anciaahk Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Usiłowałam wejść wczoraj, by sprawdzić, czy nie ma nowych fotek do odnowionego allegro, tu proszę jaka niespodzianka :jupi:. Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Monika z Katowic']A jak już RIKUŚ pojedzie i zostanie trochę pieniążków - serdecznie proszę, aby [B]Riki podzielił się z Ciaputką[/B]. Ciaputka też jest z Boguszyc (więc - to jakby Jego koleżanka z niedoli) i bardzo, bardzo potrzebuje hoteliku u Ani!:) A jest małym biednym pieskiem - nie zarabia, nie pracuje. Czeka i czeka... I tak bardzo prosi Rikiego, żeby Jej pomógł wydostać się ze schroniska.[/QUOTE] Monika to wstaw zdjecie Ciaputki :):) imie ma grzechu warte :):) Riki wybierz dobry domek :):) Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [IMG]http://lh5.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/SjVVn7nMS9I/AAAAAAAACuY/JQNGzwFMlbw/IMG_1723.jpg[/IMG] To jest mała Ciaputka z Boguszyc (ma szansę na hotelik u Ani), która pięknie prosi RIKIEGO o pomoc. Link do wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/139990-Ciaputka-z-Boguszyc-pilnie-potzrebuje-dt-hoteliku-bez-waszej-pomocy-nie-da-rady"][COLOR=#4444ff]Ciaputka z Boguszyc pilnie potzrebuje dt/hoteliku - bez waszej pomocy nie da rady[/COLOR][/URL] Quote
sleepingbyday Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ania, może od razu białystok poprosic o wizytę, bo wiem, ze dom wydaje się super, ale niejeden taki sie wydawał, a co się będziesz tłuc przez pół polski na darmo? przeciez i tak nie pojedziecie jutro, więc jest czas sie upewnić. no i wiem, z euczę ojca dzieci robic, ale żeby ten poznań sie nie obraził i zrozumiał - to bym do nich zadzowniła, i powiedziała, jak jest. i pomogła szukac innego psa. riki welsh corgi??? na to bym nie wpadła, hihi. a w ogóle to boska sprawa! wiedziałam, ze rikiego upłynnimy, nie ma zmiłuj, piekny jest i cześć. ja tez bardzo proszę o pzreniesienie deklaracji na ciaputkę 9 w schronie ma na imie kropka). to sunia totalnie przestraszona, nie zsocjalizowana, ma ok 1,5 2 lat. pierwszy raz poznałam ją rok temu, późnije widziałam na żywo. nie bała sie tylko opiekuna, na reszte kłapała ze starchu ząbkami a to młodziak. ma szanse na dom, jest urocza i, młodziutka i ma sliczny pyszzcek,a le tzreba ja uzywilizowac. jej niemal dokładna kopia zostala wyadoptowana do p. będkowskiej, naczelnej wetki wawy. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Z Poznaniem już się kontaktowałam, mieli podesłać maila aby im zaprezentować pieski , ale na razie nie podsyłają... A do Białegostoku z chęcią sie potłukę-tzn mój TZ -o wyjeździe tam gada mi juz od paru miesięcy, czy sie nie szykuje coś:) Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jak nie przysla maile to zadzwon jeszcze raz, bo maile gina. Zycze milej jazdy do Bialegostoku:) syn byl i mu sie podobalo :):) Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [B][U]RIKI pojedzie...[/U][/B] [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify10/003.gif[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [B][COLOR=darkred]A kiedy "magiczna data" wyjazadu RIKIEGO do domku?[/COLOR][/B] [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify10/003.gif[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Najpóźniej 10 kwietnia, TZ ma nawał roboty , ale będziemy starali się jak najszybciej:) Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Najpóźniej 10 kwietnia, TZ ma nawał roboty , ale będziemy starali się jak najszybciej:)[/QUOTE] Czy ten domek juz sie zdecydowal ?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tak-pisałąm o tym wczesniej-decyzja jest na 100%. Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Tak-pisałąm o tym wczesniej-decyzja jest na 100%.[/QUOTE] Pewnie czytalam, ale czytam tyle watkow, ze mi sie co nieco myla:razz::razz::razz: Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 to tym bardziej , skotro jest tyle czasu, wysłałabym osobe na miejscu na spotkanie. co to szkodzi, nie rozumiem, przecież takie sa zasady. do białegostoku i tak mozecie sie przejechać, "na pusto", jkaby co. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziś będę wiedziała kiedy jedziemy. Pani nie ma nic przeciwko wizytom poadopcyjnym czy przed, wypełniła ankietę adopcyjna i rozmawiałyśmy kilkakrotnie przez tel. Jeśli się okaże ze jest dużo czasu do wyjazdu to poproszę aby Evelin podjechała... Państwo sa bardzo zaangazowani w adopcje- i emocjonalnie i teraz tez i finansowo-więc na Rikiego łańcuch czekać nie powinien... Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Miejmy nadzieje, ze domek bedzie na sto dwa :):) Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 oj ania, czy ja mówię, że łańcuch? nie podejrzewam ich o nic, nie tędy idzie moje rozumowanie. ale lecę, bo mnie dzis czas goni, trzymta się. jutro chyba zmienie tytuł, co? na taki z zapowiedzią przenosin do innego działu ;-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Mieliśmy jechać za tydzień w sobotę, ale niespodziewanie TZ ma jutro wolne, tak więc ruszmy o 8 rano w drogę. Riki wykąpany, obcięte pazurki i wyczesany....nowy dom już czeka. Oby było wszystko ok:) Soema wrzuci fotę po kąpieli-on ma sierść tak jakby karbowaną- mokra włoszka jak nic:) Quote
Soema Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Piękny jednym słowem :loveu: [IMG]http://lh5.ggpht.com/_IWPSfgJ1xzk/S6UDynw1wqI/AAAAAAAABRI/6IY09xWwotQ/Riki.jpg[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Riki piękny i uśmiechnięty!!! :) :) :) Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Riki zycze ci duzo szczescia w nowym domu :):) Quote
Livka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Riki przepiękny :) Życzymy szczęśliwej podróży Rikusiowi i jego opiekunom :):) Quote
Livka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Rikuś już pewnie na miejscu - kochany rudzielec :) Quote
Soema Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='mgie']Ciekawe co tam :cool3:[/QUOTE] Bardzo dobrze :) Ania jest z niego dumna, rodzina fajna :) Riki został :) Quote
Recommended Posts