Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja też.......... juz nie moge wiecej tych collaków wklejac na ta 1 stronke....... To jest straszne..... tyle collaków w tych schronach :(

Posted

Aga a którego z tych colaków masz na myśli?

Pospisywałam z wątku pieski i kontakty i jak tylko złapię tą panią to jej to podam. Jak z nią ostatnio gadałam to sprawa była aktualna, więc póki ona nie odwoła alarmu to ja szukam ;)

Posted

shantara napisał(a):
Aga a którego z tych colaków masz na myśli?

Pospisywałam z wątku pieski i kontakty i jak tylko złapię tą panią to jej to podam. Jak z nią ostatnio gadałam to sprawa była aktualna, więc póki ona nie odwoła alarmu to ja szukam ;)

...o tego co go wkleiła przed chwilą...Dabrowka....

Posted

Przecież to niemożliwe....żeby tyle colaków w schronach siedziałooooooo:placz: :placz: :placz: :placz:

patrzę na mojego jak leży sobie właśnie na terakocie w przedpokoju i płakać mi się chce....jak takie cudaśne i kochane Pluszaki można.......wyrzucać, oddawać...itd...:placz: :placz: :placz:

Posted

gosia_p napisał(a):
z tego co zdazylam przeczytac, to kontakt z tym schroniskiem jest utrudniony. Szkoda :shake:

no to trzeba uderzyć do...Zalewskich chyba ...oni z tego co się orientuje mają wątek o tym schronisku...(chyba)....słuchaj jak chcesz np. adoptować tego colaka to nie poddawaj się tak łatwo....

--------------------------------------------------------------------

Dziś w nocy odszedł mój Kubuś [`][`][`] chomiczysko Ukochane, staruszek mój......:-( ...walczyliśmy całą noc...nie zawsze można wygrać...

Posted

nie moge zrozumiec - jak wiekszosc z Was -, jak takie piekne psy moga trafic do schronu.

Moi rodzice przymierzaja sie do kupna suczki (co do rasy nie podjeli jeszcze decyzji).

Utrudniony kontakt z tym schroniskiem i odleglosc - ciezka sprawa :shake:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Dziś w nocy odszedł mój Kubuś [`][`][`] chomiczysko Ukochane, staruszek mój......:-( ...walczyliśmy całą noc...nie zawsze można wygrać...

Przykro mi Aga... :-(

Posted

Jeden collak Kay w nowym domku.....
Moze i collak z Legnicy ma dom,a le to jeszcze nie jest pewne....3mam kciuki