Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baw się baw a potem będziesz nadrabiać :)

Ja niestety z powodu kolana przegapiłam juwenalia bo zawsze jakoś miałam operacje w tym czasie ehhh....

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia!

Jeju, to pewnie spokojnie się teraz w domu zrobiło, jak chłopaki pojechali do nowych domków. Ale super że będziesz miała ich niedaleko siebie :multi:

Ślizgi po błocie... skądś to znam :D Z piątkowej imprezy wróciłam z spodniami po kolana w błocie, mokrymi butami, skarpetami, długo by opowiadać :diabloti:[/QUOTE]
Pewnie cicho, nie wiem nawet bo nie byłam w domu od kiedy Askan poszedł do ludzi. W środę zajadę to zobaczę, pewnie jest inaczej...

Ja miałam nie tylko spodnie uwalone, kurtka do prania, torba też, a spodnie i skarpety wrzuciłam do pralki od razu po przyjściu. Jeszcze czekam aż buty wyschną, żeby z nich błoto wykruszyć. W ogóle przez 4 dni zamoczyłam doszczętnie 3 pary :eviltong:
[quote name='chrupcia']Czyli jednak pomyliłam się o tydzień:) a ślizgu po błocie nie zazdroszczę parę razy tez zaliczyłam..:D[/QUOTE]
Nie było tak źle, akurat nastroje były takie, że mnie i kumpelę, która poleciała razem ze mną bardzo to rozbawiło ;)
[quote name='Mawe']Gdzie jedziecie na wystawę, bo my za tydzień mamy Bytom. Oby poszło tak dobrze jak dzisiaj. :multi:
Ślizg na błocie przećwiczyłam na treningu z moją ON'ką. Ona przeskoczyła przez przeszkodę, apo ślizgu moje kolano wylądowało na drewnianej ramie przeszkody. Siniaki były wielkie i granatowe, nie mówiąc o bólu kolana. :-( Od tamtej pory na ćwiczenia zaopatrzyłam się w korki :eviltong:[/QUOTE]
Mamy wystawę u siebie w Grudziądzu.

Nie zazdroszczę spotkania z przeszkodą, ja też kiedyś tak się załatwiłam w czasie jazdy konno, wzięłam za ciasny zakręt i walnęłam w stojak od drągów, a że z moimi kolanami nie wszystko ok więc trochę czasu przy chodzeniu po schodach ciągnęłam nogę...
[quote name='dzasta']Baw się baw a potem będziesz nadrabiać :)

Ja niestety z powodu kolana przegapiłam juwenalia bo zawsze jakoś miałam operacje w tym czasie ehhh....[/QUOTE]
Ja miałam jechać do domu już w piątek, ale nie byłam jakoś strasznie potrzebna, więc mama stwierdziła, że skoro rok czekałam na te juwenalia to mam się bawić, co też na maxa wykorzystałam :) Na szczęście dziś już ostatni dzień, bo zmęczenie daje się we znaki ;)

Posted

[quote name='agamewa']Klaudia to Ty też amazonka???????[/QUOTE]
Teraz długo już nie jeździłam, ale swego czasu trochę tyłek w siodle poklepałam ;) Ale nie jakoś wyczynowo, tak dla samej jazdy tylko :)

Posted

[quote name='*kleo*']Teraz długo już nie jeździłam, ale swego czasu trochę tyłek w siodle poklepałam ;) Ale nie jakoś wyczynowo, tak dla samej jazdy tylko :)[/QUOTE]

To tak samo jak i ja:)swój tyłek też już dawno,dawno klepałam:)ale jak go stłukłam to już nie wsiadłam:(

Posted

[quote name='agamewa']To tak samo jak i ja:)swój tyłek też już dawno,dawno klepałam:)ale jak go stłukłam to już nie wsiadłam:([/QUOTE]
Ja też parę gleb zaliczyłam, ale i tak wsiadałam dalej, takie już cholerstwo ze mnie, że nie odpuszczam ;) Gdybym miała czas i kasę to pewnie nadal bym jeździła, ale odkąd "zeszłam na psy" to one pochłaniają większość czasu i na konie już nie wystarcza...
[quote name='chrupcia']Tak, tak bo jak się troche człwiek poobija to jest najlepsza zabawa!;)[/QUOTE]
Nooo i jeszcze się wymęczyć porządnie przy okazji i potem się ma jak ja to nazywam "konstruktywne zmęczenie" ;)

Co by nie było tak pusto to wrzucam 3 fotki Graculi, ktoś kiedyś pisał że by chciał ją bez papilotów w końcu zobaczyć, więc proszę bardzo :) Tylko zastanawiam się czy po powrocie do domu się nie załamię, bo mama mówiła, że synek był w odwiedzinach i obgryzł jej papilota razem z wąsami i mało z nich zostało :placz:
[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/3505/p1030681.jpg[/IMG]
[IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8034/p1030682c.jpg[/IMG]
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/7985/p1030683t.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Princess_York']Czyli już nie ma chłopaków ? :( .
Szkoda ,ale chociaż są "obok" na osiedlu :loveu: :p .

