Cambel&Megi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Byłyśmy z liskiem zrywać łańcuchy:) w TVP3 była już informacja [URL]http://ww6.tvp.pl/6967,20081005803815.strona[/URL] o ZW jest ok. od 11:40 min. Mam nadzieję, że wkrótce pojawią się też jakieś fotorelacje ;) Quote
psiulka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [I]Ja w sumie byłam jako 'fotograf', ale pod koniec się wiązałam. Postaram się jakieś zdjęcia wstawić w najbliższym czasie. ;)[/I] Quote
McDzik Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 A ja dziś byłam z Arnim na targach na podpromiu, ażeby sobie chłopaczek się socjalizował w wielkim tłumie :lol: W ogóle sie tym nie przejął, byl jak zwykle ciekawski i chciał wszystkich obwąchac i ze wszystkimi psami się zapoznać, co oczywiście graniczyło z cudem, ale Arni to Arni :lol: ... Wielka furorę wzbudził szczególnie wśród rodzin z małymi dziećmi :lol: I na wstępie usłyszałam "Spanielek Tybetański?" :lol: A jak ktoś nie wiedział, to pytał o rase :lol: Sukces, nikt nie nazwał go pekińczykiem, czy też w jakiś inny kosmiczny sposób :lol: Zdjęć niet. Quote
bila1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 pekińczykiem został za to shih-tzu, który stał obok:evil_lol: ps. Bila zapewne zapałała wielką i gwałtowną miłością do Arniego, a wiadomo, że do serca przez żołądek... na wstępie chciała go zjeść:razz: Quote
Karmi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='bila1']czytałam dziś, że jest 26 osób chętnych do przykucia się:evil_lol: [/quote] Nie bardzo rozumiem skąd ta ,,:evil_lol:" złośliwość :roll: Quote
bila1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 po prostu lubię tę ":evil_lol:" buźkę:razz: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='McDzik']I na wstępie usłyszałam "Spanielek Tybetański?" :lol: [/quote]Szook!! To już jakiś wieeelki Kynolog musiał być, skoro nawet Szanowna Pani (...Ty wiesz..;)) w Krośnie go nazwała Shih Tzu. [quote name='bila1'] wiadomo, że do serca przez żołądek... na wstępie chciała go zjeść:razz:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** kilka zdjęć okiem Mati (matinestka) C&M [IMG]http://i34.tinypic.com/ra93ir.png[/IMG] Ewatr & Arni, P. Halina Derwisz, Bejbiczek, Meg i ja :lol: [IMG]http://i33.tinypic.com/iddp53.png[/IMG] Megi musiała coś wykombinować :lol: [IMG]http://i38.tinypic.com/2jbnpcl.png[/IMG] Quote
Karmi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='bila1']lubię tę buźkę:razz:[/quote] [quote name='bila1']po prostu lubię tę ":evil_lol:" buźkę:razz:[/quote] A ja lubię konstruktywną dyskusję. Po prostu.:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Karmi']C&M Świetne zdjęcia![/quote]Pochwały należą się Mati za tak ciekawą fotorelację. :) Cała dostępna jest tutaj: [url]http://picasaweb.google.pl/matyldziap/ZERWIJMYACUCHY51008#[/url] Quote
McDzik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Szook!! To już jakiś wieeelki Kynolog musiał być, skoro nawet Szanowna Pani (...Ty wiesz..;)) w Krośnie go nazwała Shih Tzu. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Tak wiele trzeba, by odróżnić go od pekinczyka? :placz: Nie no właśnie ta pani była właścicielką labka i cavalierka (pewnie wystawia więc się orientuje w IX gr dzięki temu :lol:) Ale i tak pozytyw wielki :lol: A fotorelacja super, choć troche mi zobrazowała to co się tam działo, bo mnie nie było. Quote
McDzik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='bila1']pekińczykiem został za to shih-tzu, który stał obok:evil_lol: ps. Bila zapewne zapałała wielką i gwałtowną miłością do Arniego, a wiadomo, że do serca przez żołądek... na wstępie chciała go zjeść:razz:[/quote] Tak myślałam, że to wy :eviltong: Tak, tak, Bila ma ciekawy sposób wyrażania uczuć :evil_lol: Największe zdziwienie dnia... spaniel tybetański i shih tzu stoją obok siebie, podchodzi ktoś i wskazując na shih tzu pyta, czy to pekińczyk :evil_lol: Jakiś urok chyba, ze tam nikt mojego psa nie nazwał pekińczykiem, nikt :multi: Quote
labradorciaaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam!! Jestem z Rzeszowa i chiała bym dołączyć do spacerów :) moge?? :P Mam 1,3 roczną suńke rasy labrador. Kiedy się na jakiś spacerek w Rzeszowie umawiacie??;) Quote
Estowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja tez chętnie bym sie przyłączyła mimo, że mieszkam w okolicy Przemyśla, ale myślę, że jakby taki spacerek był w sobotę, a moi rodzice musieli coś załatwić w Rzeszowie, to dlaczego nie? Quote
McDzik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witajcie, witajcie :lol: Każdy mile widziany.:lol: Estowa a jakiego pieska masz? Quote
Eve12 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hej ;) chętnie przyłączę sie do sobotniego spacerku. Mam 6 miesięcznego owaczrka belgijskiego - sunię :lol: Quote
bila1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 skoro jest ekipa trzeba koniecznie jakiś spacerek umówić:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='bila1']skoro jest ekipa trzeba koniecznie jakiś spacerek umówić:evil_lol:[/quote] Jestem jak najbardziej za...8) [SIZE=5]Gdzie i kiedy?[/SIZE] ;) ja się przyporządkuję...:razz: ale proponuję pola na Baranówce IV, albo Przybyszówce... Quote
labradorciaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja to tam nie bardzo się orientuje, ale może Lisia Góra?? Sama nie wiem :P Najlepiej tam gdzie nie ma aut i pieski można spuścić, a kiedy?? Może sobota o godz??? Przystosuje się :P JAka wam odpowiada ?? :) Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='labradorciaaa']Ja to tam nie bardzo się orientuje, ale może Lisia Góra?? Sama nie wiem :P Najlepiej tam gdzie nie ma aut i pieski można spuścić, a kiedy?? Może sobota o godz??? Przystosuje się :P JAka wam odpowiada ?? :)[/quote] Ostatni spacer był właśnie Bulwary - Lisia Góra. Ale tam raczej dużo ludzi jest, myślę, że w polach jest przyjemniej spacerować. :lol: Quote
labradorciaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ok :)) To o której godzinie?? Tylko na jakich polach :eviltong: Quote
bila1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 może na Baranówce IV? tam przynajmniej każdy trafi:eviltong: o ile ktoś napisze, jakim autobusem dojechać:evil_lol: sobota, czy niedziela? a ktoś wie, jaka będzie pogoda??? koło 12 w południe? (w sobotę na pewno nie wstanę o poranku) Quote
Recommended Posts