mamanabank Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A także dla Bronki (która broni zawzięcie stada), Pyskacza (który zawsze nam nawrzuca), i reszty małych dzikusków, Kostka i Gumisia (to ten najmniejszy, który siedział w osobnej klatce) - one wymagają rozdzielenia i socjalizacji :-( Quote
Romka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Gumisia to dałoby się szybko udobruchać,szczeka i ma przerażenie w oczach...biedny starszy pan nie wie co się dzieje... Quote
kajkoowa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny poszukujemy pilnie domów tymczasowych bezpłatnych dla najmniejszych psiaków jakie są w naszym schronisku:Uszatka,Lali,Plamki,Rudzika i tej nowej suczki co nie ma jeszcze wątku Kapi...powiadomiłam już lokalny Toz,oni też poszukają wśród swoich...gdybyście wiedziały o jakiejś starszej pani,która mogłaby zaopiekować się psiakiem dajcie znać.Psiaki są bardzo adopcyjne...będą krótko w domach tymczasowych...w schronisku przepełnienie...taki dom to szansa dla wszystkich zwierzaków... Dziś znów przywieziono kolejne 4 psiaki do schroniska... Marko za Tęczowym Mostem...[/QUOTE] Istny horror :shake: O tymczasie pogadam z moją kochaną mamą :D Quote
Romka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 w schronisku są kolejne psiaki:suczka przywiązana dziś do śmietnika pod schroniskiem...ma łańcuch,którego nie moga zdjąć pracownicy schroniska...pies trochę już starszy długowłosy oraz pies,czarny z białym krawacikiem...bardzo kontaktowy. Sa jeszcze 2 wezwania do ciężarnej suczki na Warszawskiej i do jeszcze jednego psa...nie ma juz wolnych boksów...nawet tych nowych... Quote
Romka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Kapi jest pieskiem na 100%,założę mu zaraz wątek... Quote
perdusia1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Kurcze co się dzieje czy świat zwarjował? Muszę pogadać z mamą. Quote
Paula03 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 No to nie za fajnie... Mam nadzieję, że zaraz się tymczasy znajdą, a jeszcze lepiej jakby już się domki znalazły. Jeszcze dodam, że w tym roku już niestety nie przyjadę do schroniska raczej... Przykro mi bardzo. Mam niestety próby do balu w piątki o 17 i w soboty o 10... Nie gniewajcie się, postaram się za to jakoś bardziej uczestniczyć na forum! Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Paula03']No to nie za fajnie... Mam nadzieję, że zaraz się tymczasy znajdą, a jeszcze lepiej jakby już się domki znalazły. Jeszcze dodam, że w tym roku już niestety nie przyjadę do schroniska raczej... Przykro mi bardzo. Mam niestety próby do balu w piątki o 17 i w soboty o 10... Nie gniewajcie się, postaram się za to jakoś bardziej uczestniczyć na forum![/QUOTE] Rozumiemy Paula,jak mogłabyś choć trochę pomóc w ogłoszeniach to byłoby fajnie... Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Drukuję właśnie ogłoszenia na tablicę ogłoszeń do Intermarche ,doszłam do Kongo... Quote
kajkoowa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale nie zrobię dziś ogłoszeń Spince. Jestem chora, nie jestem w stanie nawet dojść sama do drugiego pokoju. Jak tylko poczuję się lepiej zrealizuję cały pakiet, tj 70 ogłoszeń. Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Kaja10014']Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale nie zrobię dziś ogłoszeń Spince. Jestem chora, nie jestem w stanie nawet dojść sama do drugiego pokoju. Jak tylko poczuję się lepiej zrealizuję cały pakiet, tj 70 ogłoszeń.[/QUOTE] Dobrze Kaju ,zdrowiej szybciutko...uważaj na siebie i słuchaj mamy...;) Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny poszukujemy pilnie domów tymczasowych bezpłatnych dla najmniejszych psiaków jakie są w naszym schronisku:Uszatka,Lali,Plamki,Rudzika i tej nowej suczki co nie ma jeszcze wątku Kapi...powiadomiłam już lokalny Toz,oni też poszukają wśród swoich...gdybyście wiedziały o jakiejś starszej pani,która mogłaby zaopiekować się psiakiem dajcie znać.Psiaki są bardzo adopcyjne...będą krótko w domach tymczasowych...w schronisku przepełnienie...taki dom to szansa dla wszystkich zwierzaków... Dziś znów przywieziono kolejne 4 psiaki do schroniska... Marko za Tęczowym Mostem...[/QUOTE] Z listy małych psiaków Spineczka już ma dom,teraz kolej na Manię...zostały maluchy:Uszatek,Lala,Plamka,Poldek,Rudzik,Kapi...,który jest chłopcem... Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Kapi zaprasza: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197924-Kapi-ma%C5%82y-psiak-po-prze%C5%BCyciach-prosi-o-dom?p=15894124#post15894124[/url] Quote
sylwiaso Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cioteczki jak mogę pomóc?!!!tyle nowych psiaków!!! Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='sylwiaso']Cioteczki jak mogę pomóc?!!!tyle nowych psiaków!!![/QUOTE] Spoko Sylwuś,negocjuję jutro w sprawie Elmo od 2 dni nie mogę się spotkać... Quote
sylwiaso Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 A ja już napisałm na wątku Elmusia ,że będę dzwonić do Gminy!ale lepiej będzie jak Ty zadzwonisz!!! Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ile postów widzicie na pierwszej stronie tego wątku? Staram się wygospodarować nowe posty na pierwszej stronie, dla psiaków, które się nie mieszczą ze zdjęciami. Quote
Romka Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Prawdopodobnie Perdusia zabierze Rudzika do domu tymczasowego...jestem już z nią po rozmowie...czekam na decyzję... Quote
Paula03 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Kaja10014']Ja widzę 10, bo tak sobie ustawiłam.[/QUOTE] Ja też widzę 10, bo sobie zmieniłam w ustawieniach. Cieszę się, że Rudzik ma szansę na dt! Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No to czekamy na decyzję Rodziny Perdusi. Quote
Romka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='mamanabank']No to czekamy na decyzję Rodziny Perdusi.[/QUOTE] Kochane część rodziny chce Rudzika a część Arktica...wyobrażacie to sobie...dzis ostateczna decyzja... Quote
mamanabank Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 W takim razie ja kibicuję Arktikowi :-) Quote
Romka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='mamanabank']W takim razie ja kibicuję Arktikowi :-)[/QUOTE] Zuzia chce mieć psa jako towarzysza dla Luny...oj będzie się działo... Quote
Romka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Dzwonił Zakład Karny z Łowicza z propozycją przekazania wybrakowanych koców na rzecz naszych psiaków...powiadomiłam już Sylwiaso,która w następnym tygodniu zabierze koce dla naszych psiaków w hoteliku,w tym także dla psiaków w hoteliku u UMILKI.Zakładowi Karnemu bardzo dziękujemy! Quote
Recommended Posts