salibinka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) Foksia i Dżekuś napisał(a):dorota tez o tym myslałysmy juz z Ania ale tak czy siak tak sie nie postepuje ,wszyscy jestesmy ludzmi ,wszyscy robimy błedy ale jak mozna było nie poinformowac osoby adoptujacej psa , to jest niedopuszczalne. Dokładnie:shake:, pozostaje nam gdybać do końca życia, bo pewnie nie dowiemy się prawdy. Zazdroszczę właścicielowi tej Jego pewności, że - jak stwierdził na wstępie: "UMARŁA". sobot, z tego co pamiętam, Pestka miała operację jeszcze w schronisku, w 2009 roku. Czy Dela ma jakieś blizny? Pestka miała czipa (bo kążdy pies z Krakowskiego Schroniska ma) - może udałoby się Wam przy okazji wizyty u weta sprawdzić. Wiem, że to mało prawdopodobne i że Dela jest wzięta z Zielonej GÓry... Dzwoniło do mnie kilka Osób z deklaracjami sprawdzenia prawdopodobnych miejsc, do których mogła trafić... Subiektywne nasze odczucia są podobne jak Twoje, Doroto, a niepewność i bezradność jest straszna. Info poszło też na wątek jamniczy oraz prośba o umieszczenie na stronie jamników. Edited January 19, 2012 by salibinka Quote
salibinka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Rozmawiałam ponownie z NT, z kartoteki im wynika, że żadnego tego typu psa nie było... tam, przekopiowałam Ci na pw nr tel. do opiekunki Deli, nie wiem, może warto porozmawiać... Quote
Recommended Posts