*Jot* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cześć Klaudia !! Powodzenia jutro :loveu: Quote
OlaKW Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Masz piekne psiaki :) :loveu: Pozdrawiam... Quote
*kleo* Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Karolina.']Jak z telefonu, to i tak super jakość, nie chcesz wiedzieć jakie zdjęcia robi mój telefon :evil_lol: [URL]http://img261.imageshack.us/img261/2068/zdjcie0171.jpg[/URL] Słodzinka z niej jest, słodki ma ten pysio :loveu: [COLOR=LightBlue]3mam kciuki za jutro![/COLOR][/QUOTE] [quote name='slawi']całkiem niezłe te fotki z telefonu, Buckowi fajne latarenki w oczkach świecą :) kciuki też trzymamy[/QUOTE] A mi się wydawały kiepskie, no ale skoro mówicie że ok, to niech będzie ;) [quote name='Iza.']Powodzenia jutro, trzymam kciuki! :kciuki: :kciuki: I czekam na te obiecane fotki Ulinki bez papilotów :loveu:[/QUOTE] Dzięki :p Dobrze wyczytałam, że będziecie w Nowym Dworze? [quote name='karkakarka']Cześć Klauducha! :)) Ja też czekam na obiecane zdjęcia Ulci :loveu: No i trzymam kciuki za was dziewczyny![/QUOTE] [quote name='Princess_York']Klaudia ja chyba nie dojade :( . Sorki , zdjęcia Bucka super ;) Trzymamy kciuki ! A i ubierz się ciepło ,bo ja prawie zamarzłam tam :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Jeszcze raz - 3mam:) Pzdr.[/QUOTE] [quote name='tuskazet']Cześć GracUle. I my trzymamy kciuki za jutro. Ale jestem ciekawa rozpapierkowanej Ulci :cool3: A Bucinka świetna, lubię takie śmieszne stworki :loveu:[/QUOTE] Trzymajcie mocno ;) Fotki będą na pewno, nie obiecuję że od razu jutro, bo nie wiem o której wrócę i czy nie będę od razu do Olsztyna wracała, ale prędzej czy później będą na bank :p [quote name='chrupcia'][URL]http://img602.imageshack.us/img602/6807/zdjcie0173.jpg[/URL] Bucia ściemniała na grzbiecie ? :razz: albo mi się wydaje :lol: :kciuki:[/QUOTE] Teraz to ona już na nowo trochę zjaśniała :eviltong: [quote name='jot11']Cześć Klaudia !! Powodzenia jutro :loveu:[/QUOTE] Nie-dziękuję ;) [quote name='OlaKW']Masz piekne psiaki :) :loveu: Pozdrawiam...[/QUOTE] Miło mi to czytać, dzięki :p [quote name='megi82']to trzymamy kciuki,wyśpij się kochana[/QUOTE] To mi raczej nie grozi, zanim się wykąpię trochę zleci, a o 3:00 pobudka :evil_lol: Ajjj już nie mogę się doczekać, 2 miechy na wystawie nie byłam :evil_lol::evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Pokaż tam kto jest królową ringów :evil_lol: . Jak Ula wygląda no !? :cool3: Quote
Iza. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='*kleo*'] Dzięki :p Dobrze wyczytałam, że będziecie w Nowym Dworze? [/QUOTE] Będziemy, będziemy :cool3: Quote
*kleo* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Cześć dziewczyny :) Mamy doskonałą, niestety bez lokaty, ale trudno. Ogólnie z sędziowania nie jestem zadowolona, no cóż, mam doświadczenie na przyszłość. Fotki wstawię chyba jutro, chyba że dziś jeszcze się zmobilizuję, ale na razie nie mam mocy. Dziękuję wszystkim za kciuki :p Quote
Karolina. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratulacje :) I tak super Wam poszło ;) Wstawiaj te fotki, czekam :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratki dla Was dziewczyny...,może jednak wstawisz te foteczki???? Quote
Marzena* Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Klaudia wyślij mi maila na pw to prześlę Ci te zdjęcia, które się nadają do oglądania ;) Quote
Nati28 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Klaudia moje gratulacje dla Was!!! :) :loveu: czekamy na foty zeby zobaczyc wlos ;) Quote
Princess_York Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratulacje !!! Doskonała to super jak na miedzynarodówke ;) . A co z tym sędziowaniem nie tak ?? :razz: . Quote
tigrunia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratulacje i dla was Klaudia ;) Czekam z niecierpliwością na fotki :loveu: Quote
*Jot* Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [B][I]Gratulacje.[/I][/B] :multi::multi::multi: Quote
tuskazet Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Wielkie brawa dla Ulci :klacz: Pewnie trochę Wam szkoda że bez lokaty ale założę się że nadrobicie :p No i w końcu trzeba dać wygrać innym :evil_lol: Czekam niecierpliwie na fotki. Quote
Recommended Posts