Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [I][B];)Pozycje przy spaniu można by nazwać ,,Spanie synchroniczne '' Cudeńka :loveu: [/B][/I] Quote
Patka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [U][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/8709/resizeofpict00273ah.jpg[/IMG] [/U]na hotdoga :evil_lol: alez one maja niesamowite pozycje :lol: Quote
Basenji Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Fotki są rewelacyjne. A pieski jeszcze lepsze! zdrówko Quote
agabass Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A Asiaczek z wystawy wraca jedzie jedzie z sukcesamy, które zawsze u niej mamy. Ja już szczerze gratuluje Asiu Asiu piękne gratki niech dziś wszystkim spadną gatki :crazyeye: czy z wrażenia czy z radości niech tu uśmiech dziś zagości. :loveu: Watawiaj fotków co nie miara aż galeria będzie cała wypełniona w zdjęcia basków ślicznych cudnych tych bobasków. Pozdrówki Quote
Asiaczek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [B]Agabass,[/B] ja po prostu wymiękam przy Twoich tekstach:lol: A tak poza tym - zgadza się: pojechalismy i wróciliśmy z sukcesami: [B]Gusio-Pręgusio[/B]: CAC (pierwszy CAC austriacki) i r. CACIB (który staje się pełnym, bo po Interze) [B]Farik [/B]- r.CAC (przechodzi jako pełny; trzeci CAC austriacki Farika!). Zdjęcia są, ale jest ich tyle, że zupełnie nie wiem, kiedy się wyrobię. Już i tak mam szalone zaległości z Luksemburga, aż mi po prostu wstyd przed ludźmi...:oops: Uciekam do topiku "Luksemburg"... Pzdr. Quote
agabass Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 no co to pojawiła się na chwile i już jej nie ma:shake: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [I]no tak wystawy i wystawy a fotki z wystaw gdzie :razz:[/I] Quote
Asiaczek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Trochę nowości powinno lada dzien pojawić się na mojej stronie. A dzisiaj postaram się chociaz przeglądnąć zdjęcia z Wieselburga. Ale pamiętajcie, że robię to kosztem snu. I tak np. z wczoraj na dzisiaj spałam 3 godziny. A ile dzisiaj będę spała...? Pzdr. Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czesc Kochana widziałam Cie wczoraj jak byłas na spacerku z dwoma urwiskami ja jechałam ze swoja zmora 33 obok Twojego domku :D jakbym nie miała Szpili to bym wyskoczyła za Tobą a tak pomachałam Ci w myślach ;) tylko Basiorki MIODZIO Quote
Asiaczek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 No szkoda, szkoda... Tak dawno Cię nie widziałam, na oblewaniu nie byłaś... A to Cię nie ma, a to gdzieś wyjeżdżasz... Eh, życie. Pzdr. Quote
dbsst Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='Asiaczek']No szkoda, szkoda... Tak dawno Cię nie widziałam, na oblewaniu nie byłaś... A to Cię nie ma, a to gdzieś wyjeżdżasz... Eh, życie. Pzdr.[/quote] już niedługo juz niedlugo........................mam nadzieje :D Quote
Asiaczek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Trzymam za słowo! A tak na marginesie - zdjęcia z Wieselburga posortowane; może jutro wybiorę te do wstawienia na strone i na DGM. Pzdr. Quote
dbsst Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Trzymam za słowo! A tak na marginesie - zdjęcia z Wieselburga posortowane; może jutro wybiorę te do wstawienia na strone i na DGM. Pzdr.[/quote] to ja czekam na foty :D Quote
Asiaczek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Niektóre z nich są naprawdę super! Pzdr. Quote
dbsst Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Niektóre z nich są naprawdę super! Pzdr.[/quote] nie mow tylko wstawiaj plizzzzzzzzzzzzzzz :cool1: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='dbsst']to ja czekam na foty :D[/quote]:razz:[I]ja też ;)[/I] Quote
Asiaczek Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Wiem, że czekacie. Ale tych zdjęć jest naprawdę dużo!!! Ogólnie było zrobionych 370 zdjęć!!!!!! Część juz nagrałam na płytę i przekazałam koleżance, bo inaczej na komputer by mi się nie zmieściły. Zaraz siadam i wybieram zdjęcia. Oj, będzie ciężko... Może ktoś mi pomoże? Pzdr. Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dalej, dalej........czekam z niecierpliwoscia:cool3: Quote
Poświata Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Asiaczek']Zaraz siadam i wybieram zdjęcia. Oj, będzie ciężko... Może ktoś mi pomoże? Pzdr.[/quote] Co jak co, ale Asia umie stopniować napięcie :lmaa:. Jak zasiadła do wybierania, to jeszcze pewnie bidulka tak siedzi...... :hmmmm: Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Poświata']Co jak co, ale Asia umie stopniować napięcie :lmaa:. Jak zasiadła do wybierania, to jeszcze pewnie bidulka tak siedzi...... :hmmmm:[/quote] Chyba masz racje:evil_lol::evil_lol: Quote
Teba Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 No i ja też czekam :lol: wyobraźcie sobie jak dla nas przekopuje się przez tą stertę zdjęć co by najlepszy wybrać :D no i zdjęcia maluszków też mile widziane :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Śmiejcie się, śmiejcie. A ja mam naprawdę dylematy... Poza tym uważajcie, bo Wam się jajka nie zechcą ugotować na twardo (hihihi...) lub drożdżowa baba nie urośnie (hahaha)... . A tak na poważnie - :bye: :buzi: Smacznych, słonecznych i wypoczynkowych Świąt Wielkanocnych dla Was, Waszych Rodzin i Wielmożnych Psiaków, Kociaków i innych zwierzątek domowych... Całuski - Asiaczki Pzdr. Quote
Recommended Posts