Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy z liskiem zrywać łańcuchy:)

w TVP3 była już informacja
[URL]http://ww6.tvp.pl/6967,20081005803815.strona[/URL]
o ZW jest ok. od 11:40 min.

Mam nadzieję, że wkrótce pojawią się też jakieś fotorelacje ;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dziś byłam z Arnim na targach na podpromiu, ażeby sobie chłopaczek się socjalizował w wielkim tłumie :lol: W ogóle sie tym nie przejął, byl jak zwykle ciekawski i chciał wszystkich obwąchac i ze wszystkimi psami się zapoznać, co oczywiście graniczyło z cudem, ale Arni to Arni :lol: ... Wielka furorę wzbudził szczególnie wśród rodzin z małymi dziećmi :lol: I na wstępie usłyszałam "Spanielek Tybetański?" :lol: A jak ktoś nie wiedział, to pytał o rase :lol: Sukces, nikt nie nazwał go pekińczykiem, czy też w jakiś inny kosmiczny sposób :lol: Zdjęć niet.

Posted

pekińczykiem został za to shih-tzu, który stał obok:evil_lol:
ps. Bila zapewne zapałała wielką i gwałtowną miłością do Arniego,
a wiadomo, że do serca przez żołądek... na wstępie chciała go zjeść:razz:

Posted

[quote name='bila1']czytałam dziś, że jest 26 osób chętnych do przykucia się:evil_lol: [/quote]
Nie bardzo rozumiem skąd ta ,,:evil_lol:" złośliwość :roll:

Posted

[quote name='McDzik']I na wstępie usłyszałam "Spanielek Tybetański?" :lol: [/quote]Szook!! To już jakiś wieeelki Kynolog musiał być, skoro nawet Szanowna Pani (...Ty wiesz..;)) w Krośnie go nazwała Shih Tzu.

[quote name='bila1']
wiadomo, że do serca przez żołądek... na wstępie chciała go zjeść:razz:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kilka zdjęć okiem Mati (matinestka)

C&M
[IMG]http://i34.tinypic.com/ra93ir.png[/IMG]

Ewatr & Arni, P. Halina Derwisz, Bejbiczek, Meg i ja :lol:
[IMG]http://i33.tinypic.com/iddp53.png[/IMG]

Megi musiała coś wykombinować :lol:
[IMG]http://i38.tinypic.com/2jbnpcl.png[/IMG]

Posted

[quote name='bila1']lubię tę buźkę:razz:[/quote]

[quote name='bila1']po prostu lubię tę ":evil_lol:" buźkę:razz:[/quote]

A ja lubię konstruktywną dyskusję. Po prostu.:evil_lol:

Posted

[quote name='Karmi']C&M Świetne zdjęcia![/quote]Pochwały należą się Mati za tak ciekawą fotorelację. :)
Cała dostępna jest tutaj:
[url]http://picasaweb.google.pl/matyldziap/ZERWIJMYACUCHY51008#[/url]

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Szook!! To już jakiś wieeelki Kynolog musiał być, skoro nawet Szanowna Pani (...Ty wiesz..;)) w Krośnie go nazwała Shih Tzu.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

Tak wiele trzeba, by odróżnić go od pekinczyka? :placz: Nie no właśnie ta pani była właścicielką labka i cavalierka (pewnie wystawia więc się orientuje w IX gr dzięki temu :lol:) Ale i tak pozytyw wielki :lol: A fotorelacja super, choć troche mi zobrazowała to co się tam działo, bo mnie nie było.

Posted

[quote name='bila1']pekińczykiem został za to shih-tzu, który stał obok:evil_lol:
ps. Bila zapewne zapałała wielką i gwałtowną miłością do Arniego,
a wiadomo, że do serca przez żołądek... na wstępie chciała go zjeść:razz:[/quote]

Tak myślałam, że to wy :eviltong:
Tak, tak, Bila ma ciekawy sposób wyrażania uczuć :evil_lol:
Największe zdziwienie dnia... spaniel tybetański i shih tzu stoją obok siebie, podchodzi ktoś i wskazując na shih tzu pyta, czy to pekińczyk :evil_lol: Jakiś urok chyba, ze tam nikt mojego psa nie nazwał pekińczykiem, nikt :multi:

Posted

Ja tez chętnie bym sie przyłączyła mimo, że mieszkam w okolicy Przemyśla, ale myślę, że jakby taki spacerek był w sobotę, a moi rodzice musieli coś załatwić w Rzeszowie, to dlaczego nie?

Posted

[quote name='bila1']skoro jest ekipa trzeba koniecznie jakiś spacerek umówić:evil_lol:[/quote]
Jestem jak najbardziej za...8)

[SIZE=5]Gdzie i kiedy?[/SIZE] ;)
ja się przyporządkuję...:razz: ale proponuję pola na Baranówce IV, albo Przybyszówce...

Posted

Ja to tam nie bardzo się orientuje, ale może Lisia Góra?? Sama nie wiem :P Najlepiej tam gdzie nie ma aut i pieski można spuścić, a kiedy?? Może sobota o godz??? Przystosuje się :P JAka wam odpowiada ?? :)

Posted

[quote name='labradorciaaa']Ja to tam nie bardzo się orientuje, ale może Lisia Góra?? Sama nie wiem :P Najlepiej tam gdzie nie ma aut i pieski można spuścić, a kiedy?? Może sobota o godz??? Przystosuje się :P JAka wam odpowiada ?? :)[/quote]
Ostatni spacer był właśnie Bulwary - Lisia Góra. Ale tam raczej dużo ludzi jest, myślę, że w polach jest przyjemniej spacerować. :lol:

Posted

może na Baranówce IV?
tam przynajmniej każdy trafi:eviltong:
o ile ktoś napisze, jakim autobusem dojechać:evil_lol:
sobota, czy niedziela? a ktoś wie, jaka będzie pogoda???
koło 12 w południe? (w sobotę na pewno nie wstanę o poranku)