dzasta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Baw się baw a potem będziesz nadrabiać :) Ja niestety z powodu kolana przegapiłam juwenalia bo zawsze jakoś miałam operacje w tym czasie ehhh.... Quote
*kleo* Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia! Jeju, to pewnie spokojnie się teraz w domu zrobiło, jak chłopaki pojechali do nowych domków. Ale super że będziesz miała ich niedaleko siebie :multi: Ślizgi po błocie... skądś to znam :D Z piątkowej imprezy wróciłam z spodniami po kolana w błocie, mokrymi butami, skarpetami, długo by opowiadać :diabloti:[/QUOTE] Pewnie cicho, nie wiem nawet bo nie byłam w domu od kiedy Askan poszedł do ludzi. W środę zajadę to zobaczę, pewnie jest inaczej... Ja miałam nie tylko spodnie uwalone, kurtka do prania, torba też, a spodnie i skarpety wrzuciłam do pralki od razu po przyjściu. Jeszcze czekam aż buty wyschną, żeby z nich błoto wykruszyć. W ogóle przez 4 dni zamoczyłam doszczętnie 3 pary :eviltong: [quote name='chrupcia']Czyli jednak pomyliłam się o tydzień:) a ślizgu po błocie nie zazdroszczę parę razy tez zaliczyłam..:D[/QUOTE] Nie było tak źle, akurat nastroje były takie, że mnie i kumpelę, która poleciała razem ze mną bardzo to rozbawiło ;) [quote name='Mawe']Gdzie jedziecie na wystawę, bo my za tydzień mamy Bytom. Oby poszło tak dobrze jak dzisiaj. :multi: Ślizg na błocie przećwiczyłam na treningu z moją ON'ką. Ona przeskoczyła przez przeszkodę, apo ślizgu moje kolano wylądowało na drewnianej ramie przeszkody. Siniaki były wielkie i granatowe, nie mówiąc o bólu kolana. :-( Od tamtej pory na ćwiczenia zaopatrzyłam się w korki :eviltong:[/QUOTE] Mamy wystawę u siebie w Grudziądzu. Nie zazdroszczę spotkania z przeszkodą, ja też kiedyś tak się załatwiłam w czasie jazdy konno, wzięłam za ciasny zakręt i walnęłam w stojak od drągów, a że z moimi kolanami nie wszystko ok więc trochę czasu przy chodzeniu po schodach ciągnęłam nogę... [quote name='dzasta']Baw się baw a potem będziesz nadrabiać :) Ja niestety z powodu kolana przegapiłam juwenalia bo zawsze jakoś miałam operacje w tym czasie ehhh....[/QUOTE] Ja miałam jechać do domu już w piątek, ale nie byłam jakoś strasznie potrzebna, więc mama stwierdziła, że skoro rok czekałam na te juwenalia to mam się bawić, co też na maxa wykorzystałam :) Na szczęście dziś już ostatni dzień, bo zmęczenie daje się we znaki ;) Quote
*kleo* Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='agamewa']Klaudia to Ty też amazonka???????[/QUOTE] Teraz długo już nie jeździłam, ale swego czasu trochę tyłek w siodle poklepałam ;) Ale nie jakoś wyczynowo, tak dla samej jazdy tylko :) Quote
*Agnieszka* Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='*kleo*']Teraz długo już nie jeździłam, ale swego czasu trochę tyłek w siodle poklepałam ;) Ale nie jakoś wyczynowo, tak dla samej jazdy tylko :)[/QUOTE] To tak samo jak i ja:)swój tyłek też już dawno,dawno klepałam:)ale jak go stłukłam to już nie wsiadłam:( Quote
chrupcia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tak, tak bo jak się troche człwiek poobija to jest najlepsza zabawa!;) Quote
*Agnieszka* Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='chrupcia']Tak, tak bo jak się troche człwiek poobija to jest najlepsza zabawa!;)[/QUOTE] No tak taka mała adrealinka żeby się nie nie było za nudno Quote
Aga&Dakar Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ja też lubię tyłek wyklepać. A moje córy w koniach zakochane. Quote
