Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Psotka już była, dobrze ją pamiętam. Ty tez powinnaś, bo mnie wtedy uratowałaś z Oliwką :-)[/QUOTE]

Nie wiem czy to ta, ale [B]Psotka słodsza od kotka[/B] mieszka w Warszawie i ma na imię Elma.
Ostatnio przez pomyłkę zadzwoniłam do p. Elzbiety i zostałam zasypana zachwytami, jaka to ona mądra, grzeczna, śliczna, ech, och i ach ;)

Posted

A tak! Masz rację Andzike :-)

To jest Psotka/Elma
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174791-PSOTKA-kocha-caA-y-A-wiat-spraw-by-A-wiat-i-jAE-pokochaA?p=13614562#post13614562[/url]

A Edzia mnie ratowała w związku z Żabcią :-)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175639-A-abcia-kolejna-sunieczka-do-kochania?p=13693022#post13693022[/url]

Posted

[quote name='kingusia75']Ta nowa ślicznotka wygląda mi na "Suri" miałaby imię jak córeczka Toma Cruisa. (trochę mnie fantazja poniosła)
Wika też bardzo ładnie:)[/QUOTE]
Moja ulubiona owczarzyca ma tak na imię :)

Posted

DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI!PRZED CHWILĄ DZWONIŁ DO MNIE P.KIEROWNIK SCHRONISKA:PROSI BY DO SCHRONISKA W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ PRZYCHODZIŁO MAKSYMALNIE 5 OSÓB.PODZIELMY ZATEM SIĘ NA DWIE GRUPY(na sobotę i niedzielę)CHYBA,ZE DO SCHRONISKA PRZYJDZIE TYLKO 5 OSÓB.Uszanujmy prośbę kierownictwa!Ewa i Czarodziej mają spotkanie w schronisku we wtorek 12 kwietnia o godzinie 13 00.Nie zapomnijcie!

Posted

Dziewczyny przepraszam za tą długą nieobecność, nie dosyć, że mam problemy z komputerem to jeszcze codziennie do weterynarza jeździmy, a zaraz mamy testy...
Idę nadrabiać póki mam czas i komputer mi pozwala!

Posted

[quote name='Paula03']Dziewczyny przepraszam za tą długą nieobecność, nie dosyć, że mam problemy z komputerem to jeszcze codziennie do weterynarza jeździmy, a zaraz mamy testy...
Idę nadrabiać póki mam czas i komputer mi pozwala![/QUOTE]

Paula ,mam nadzieję,ze do nas wrócisz?

Posted

[quote name='Romka']Paula ,mam nadzieję,ze do nas wrócisz?[/QUOTE]

Jak trochę się u mnie ustabilizuję to będę aktywna jak wcześniej :)
Póki co nawet nie wiem czy będę w schronisku.

Posted

[quote name='Donata']Ja tez sie wybieram jutro do schroniska, ale jesli bedzie juz 5-tka osob moge przelozyc swoj pobyt na niedziele. tylko prosze o informacje.[/QUOTE]
Zapraszamy,pewnie niektóre osoby nie dotrą...

Posted

Zobaczcie Melę...jestem wzruszona...moja Melka jest w dobrym domku...nareszcie...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177367-MELA-MA-DOM-po-raz-drugi-i-ostatni-%29?p=16664800#post16664800[/URL]

Posted

[quote name='mamanabank']Chętnie podrzucę kandydatury, przypomnij mi tylko proszę, które psiaki już są ogłoszone.[/QUOTE]
Kaju,zajrzyj do kajecika albo Mamanabank 2 lub 3 strony dalej a może 4...Karmel był jako ostatni w drugim pakiecie...teraz pomyślałam o nowym ogłoszeniu dla Kuby bo ma w ogłoszeniach zdjęcia z połamanym udem...a teraz to zupełnie inny pies...