UMilki Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dopiero teraz doczytałam te kilka stron, które mi umknęły. Nadal nie mogę uwierzyć, że ludzie zwierzakom potrafią zgotować taki los. KONI trzymaj się, zdrowiej i idź do lepszego życia z nowym panem. No, ale wieści dobre jak widzę też są. Więc trzymam kciuki za mnóstwo dobrych adopcji w czwartek. Oby łowickie psiaki nie ujrzały już więcej krat... eh. Quote
Andzike Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nelka łowiczanka z wizytą nad morzem :) zapraszamy :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/173100-NELA-ju%C5%BC-w-domu?p=14832380&viewfull=1#post14832380[/url] Powinnyście ją zaadoptować do jakiegoś domu nad morzem, tam by była najszczęsliwsza :) Quote
argusiowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a ja się gotuję!!!! niby radość ale jak pomyślę o tym wszytskim do końca...:( Quote
Romka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Paula03']Fajnie, że Negro też poszedł do domku! Bardzo się cieszę![/QUOTE] Niby fajnie ale domek moim zdaniem taki sobie.Pojedziemy tam i zobaczymy na miejscu. Quote
Romka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='UMilki']Dopiero teraz doczytałam te kilka stron, które mi umknęły. Nadal nie mogę uwierzyć, że ludzie zwierzakom potrafią zgotować taki los. KONI trzymaj się, zdrowiej i idź do lepszego życia z nowym panem. No, ale wieści dobre jak widzę też są. Więc trzymam kciuki za mnóstwo dobrych adopcji w czwartek. Oby łowickie psiaki nie ujrzały już więcej krat... eh.[/QUOTE] Tego własnie nie chcemy ale jak przyjedzie młodzież to adopcje mogą być spontaniczne a wtedy...nieszczęście dla psiaków gotowe. Quote
DogAngel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/9097/dsc06339d.jpg[/IMG] A ja mam takie pytanie: Czy udało się ustalić kto jest właścicielem tej przestraszonej suni ? Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Romka']Niby fajnie ale domek moim zdaniem taki sobie.Pojedziemy tam i zobaczymy na miejscu.[/QUOTE] To trzeba to sprawdzić! Mam nadzieję, że domek okaże się jednak bardzo fajnym! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jeszcze nie udało sie ustalić,może jutro będe coś wiedziała! Quote
argusiowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='DogAngel'][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/9097/dsc06339d.jpg[/IMG] A ja mam takie pytanie: Czy udało się ustalić kto jest właścicielem tej przestraszonej suni ?[/QUOTE] DogAngel robisz fajne foteczki naszym psiakom jeśli masz jakies których nie wkleiłaś na forum podeślij mi proszę na maila [email][email protected][/email], chciałabym je wykorzystać do allegro :) Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie wiem czy to już pisałam, ale w schronisku jest nowy psiak! Szczeniak ma około pół roku i znaleziono go na ulicy Zduńskiej! W sobotę musimy go bliżej poznać! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Paula03']Nie wiem czy to już pisałam, ale w schronisku jest nowy psiak! Szczeniak ma około pół roku i znaleziono go na ulicy Zduńskiej! W sobotę musimy go bliżej poznać![/QUOTE] Koniecznie,pewnie uciekł komuś bo był niepilnowany i zgubił się.Musimy go poznać. Quote
argusiowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jeśli jest rudy to domyślam się gdziue mieszka, w bramie przed pasmanterią, ten chłopak porzucił wczesniej rudą sunię o ktorej pisałam w styczniu bądz lutym, widziałam że zorganizował sobie kolejnego szczeniaka i właśnie rudego Quote
argusiowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 oki na dzisiaj starczy allegrowania, do zrobienia pozostaje allegro dla: Tośki i Antośki, Erniego, Kochasia, Fary, Dafne, Diany, Lusia i Harry maja domy więc nie robimy, a Frusia ma szansę na domek dla Pauli więc nie robimy również. miłej nocy wszystkim Quote
mamanabank Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 a na poranek śniadanie i miłego dnia [url]http://www.youtube.com/watch?v=FBFjnunPYBU[/url] Quote
argusiowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='mamanabank']a na poranek śniadanie i miłego dnia [url]http://www.youtube.com/watch?v=FBFjnunPYBU[/url][/QUOTE] hahahahaaahahahahaa....padam ze śmiechu rozbawiłaś mnie mamanabank tym filmikiem dziękuję :) hahaha kapitalne Quote
Figafiga Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 oplułam monitor ze śmiechu i sprawiłam Antkowi podskoki śmiechem hi hi hi... Quote
Romka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Fruzia wychodzi z choroby,będzie zdrowa!Koni wyszła dziś sama na koopę i siusiu na ogródek wewnętrzny lecznicy.Dobre wieści! Quote
Romka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Mamanabank dopisz Dropsa i Milkę do szczęśliwych zakończeń.Czy wszystko już uzupełnione?Kajka i Paula sprawdzcie nas!Mówię poważnie! Quote
Paula03 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wspaniałe wieści! Ale najbardziej to z Fruzi się cieszę! Niech zdrowieje! Quote
Paula03 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Romka']Mamanabank dopisz Dropsa i Milkę do szczęśliwych zakończeń.Czy wszystko już uzupełnione?Kajka i Paula sprawdzcie nas!Mówię poważnie![/QUOTE] Zaraz sprawdzę wszystko dokładnie :D Bardzo dokładnie :D Quote
kajkoowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Strasznie się cieszę, że Fruzia wraca do zdrowia! Quote
Paula03 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Komunikat do Romki! :) Opisu nie ma: - Dafne - Kochaś - Fruzia (ale nie wiem czy się opłaca, chociaż ja bym tam chciała) - Erni Quote
Romka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Paula03']Komunikat do Romki! :) Opisu nie ma: - Dafne - Kochaś - Fruzia (ale nie wiem czy się opłaca, chociaż ja bym tam chciała) - Erni[/QUOTE] Jak chcesz to dowiem sie czegoś więcej .Opisy zrobię do końca tygodnia.O Fruzi to nawet mogę juz napisać ,tylko dowiem sie jutro w jakim jest wieku. Quote
Recommended Posts