3784687-miejsce-z-historia-szydlowiec-chluba-radziwillow.html gó...o PRAWDA! Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 czuć, że wybory TUŻ TUŻ....a MIASTO CHCE KASE NA REWITALIZACJE :)))) dobre zagranie....Chluba Radziwiłłów!!!! boziena... to moje hasło na zebranie RADY MIASTA lepsze: "zamiast paluszka-PUSZKA" Quote
kama210 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Madallena']Dziewczyny. Z kazdym psem do SM! Nie popuszczac! Niech raportuja! Nech karmia i lecza! maja na to pieniadze! Zglaszacie te psiaki? ja jutro jestem cały dzień w pracy - "komórka" będzie otwarta, wypuszczę go na dwór - bo może się zabłąkał - ja go pierwszy raz dzisiaj widziałam, jeżeli będzie wracał do mnie na podwórko i jak nie znajdziemy innego wyjścia to niestety będę musiała go zgłosić do SM... ale oni nic nie zrobią - przecież nie dadzą mi na karmę dla niego, wezmą go po prostu do klatki na wysypisku i wywiozą do Pabianic... ... TAKA RZECZYWISTOŚĆ ............... Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 anita! zaszalalas z tymi postami :) pokasuj, jak umiesz :) krna, to juz nie 3 ale chyba 10 powtorek wyszlo ! :) Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 to DOGO MNIE DOBIJA TEZ!!! wysyła milion razy...juz kasuje sorka TE,,, MĄDRALA :P Madallena :P i co umiem kasować :P Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 http://www.teleman.pl/forum/2_4142_0.html No to zapraszam do dyskusji :) Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dziś juz nie dołaczę do dyskusji!!!! KASUJE DUBLE NA DOGO! :PPP Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kama...wysłyma szczote i BORYSA jako potencjalnych kandydatów do budy, kt jest pusta! za duzy był Olbrzym..moze któryś z tych dwóch pójdzie... przytrzymaj go a bit... Pabianice to gorsze niz bezdomność! dla niego :/ tam jest fulll dogsów happy_mamas A CO Z TYM TYMCZASEM na Ciechostowicach???moze akurat im sie spodoba ??? cooo zadzwoń..plizzzzzzz Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Dziewczyny! Pamietajcie, ze wyadoptowujac jakiegokolwiek zwierzaka wlasicicel MUSI zobowiazac sie do sterylki! Bez tego ani rusz! Czy wlasciciele wyadoptowanych do tej pory psow zgodzili sie na ich sterylizacje/kastarcje? Sprawdzacie to? Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 kobieto JEDEN Z SZYDŁOWCA POSZEDŁ DOPIERO bezpośredni... Bond vel. ARES - za drogi gips jak dla właścicieli :/ OLBRZYM HAIDI - bedzie sterylka...jak dorośnie Asti - będzie..chyba..pani jest na tak..Pan sie miesza... Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ASTI ZAPRASZA NA SHOW !!!! http://www.dogomania.pl/threads/176687-maA-y-ASTI-szczeniak-z-DUZYM-bagaA-em-A-yciowym-CZEKA-na-DOM-PILNA-ADOPCJA/page47 Quote
Madallena Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Anita. Asti MUSi byc wykastrowany. To jest w umowie adopcyjnej a on jest pod opieka Fundacji. Nie chca kastracji, nie ma adopcji... Na Bonda mozna pozbierac kase na dogo... Quote
Recommended Posts