*kleo* Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='agamewa']To tak samo jak i ja:)swój tyłek też już dawno,dawno klepałam:)ale jak go stłukłam to już nie wsiadłam:([/QUOTE] Ja też parę gleb zaliczyłam, ale i tak wsiadałam dalej, takie już cholerstwo ze mnie, że nie odpuszczam ;) Gdybym miała czas i kasę to pewnie nadal bym jeździła, ale odkąd "zeszłam na psy" to one pochłaniają większość czasu i na konie już nie wystarcza... [quote name='chrupcia']Tak, tak bo jak się troche człwiek poobija to jest najlepsza zabawa!;)[/QUOTE] Nooo i jeszcze się wymęczyć porządnie przy okazji i potem się ma jak ja to nazywam "konstruktywne zmęczenie" ;) Co by nie było tak pusto to wrzucam 3 fotki Graculi, ktoś kiedyś pisał że by chciał ją bez papilotów w końcu zobaczyć, więc proszę bardzo :) Tylko zastanawiam się czy po powrocie do domu się nie załamię, bo mama mówiła, że synek był w odwiedzinach i obgryzł jej papilota razem z wąsami i mało z nich zostało :placz: [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/3505/p1030681.jpg[/IMG] [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8034/p1030682c.jpg[/IMG] [IMG]http://img69.imageshack.us/img69/7985/p1030683t.jpg[/IMG] Quote
Doti1986 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [url]http://img69.imageshack.us/img69/7985/p1030683t.jpg[/url] Zupełnie inna gracja:) Quote
Princess_York Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czyli już nie ma chłopaków ? :( . Szkoda ,ale chociaż są "obok" na osiedlu :loveu: :p . Gracka śliczna jest :loveu: A ty mi mówisz że nie stanie na żadnej lokacie :evil_lol: . Quote
*kleo* Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Princess_York']Czyli już nie ma chłopaków ? :( . Szkoda ,ale chociaż są "obok" na osiedlu :loveu: :p . Gracka śliczna jest :loveu: A ty mi mówisz że nie stanie na żadnej lokacie :evil_lol: .[/QUOTE] Nie ma nie ma, w środę Askan się wyprowadził. Oczywiście że nie stanie na lokacie, mogę się nawet z Tobą założyć ;) Quote
Princess_York Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Zobaczymy co będzie :evil_lol: Narazie się nie zakładam :eviltong: Na naszej-klasie masz zdjęcie jak Gracka na 4 stanęła :cool3: Quote
tigrunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='*kleo*'] Oczywiście że nie stanie na lokacie, mogę się nawet z Tobą założyć ;)[/QUOTE] Klaudia co Ty za bzdury opowiadasz? :shake: Zgłosisz na wystawę gdzie będą 2-4 w klasie to stanie :multi: :evil_lol: Quote
Princess_York Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 O właśnie :p . A jeszcze jakiegoś nie będzie i w klasie bedą 3 to stanie :evil_lol: Quote
*kleo* Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Princess_York']Na naszej-klasie masz zdjęcie jak Gracka na 4 stanęła :cool3:[/QUOTE] To raz jej się udało ;) [quote name='tigrunia']Klaudia co Ty za bzdury opowiadasz? :shake: Zgłosisz na wystawę gdzie będą 2-4 w klasie to stanie :multi: :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Princess_York']O właśnie :p . A jeszcze jakiegoś nie będzie i w klasie bedą 3 to stanie :evil_lol:[/QUOTE] No i chyba tylko w takim wypadku :evil_lol: Ale jeszcze nie byłam na wystawie, na której były by 4 suki w otwartej :eviltong: Quote
Natalia&Lola Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A co to za pozująca ślicznotka:) Pozdrawiamy;) Quote
