Jump to content
Dogomania

PROFESJONALNE KURSY - GROT - GDYNIA, Zbigniew Lenarcik

Recommended Posts

Posted

Witam Panie Zbyszku!
Jak fajnie, że się pan tutaj pojawił :D Poznaje mnie pan? Sylwia z lecznicy na Żabiance :D
Trochę z trwogą, ale spróbowałabym sił w takim konkursie.
O rany, już się zaczynam bać ;)
Pozdrawiam !

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.
Chciałabym się zapytać, czy kurs strzyżenia (jak się doczytałam jedno tygodniowy) jest tylko dla osób pełnoletnich, czy może brać w nim udział także osoba nastoletnia?
Jeżeli tak, to jaki jest koszt kursu?

Pozdrawiam serdecznie. ;)

Posted

Witam bardzo,bardzo serdecznie Panie Zbyszku!!!Jak superowo widzieć pana tutaj!!!:multi::multi::multi:
Pozdrawiam gorąco Aga
Proszę ucałować ode mnie Benka:loveu:Super psa!

Posted

To ja mam pytanie. Planowałam zakup nożyczek u Pana Zbyszka, ale po rozmowach z kilkoma groomerami mam mętlik w głowie. Pojawia się opinia, iż kupowanie nożyczek przez internet to z góry porażka, bo trzeba je wyczuć, wypróbować w ręce... będą to pierwsze moje prawdziwe nożyczki, na razie tniemy się pseudo malutkimi nożyczkami. No więc poradźcie, czy rzeczywiście trzeba kupować tak na żywo w realu? Czy raczej to o próbowaniu to przesadzone opowieści?? I pytanie, nie będziecie przypadkiem (jako firma Grot) w Katowicach na tych warsztatach groomerskich?? Tak mnie korcą te Wasze nożyczki, ale jednak wolałabym je wziąć do ręki zanim kupię...

Posted

No właśnie tu jest ten szczegół, że ja potrzebuję duże, 9 cali. I tu mi powiedziano, że trzeba je kupować na żywo, bo to duże i mogą być niewygodne. No już sama nie wiem. Chyba, jak nie kupię nic na Kielcach to zamówię z netu.

Posted

I dobrze Ci mówili.
Ja już dwa razy wymieniałęm internetowe zakupy 10 calowych nożyczek w tym raz podobno świetnych z Ostera.
Zupełnie nie leżały mi w ręce.
Ostatecznie kupiłem na wystawie i jest ok.

Posted

A jakie w końcu kupiłeś?? Można prosić o rekomendację jakiejś dobrej firmy i żeby mnie cena nie zabiła?? Potrzebuję około 9 czy 10 cali, gięte dla pudla dużego. Będę nimi robić tylko jego. Przynajmniej na razie :loveu:

Posted

[quote name='Grey']Lilki16 a wiesz jak się robi pudla?[/QUOTE]
Rozbawił mnie Pan:)A Pan wie???Bo gdyby Pan wiedział to By się Pan nie dziwił, po co naożyczki???Bo są niezbedne...

Posted

Zrozumiałam... Ja wiem jak robi się pudla,To Pan ma braki .Kiedyś zadałam Panu pytanie ,na które oczywiscie Pan nie odpowiedział,a więc spytam jeszcze raz Gdzie(i kto )uczył Pana groomingu???

Posted

[quote name='Paatrycja']Witam.
Chciałabym się zapytać, czy kurs strzyżenia (jak się doczytałam jedno tygodniowy) jest tylko dla osób pełnoletnich, czy może brać w nim udział także osoba nastoletnia?
Jeżeli tak, to jaki jest koszt kursu?

Pozdrawiam serdecznie. ;)[/QUOTE]

Ponawiam pytanie...

Posted

To chyba nie temat do wszczynania kłótni i zaśmiecania go takimi krótkimi i nie mającego żadnego sensu ani związku komentarzami. :roll:
PW powinno między państwem załatwić sprawę, a jeżeli nie, są inne komunikatory do wymiany zdań na temat "kto się zna, kto się nie zna lub kto jest lepszym groomerem".