Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Kaja10014']Nodiego mam mnawet dobre, Zosi takie sobie.[/QUOTE] Wrzucaj Nodiego to będzie już trzeci do kompletu... Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Zapraszam na wątek Dżeka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205366-D%C5%BCek-ma%C5%82y-kundelek-szuka-domu?p=16626905#post16626905[/url] Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Nodi,Wezyr i Kajtuś już wrzucone do Ziutki...zaraz biorę się za Kaśkę i Myszkę...[B]KTO JESZCZE POWINIEN MIEĆ OGŁOSZENIA,KAJU?[/B] Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Romka']Nodi,Wezyr i Kajtuś już wrzucone do Ziutki...zaraz biorę się za Kaśkę i Myszkę...[B]KTO JESZCZE POWINIEN MIEĆ OGŁOSZENIA,KAJU?[/B][/QUOTE] Ja dziś robię Ziomce, jutro Pixi, postaram się też ogłosić Ruperta ( niech żyją rekolekcje!). Z tego co wiem nie ma jeszcze Tramp, Figaro, Rebus, Lolek... Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Kaja10014']Ja dziś robię Ziomce, jutro Pixi, postaram się też ogłosić Ruperta ( niech żyją rekolekcje!). Z tego co wiem nie ma jeszcze Tramp, Figaro, Rebus, Lolek...[/QUOTE] Kaju a z tych nowych:Zośka,Karmel...one są bardzo adopcyjne...kto jeszcze? Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Romka']Kaju a z tych nowych:Zośka,Karmel...one są bardzo adopcyjne...kto jeszcze?[/QUOTE] Może tak, będzie łatwiej: Ja ogłosiłam Mikiego, Kaję, Tobiego, Lobo, Leona, Amika ( ogłosiła Ola, ale na moich kontach), zajmę się Rupertem, Ziomką oraz Pixi. W moim zeszycie jest napisane, ze Paula ogłosiła Serwusa, Brendę i Foksika. Ogłoszenia od naszych kochanych dogomaniaków mają również Irys, Tajga i jantar. Skasowałam wiadomość od bahlsy zawierającą info o psiakach przez nią ogłoszonych, ale na bank była tam m.in. Kora Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Kaja10014']Może tak, będzie łatwiej: Ja ogłosiłam Mikiego, Kaję, Tobiego, Lobo, Leona, Amika ( ogłosiła Ola, ale na moich kontach), zajmę się Rupertem, Ziomką oraz Pixi. W moim zeszycie jest napisane, ze Paula ogłosiła Serwusa, Brendę i Foksika. Ogłoszenia od naszych kochanych dogomaniaków mają również Irys, Tajga i jantar. Skasowałam wiadomość od bahlsy zawierającą info o psiakach przez nią ogłoszonych, ale na bank była tam m.in. Kora[/QUOTE] Zapisz jeszcze to co ja zamawiałam na bazarkach ogłoszeniowych,to będzie 10 psów...muszę wrzucić jeszcze 2 psiaki...a potem pomyślimy o pozostałych...[B]ZAPISUJ![/B] Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Szara Myszka i Kaśka są na bazarku ogłoszeniowym... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dziewczyny, znalazłam ten watek i pomyslałam o naszych mniejszych psiakach, żeby podrzuciec. Lotka , Pixi , Myszka. Kto jeszcze? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204620-Poszukiwane-ma%C5%82a-sunia-lubi%C4%85ca-koty-i-dzieci-z-Mazowieckiego[/URL] Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='edzia.71']Dziewczyny, znalazłam ten watek i pomyslałam o naszych mniejszych psiakach, żeby podrzuciec. Lotka , Pixi , Myszka. Kto jeszcze? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204620-Poszukiwane-ma%C5%82a-sunia-lubi%C4%85ca-koty-i-dzieci-z-Mazowieckiego[/URL][/QUOTE] Jeszcze Sonia...co do Myszki to zastanowiłabym się jest żywiołowa z kotami może być róznie,tego nie wiemy...Sonia to chodząca subtelność... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Romka']Jeszcze Sonia...co do Myszki to zastanowiłabym się jest żywiołowa z kotami może być róznie,tego nie wiemy...Sonia to chodząca subtelność...[/QUOTE] Tylko, że ja nie umiem wrzucić na tamten watek. Romciu potrafisz ? Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='edzia.71']Tylko, że ja nie umiem wrzucić na tamten watek. Romciu potrafisz ?[/QUOTE] Wrzucę Sonię i Lotkę...chyba są najbardziej odpowiednie...To mam jeszcze pytanie czy Lotka lubi dzieci i koty,na tym wątku to warunek?Co do Sonii i Pixi,możemy mieć pewność... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Romka']Wrzucę Sonię i Lotkę...chyba są najbardziej odpowiednie...To mam jeszcze pytanie czy Lotka lubi dzieci i koty,na tym wątku to warunek?Co do Sonii i Pixi,możemy mieć pewność...[/QUOTE] Pani ma kilka kotów (znajdy przyniesione przez syna) i w domu jest już jeden pies. Mieszka tak tez 4-letnia dziewczynka. Domek z ogródkiem pod Wołominem. Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='edzia.71']Pani ma kilka kotów (znajdy przyniesione przez syna) i w domu jest już jeden pies. Mieszka tak tez 4-letnia dziewczynka. Domek z ogródkiem pod Wołominem.[/QUOTE] Wiem,wiem pytam tylko czy Lotka spełnia te kryteria... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Myślę, że Lotka raczej lubi dzieci. Przecież z Oliwka i Zuzią się bawiła. Nie wiem jak młodsze ale chyba nie powinno być z tym problemu.Jeżeli chodzi o koty nie mam pojęcia . Nie sprawdzałyśmy tego. Quote
camisiowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wczoraj byłam u Brysia. Jak zwykle leżał koło bramy jak Król Lew. Jest jeszcze bardzo słaby. Trochę pojadł, niestety nie zjadł całej puszki. Bardzo dużo jednak pił. Jak zajechałam miska z wodą była pusta, więc pewnie własciciele nie byli u niego. Do zobaczenia Brysiu jutro, mam nadzieję, że będziesz miał większy apetyt. Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='edzia.71']Myślę, że Lotka raczej lubi dzieci. Przecież z Oliwka i Zuzią się bawiła. Nie wiem jak młodsze ale chyba nie powinno być z tym problemu.Jeżeli chodzi o koty nie mam pojęcia . Nie sprawdzałyśmy tego.[/QUOTE] No to wstawię Sonię i Pixi... Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='camisiowa']Wczoraj byłam u Brysia. Jak zwykle leżał koło bramy jak Król Lew. Jest jeszcze bardzo słaby. Trochę pojadł, niestety nie zjadł całej puszki. Bardzo dużo jednak pił. Jak zajechałam miska z wodą była pusta, więc pewnie własciciele nie byli u niego. Do zobaczenia Brysiu jutro, mam nadzieję, że będziesz miał większy apetyt.[/QUOTE] Mam nadzieję,ze z tego wyjdzie...Smyk w schronisku też jest jeszcze słaby... Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Romka']No to wstawię Sonię i Pixi...[/QUOTE] Wrzuciłam Sonię i Pixi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204620-Poszukiwane-ma%C5%82a-sunia-lubi%C4%85ca-koty-i-dzieci-z-Mazowieckiego?p=16630175#post16630175[/url] Quote
camisiowa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Właśnie wróciłam od Brysia, nie jest z nim najlepiej. Bardzo mało zjadł (ugotowałam taka dobrą kaszkę z wkładką mięsną), trochę się napił świeżej wody, popatrzył na mnie i odszedł. Widać, że jest bardzo słaby, bo zawsze podbiegał do furtki, a tym razem przyczłapał i równie wolno, ze spuszczonym ogonem odszedł. Może za wcześnie był wzięty z lecznicy? Quote
Figafiga Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ehh Bryś...jak można mieć psa i tak pozostawić czującą istotę samą sobie w zamnkniętym podwórku.. ps. Camisiowa kiesy mam Ci oddać ta książkę o dziecku ??? Quote
Romka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='camisiowa']Właśnie wróciłam od Brysia, nie jest z nim najlepiej. Bardzo mało zjadł (ugotowałam taka dobrą kaszkę z wkładką mięsną), trochę się napił świeżej wody, popatrzył na mnie i odszedł. Widać, że jest bardzo słaby, bo zawsze podbiegał do furtki, a tym razem przyczłapał i równie wolno, ze spuszczonym ogonem odszedł. Może za wcześnie był wzięty z lecznicy?[/QUOTE] Ja też martwię się o niego...trzeba zapytać w lecznicy czy to normalne zachowanie po takiej chorobie...Smyk,w schronisku też jest słaby... Quote
Romka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Dziś do domu poszedł:Wezyr,Sonia i Kajtuś...wszystkie adopcje ze schroniska,wizyty poadopcyjne konieczne... Quote
Recommended Posts