Pegaza Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No dziolcha tos sie wybawila hihi Gracja jaka wyczesana łał..:) Quote
chrupcia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czesc Klaudia!:) Gracja ślicznie wygląda na tych zdjęciach!!:) a synek nie dobry taki, pokazał swoje oblicze jak "wyfrunął z gniazda":D Quote
Nati28 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [url]http://img255.imageshack.us/img255/3505/p1030681.jpg[/url] slicznie wyglada :loveu: pokazuj ja dalej :) na pewno teraz tak dziwnie jak maluchow juz nie ma, ale taka kolej rzeczy, dobrze ze sa blisko ;) Quote
Karolina. Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Gracja ślicznie się prezentuje :loveu: I nie widać zniszczenia włosa przez dzieciaki ;) Quote
FREDZIU Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witamy i pozdrawiamy, Gracja jest sliczna i chyba smutna- teskni:-( Quote
megi82 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 piekna jest-nic dodać nic ująć waski połamane.....znam to-dziś jak suszyłam po spacerku Lili to załamałam się...już ostatnio widziałam ,że ma połamane ale dziś dokładnie oglądnełam i załamałam się....tragedia-takie króciutkie....ale to moja wina,bo przestałam jej spinać je...nie wiem czemu-Luna ma codziennie kucyki z wąsków....odrosna-tak samo jak u ciebie Quote
*kleo* Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Natalia&Lola']A co to za pozująca ślicznotka:) Pozdrawiamy;)[/QUOTE] Hehe czyżbyś bez papilotów nie poznała? :eviltong: [quote name='Pegaza']No dziolcha tos sie wybawila hihi Gracja jaka wyczesana łał..:)[/QUOTE] Czasem jej się zdarza :evil_lol: [quote name='chrupcia']Czesc Klaudia!:) Gracja ślicznie wygląda na tych zdjęciach!!:) a synek nie dobry taki, pokazał swoje oblicze jak "wyfrunął z gniazda":D[/QUOTE] No, i to jeszcze mój ulubieniec, jak on mógł mi to zrobić... :roll: [quote name='Nati28'][URL]http://img255.imageshack.us/img255/3505/p1030681.jpg[/URL] slicznie wyglada :loveu: pokazuj ja dalej :) na pewno teraz tak dziwnie jak maluchow juz nie ma, ale taka kolej rzeczy, dobrze ze sa blisko ;)[/QUOTE] Dzięki :) Może pokażę, pojadę do domu to zobaczę czy z wąsów jest co zbierać... [quote name='Karolina&Lucky']Gracja ślicznie się prezentuje :loveu: I nie widać zniszczenia włosa przez dzieciaki ;)[/QUOTE] Póki były w domu to jej nie obgryzły w ogóle, synek obżarł jak przyszedł w niedzielę na służbę do nas. [quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy, Gracja jest sliczna i chyba smutna- teskni:-([/QUOTE] No właśnie że chyba tak, mama wczoraj dzwoniła, że jakaś niespokojna się zrobiła. Chyba się przyzwyczaiła że środa - czwartek przyjeżdżam i czuje, że za długo mnie nie ma. [quote name='mallinus']Klaudia, a Ty dziewczyny masz w Olsztynie??[/QUOTE] Nie, dziołchy w domu siedzą. Ale może wezmę Grację na sesję żeby nie tęskniła za bardzo. [quote name='megi82']piekna jest-nic dodać nic ująć waski połamane.....znam to-dziś jak suszyłam po spacerku Lili to załamałam się...już ostatnio widziałam ,że ma połamane ale dziś dokładnie oglądnełam i załamałam się....tragedia-takie króciutkie....ale to moja wina,bo przestałam jej spinać je...nie wiem czemu-Luna ma codziennie kucyki z wąsków....odrosna-tak samo jak u ciebie[/QUOTE] Właśnie że połamane nie były, tylko synek urwał. Nie wiem czy będzie mi się chciało czekać aż odrosną, chciałam ją w tym roku wystawić ostatni raz i przestać zawijać. Quote
Recommended Posts