McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Warunkiem trenowania jest opłacona składka członkowska... ;)[/quote] Acha no to fajnie :) Czyli mam wziąśc legitymacje ZK i tyle? Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Niekoniecznie, nikt tego nie sprawdza.. :lol: Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Niekoniecznie, nikt tego nie sprawdza.. :lol:[/quote] Acha :) No ale na pierwszy raz lepiej wezme. Malutki świstek, więc nic nie trace. Jakie autobusy tam jadą? Czy trzeba wysiąć na baranówce i dojść kawałek przez te takie pola? Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='McDzik']Acha :) No ale na pierwszy raz lepiej wezme. Malutki świstek, więc nic nie trace. Jakie autobusy tam jadą? Czy trzeba wysiąć na baranówce i dojść kawałek przez te takie pola?[/quote] Ja jeżdżę 26 z Hetmańskiej...:lol: Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ja jeżdżę 26 z Hetmańskiej...:lol:[/quote] Bardzo będzie przeszkadzało, jak się z Arnim przysiądziemy do Was? ^^ Tak na pierwszy raz, żeby trafić xD Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='McDzik']Bardzo będzie przeszkadzało, jak się z Arnim przysiądziemy do Was? ^^ Tak na pierwszy raz, żeby trafić xD[/quote] Zapraszamy ;) Chyba będziemy we 3, jeszcze Dagusiek z Leą :lol: Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Zapraszamy ;) Chyba będziemy we 3, jeszcze Dagusiek z Leą :lol:[/quote] Ok Ok :) Jeszcze mi powiedz o której godzinie odjeżża z Hetmańskiej :multi: Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='McDzik']Ok Ok :) Jeszcze mi powiedz o której godzinie odjeżża z Hetmańskiej :multi:[/quote] Planowo 7:56, ale zawsze jest 7:51...Dobrze, pierwszy raz, nie wiedząc, wyszłam wcześniej, żeby się pies jeszcze załatwił... Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ok ja mam od siebie 7:13 '6' więc spokojnie wyrobie ^^ Quote
Coffee&Nera Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Cavisia']Kochani, a można przyjechać, zobaczyć jak taki trening wygląda? Być może bym chciała zacząć ćwiczyć agility, tylko chciałabym najpierw na żywo zobaczyć jak to wygląda. Napiszcie tylko gdzie i kiedy :)[/quote] Cavisia ja odrazu zamawiam spotkanko i poznanie z twoimi Cavikami :multi::loveu: Quote
Cavisia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Hej dziewczyny, to ja postarałabym się jutro być tam. Tylko napiszcie mi jak tam trafić, będę jechać samochodem, więc jeśli ktoś chce się dosiąść w Rzeszowie , to piszcie. Aha - mnie dogo działa od przypadku do przypadku :shake:, więc jak coś to piszcie na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . A cavisie wezmę oba , niech obie dziewczyny mają atrakcję. Quote
fattyciak Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Przyczepiłabym się do Was chętnie, ale mój kurdupel kagańca nie ma(do jazdy w autobusie) no i mógłby wprowadzić trochę zamieszania :( W każdym razie dużo fotek proszę. :) Quote
Cambel&Megi Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 I treningu w rezultacie nie było :lol: Okazało się, ze o 10 był mecz tzw. juniorów :eviltong: i nie było sensu rozkładać przeszkód. Quote
Coffee&Nera Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='fattyciak']Przyczepiłabym się do Was chętnie, ale mój kurdupel kagańca nie ma(do jazdy w autobusie) no i mógłby wprowadzić trochę zamieszania :( W każdym razie dużo fotek proszę. :)[/quote] Jak mały piesek i na kolanach to sie czepic niepowinni Quote
McDzik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='fattyciak']Przyczepiłabym się do Was chętnie, ale mój kurdupel kagańca nie ma(do jazdy w autobusie) no i mógłby wprowadzić trochę zamieszania :( W każdym razie dużo fotek proszę. :)[/quote] Chodź, chodź :) Pokażemy, że spaniel tybetański też potrafi :loveu: a i Gizmosz się trochę dyscypliny w końcu nauczy :eviltong: Sobota za 2 tyg o 9" , tj 13 czerwiec o ile się nie myle :) Bo za tydzień sobota-ostateczne przygotowania przed wystawą w Lublinie, a Cambel&Megi weselicho ma w rodzinie ^^ Quote
bila1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Karmi']Mnie już zachęciłaś! :cool3: Kiedy najblizsze spotkanie? W sobote? Mam nadzieje, że debiutanci są mile widziani? :razz: ps. Zdjęcia cudne![/quote] i co Ela, byłyście? ja, jako leń pospolity sposzukuję wygodnego transportu...:oops: a BTW - szukam linku do Aguska z mieleckiego schroniska; nie wiem, czy znajdę; może ktoś kumaty mógłby mi go podrzucić? Quote
bila1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 żeby nie było, że my takie ciapy - Cookie zaliczyła tydzień temu w Szymocicach Próbę Instynktu Pasterskiego:lol: [IMG]http://bp3.blogger.com/_I8syTCzK1tM/SD-gdUU1MGI/AAAAAAAAAXg/xU36MZoU-J8/s1600-h/pasiemy.jpg[/IMG] krótka relacja: [URL]http://bila-cookie.blogspot.com/2008/05/corgowa-majwka_30.html[/URL] Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='bila1']żeby nie było, że my takie ciapy - Cookie zaliczyła tydzień temu w Szymocicach Próbę Instynktu Pasterskiego:lol: [IMG]http://bp3.blogger.com/_I8syTCzK1tM/SD-gdUU1MGI/AAAAAAAAAXg/xU36MZoU-J8/s1600-h/pasiemy.jpg[/IMG] krótka relacja: [URL]http://bila-cookie.blogspot.com/2008/05/corgowa-majwka_30.html[/URL][/quote] No no, gratulacje! :multi: Quote
bila1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dzięki:lol: linku do Aguska nie znalazłam.... a byl onegdaj na Allegro wystawiony... aukcja charytatywna, oczywiście; Agusek czeka na miejsce w hoteliku; Quote
Nugatika Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a ja mam pytanie, o ktorej sie zaczynaja te spotkania agility? czy wielki bernenczyk bedzie mile widziany? :D Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Nugatika']a ja mam pytanie, o ktorej sie zaczynaja te spotkania agility? czy wielki bernenczyk bedzie mile widziany? :D[/quote] Jesli nie objawia instynktu żernego skierowanego ku małym, bezbronnym ST ? :evil_lol: Bo będą aż 2 :loveu: [B]Fattyciak[/B] nie masz juz teraz wyjścia :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='McDzik']Jesli nie objawia instynktu żernego skierowanego ku małym, bezbronnym ST ? :evil_lol: Bo będą aż 2 :loveu: [B]Fattyciak[/B] nie masz juz teraz wyjścia :loveu:[/quote] No z tym to trzeba się liczyć, że tam są nie tylko malutkie pieski... Quote
Recommended Posts