Gracka śliczna jest :loveu:
A ty mi mówisz że nie stanie na żadnej lokacie :evil_lol: .[/QUOTE]
Nie ma nie ma, w środę Askan się wyprowadził.

Oczywiście że nie stanie na lokacie, mogę się nawet z Tobą założyć ;)

Posted

[quote name='*kleo*']
Oczywiście że nie stanie na lokacie, mogę się nawet z Tobą założyć ;)[/QUOTE]
Klaudia co Ty za bzdury opowiadasz? :shake: Zgłosisz na wystawę gdzie będą 2-4 w klasie to stanie :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Princess_York']Na naszej-klasie masz zdjęcie jak Gracka na 4 stanęła :cool3:[/QUOTE]
To raz jej się udało ;)
[quote name='tigrunia']Klaudia co Ty za bzdury opowiadasz? :shake: Zgłosisz na wystawę gdzie będą 2-4 w klasie to stanie :multi: :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Princess_York']O właśnie :p .
A jeszcze jakiegoś nie będzie i w klasie bedą 3 to stanie :evil_lol:[/QUOTE]
No i chyba tylko w takim wypadku :evil_lol: Ale jeszcze nie byłam na wystawie, na której były by 4 suki w otwartej :eviltong:

Posted

[url]http://img255.imageshack.us/img255/3505/p1030681.jpg[/url] slicznie wyglada :loveu: pokazuj ja dalej :) na pewno teraz tak dziwnie jak maluchow juz nie ma, ale taka kolej rzeczy, dobrze ze sa blisko ;)

Posted

piekna jest-nic dodać nic ująć
waski połamane.....znam to-dziś jak suszyłam po spacerku Lili to załamałam się...już ostatnio widziałam ,że ma połamane ale dziś dokładnie oglądnełam i załamałam się....tragedia-takie króciutkie....ale to moja wina,bo przestałam jej spinać je...nie wiem czemu-Luna ma codziennie kucyki z wąsków....odrosna-tak samo jak u ciebie

Posted

[quote name='Natalia&Lola']A co to za pozująca ślicznotka:)

Pozdrawiamy;)[/QUOTE]
Hehe czyżbyś bez papilotów nie poznała? :eviltong:
[quote name='Pegaza']No dziolcha tos sie wybawila hihi
Gracja jaka wyczesana łał..:)[/QUOTE]
Czasem jej się zdarza :evil_lol:
[quote name='chrupcia']Czesc Klaudia!:) Gracja ślicznie wygląda na tych zdjęciach!!:) a synek nie dobry taki, pokazał swoje oblicze jak "wyfrunął z gniazda":D[/QUOTE]
No, i to jeszcze mój ulubieniec, jak on mógł mi to zrobić... :roll:
[quote name='Nati28'][URL]http://img255.imageshack.us/img255/3505/p1030681.jpg[/URL] slicznie wyglada :loveu: pokazuj ja dalej :) na pewno teraz tak dziwnie jak maluchow juz nie ma, ale taka kolej rzeczy, dobrze ze sa blisko ;)[/QUOTE]
Dzięki :) Może pokażę, pojadę do domu to zobaczę czy z wąsów jest co zbierać...
[quote name='Karolina&Lucky']Gracja ślicznie się prezentuje :loveu: I nie widać zniszczenia włosa przez dzieciaki ;)[/QUOTE]
Póki były w domu to jej nie obgryzły w ogóle, synek obżarł jak przyszedł w niedzielę na służbę do nas.
[quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy, Gracja jest sliczna i chyba smutna- teskni:-([/QUOTE]
No właśnie że chyba tak, mama wczoraj dzwoniła, że jakaś niespokojna się zrobiła. Chyba się przyzwyczaiła że środa - czwartek przyjeżdżam i czuje, że za długo mnie nie ma.
[quote name='mallinus']Klaudia, a Ty dziewczyny masz w Olsztynie??[/QUOTE]
Nie, dziołchy w domu siedzą. Ale może wezmę Grację na sesję żeby nie tęskniła za bardzo.
[quote name='megi82']piekna jest-nic dodać nic ująć
waski połamane.....znam to-dziś jak suszyłam po spacerku Lili to załamałam się...już ostatnio widziałam ,że ma połamane ale dziś dokładnie oglądnełam i załamałam się....tragedia-takie króciutkie....ale to moja wina,bo przestałam jej spinać je...nie wiem czemu-Luna ma codziennie kucyki z wąsków....odrosna-tak samo jak u ciebie[/QUOTE]
Właśnie że połamane nie były, tylko synek urwał. Nie wiem czy będzie mi się chciało czekać aż odrosną, chciałam ją w tym roku wystawić ostatni raz i przestać zawijać.