Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Nowy watek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192995-Miała-być-yorkiem-nie-wyszło.-Kruszynka-w-schronisku.?p=15394945#post15394945[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192997-Biały-kudłacz-w-schronisku.-Szukamy-pomocy.?p=15395019#post15395019[/URL]

Posted

poszukuję zdjec Finka. mnie jakos zniknęły no i nie mam... jak ktos ma prosze niech tu doda. odnawiam jeden z moich wątków i potrzebuje jego zdjęc.i chce mu porobic ogłoszeń.
a i GUMIS JEST W DOMKU!!!!!!! :D

Posted

został oddany przez właściciela taki mały czarny kudłacz, oklapnięte uszka długi pyszczek... ale chyba nazywa się kajtek czy jakoś tak... ale moge sie mylić...
shanti na pewno będzie wiedziała czy taki piesek przyszedł.

Posted

Dziś miałam telefon z reklamacją.:evil_lol: Państwo chcieli psa do pilnowania posesji, ale nie agresywnego, bo sa tam dzieci. Poleciłam im Charliego. Psisko tak pilnuje posesji, że można go nadepnąć, a ten nawet nie mruknie. Cieszy się na widok obcego, a szczególnie listonosza. W nocy śpi jak zabity, pan nawet sprawdza czy żyje, bo nic go nie rusza. Miał mieszkać w kojcu, ale zdecydowanie psu to miejsce nie pasowało. Lepsza kanapa, a w najgorszym wypadku dywan w ganku. Ulubione miejsce na dworze to huśtawka ogrodowa.:evil_lol: Szczeka podobno tylko na kozę u sąsiadów, ale jest to szczek radości, że ma taką fajną koleżankę. Koza go ze stoickim spokojem olewa:evil_lol:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184552-STARY-NIE-OZNACZA-ZŁY!-Jastrzębskie-pieski-w-podeszłym-wieku[/URL]...
wątek odnowiony. jeszcze nie dałam tam wszystkich piesków ale postaram sie jak najszybciej. nie mam też wszystkich zdjęć, ale teksty juz można wykożystac do ogł.

Posted

[quote name='monika55']Ale zadowoleni z niego? Nie wróci?[/QUOTE]

Raczej nie. Pan rozważał możliwość zainstalowania alarmu, żeby mu psa nikt nie ukradł:evil_lol:
Zaproponowałam wzięcie małej wrzaskliwej suczki po sterylizacji, żeby go rozruszała. Nawet mam kandydatkę:evil_lol:

Posted

Udało się mi dziś z pomocą Moniki55 uchronić jedno psiątko przed schroniskiem. Zawsze to więcej o jedno szczęśliwsze stworzonko na świecie. Dzięki Moniko :loveu::loveu:

Posted

Shanti, Moniko odezwijcie sie, jest DS dla tylko i wylacznie sunia, do kojca, zaden lnacuch, spacery zapewnione jak rowniez chodzenie do pracy z panem ktory pracuje za stroza nocnego. Przeslijcie prosze fotki na maila jak macie taka sunie, wydrukuje i pokazemy panstwu.