Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to my moze na 27go bysmy sie pokusily :roll:
chociaz moze byc ta sama powtorka z rozrywki co na egzamine PT :lol:

no ale probowac mozna ;)
a kiedy ew. bysmy cos pocwiczyli? :cool3:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klasa 0 w obedience a PT to zupełnie rózne poziomy, jednak to aportowanie i zatrzymania w marszu utrudniają życie zdającym PT. :p Regulamin kl 0 jest naprawde przyjemny!! Poza tym Roza była bardzo młoda i niedojrzała jak robiła PT, teraz to inna suczka, poza tym miała pecha, że zdawala w strugach deszczu, tego psy gładkie nie lubią, oj nie!! :shake:
A poćwiczyć możemy nawet w środe w trakcie treningu agility :lol:

Posted

Witam :)
Chiała bym zapytać czy można przyjść do Was na trening agilit??? Chciała bym zobaczyć co i jak może i spróbować. Moja mała to 9 msc cc-tka

Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za wpadkę w środę, nawet nie miałam Was jak poinformować. Od powrotu z urlopu mam remont w domu, i macher zaskoczył mnie w ostatniej chwili koniecznościa wyjazdu do sklepu po grzejniki :angryy:. Zdązyłam tylkpo pogadać z Jackeim od ponów, ale o 18 twierdził, że nie ma nikogo - więc mi ulżylo. A tu proszę, przybyłyście!! głupio mi, ale na remont nie poradze, zresztą cały wypoczynek po urlopie prysnął, mogłabym po tych 4 dniach pójść na kolejny.....
Obiecuję, że w sobotę nie nawalę :lol:

Posted

Nic się przecież nie stało :lol:, my byłyśmy dopiero ok. 18:20, chwilę czekałyśmy, ale poszłyśmy w pola, psy wybiegane, więc czas nie zmarnowany.
Na przyszłość - mój nr tel. 696 399 769 ;)

Posted

Dziewczyny, pojawicie się jutro, żeby poćwiczyć cos do kl 0 obedience w Rzeszowie?? No i czekam na złoszenia, im szybciej tym lep[iej. Potem, na raz zwali mi się kilkadziesiąt, po co nerwówka.

Posted

My powinnyśmy być, ale zawody sobie podarujemy...zapoznałam się z regulaminem, zerówki niby banalne, ale jest kilka rzeczy, które przez moje niedopatrzenia i/lub zaniedbania wymagają dłuższych treningów, np. chodzenie przy nodze na smyczy, które jest właściwie zupełnie bez kontaktu, bo 'równaj' stosowałam też na codzień...:shake:
Poza tym teraz chodzę do szkoły, mniej czasu na takie precyzyjne przygotowanie...w środy niestety nie dam rady być.

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie, nie wiem czy dobrym wątku... jesteśmy z Rzeszowa i od 3 miesięcy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami suni owczarka belgijskiego, gronka. Chętnie spotkamy się na spacerku z bywalcami forum z Rzeszowa :lol:. Podoga pod psem też nam odpowiada :eviltong: Psiulka niedługo kończy 5 miesięcy i biorąc pod uwagę jej skoczność i pęd chcielibyśmy oswajać pieska z agility. Takie zaszczepienie nowej przygody :lol: proszę Was o info czy na Waszych zajęciach szczeniaki też mogą się przyglądać i uczyć po trochę ćwiczeń nie obciążających stawów:lol:

Posted

Witam
JAsne, że może chodzić, raz, ze oswoi się z nowymi psami, co nieufnym o b dobrze robi, dwa, może pospacerować po przeszkodach typu kładka, chuśtawka, czy oba tunele, bez skakania. Zresztą niewiele sezonu zostało, taka pogoda będzie sie powtarzała coraz częsciej. Ale sądze, że nalezy też pomyśleć o szkoleniu posłuszenstwa ogólnego, zwłaszcza w grupie....

Posted

:multi: w takim razie poproszę o namiary na kolejne spotkanie agility, myśle, że jak pada to nie ma zajęć:placz:posłuszeństwa ogólnego uczymy sie w psim przedszkolu, no i sami codziennie wzmacniamy przez wydawanie różnych komend. Z PT poczekamy pewnie do wiosny.

Posted

my jednak z "zerowki" rezygnujemy....

za malo czasu zostalo
a za duzy wstyd nam grozi
:lol::lol:

najbardziej obawiam sie reakcji Rosy na inne psy, bedzie ujadac, pyskowac i tyle bedzie z jej posluszenstwa :cool1:

tym bardziej przy takiej pogodzie jak mamy aktualnie, nie ma wiekszych szans na powodzenie:roll:

takze moze za rok, chciaz nie wiem czy moja psica nie bedzie juz zbyt wiekowa ;)

przepraszamy za zamieszanie i pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cambel&Megi'][B]Pani Agnieszko[/B], czy będą jeszcze organizowane jakieś treningi agility/posłuszeństwa?
Dopiero teraz mam więcej luzu.... :shake:[/quote]
Przyłączę się do pytania :razz:

Posted

W oczekiwaniu na odpowiedź trochę poofuję :-)
Jutro - po raz pierwszy w Rzeszowie- akcja ,,Zerwijmy łańcuchy". Spotykamy się w samo południe przy CH Galeria Grafika.