Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A także dla Bronki (która broni zawzięcie stada), Pyskacza (który zawsze nam nawrzuca), i reszty małych dzikusków, Kostka i Gumisia (to ten najmniejszy, który siedział w osobnej klatce) - one wymagają rozdzielenia i socjalizacji :-(

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny poszukujemy pilnie domów tymczasowych bezpłatnych dla najmniejszych psiaków jakie są w naszym schronisku:Uszatka,Lali,Plamki,Rudzika i tej nowej suczki co nie ma jeszcze wątku Kapi...powiadomiłam już lokalny Toz,oni też poszukają wśród swoich...gdybyście wiedziały o jakiejś starszej pani,która mogłaby zaopiekować się psiakiem dajcie znać.Psiaki są bardzo adopcyjne...będą krótko w domach tymczasowych...w schronisku przepełnienie...taki dom to szansa dla wszystkich zwierzaków...
Dziś znów przywieziono kolejne 4 psiaki do schroniska...
Marko za Tęczowym Mostem...[/QUOTE]
Istny horror :shake:
O tymczasie pogadam z moją kochaną mamą :D

Posted

w schronisku są kolejne psiaki:suczka przywiązana dziś do śmietnika pod schroniskiem...ma łańcuch,którego nie moga zdjąć pracownicy schroniska...pies trochę już starszy długowłosy oraz pies,czarny z białym krawacikiem...bardzo kontaktowy.
Sa jeszcze 2 wezwania do ciężarnej suczki na Warszawskiej i do jeszcze jednego psa...nie ma juz wolnych boksów...nawet tych nowych...

Posted

No to nie za fajnie...
Mam nadzieję, że zaraz się tymczasy znajdą, a jeszcze lepiej jakby już się domki znalazły.

Jeszcze dodam, że w tym roku już niestety nie przyjadę do schroniska raczej...
Przykro mi bardzo. Mam niestety próby do balu w piątki o 17 i w soboty o 10...
Nie gniewajcie się, postaram się za to jakoś bardziej uczestniczyć na forum!

Posted

[quote name='Paula03']No to nie za fajnie...
Mam nadzieję, że zaraz się tymczasy znajdą, a jeszcze lepiej jakby już się domki znalazły.

Jeszcze dodam, że w tym roku już niestety nie przyjadę do schroniska raczej...
Przykro mi bardzo. Mam niestety próby do balu w piątki o 17 i w soboty o 10...
Nie gniewajcie się, postaram się za to jakoś bardziej uczestniczyć na forum![/QUOTE]
Rozumiemy Paula,jak mogłabyś choć trochę pomóc w ogłoszeniach to byłoby fajnie...

Posted

Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale nie zrobię dziś ogłoszeń Spince.
Jestem chora, nie jestem w stanie nawet dojść sama do drugiego pokoju. Jak tylko poczuję się lepiej zrealizuję cały pakiet, tj 70 ogłoszeń.

Posted

[quote name='Kaja10014']Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale nie zrobię dziś ogłoszeń Spince.
Jestem chora, nie jestem w stanie nawet dojść sama do drugiego pokoju. Jak tylko poczuję się lepiej zrealizuję cały pakiet, tj 70 ogłoszeń.[/QUOTE]
Dobrze Kaju ,zdrowiej szybciutko...uważaj na siebie i słuchaj mamy...;)

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny poszukujemy pilnie domów tymczasowych bezpłatnych dla najmniejszych psiaków jakie są w naszym schronisku:Uszatka,Lali,Plamki,Rudzika i tej nowej suczki co nie ma jeszcze wątku Kapi...powiadomiłam już lokalny Toz,oni też poszukają wśród swoich...gdybyście wiedziały o jakiejś starszej pani,która mogłaby zaopiekować się psiakiem dajcie znać.Psiaki są bardzo adopcyjne...będą krótko w domach tymczasowych...w schronisku przepełnienie...taki dom to szansa dla wszystkich zwierzaków...
Dziś znów przywieziono kolejne 4 psiaki do schroniska...
Marko za Tęczowym Mostem...[/QUOTE]
Z listy małych psiaków Spineczka już ma dom,teraz kolej na Manię...zostały maluchy:Uszatek,Lala,Plamka,Poldek,Rudzik,Kapi...,który jest chłopcem...

Posted

[quote name='sylwiaso']Cioteczki jak mogę pomóc?!!!tyle nowych psiaków!!![/QUOTE]
Spoko Sylwuś,negocjuję jutro w sprawie Elmo od 2 dni nie mogę się spotkać...

Posted

[quote name='mamanabank']No to czekamy na decyzję Rodziny Perdusi.[/QUOTE]

Kochane część rodziny chce Rudzika a część Arktica...wyobrażacie to sobie...dzis ostateczna decyzja...

Posted

Dzwonił Zakład Karny z Łowicza z propozycją przekazania wybrakowanych koców na rzecz naszych psiaków...powiadomiłam już Sylwiaso,która w następnym tygodniu zabierze koce dla naszych psiaków w hoteliku,w tym także dla psiaków w hoteliku u UMILKI.Zakładowi Karnemu bardzo dziękujemy!