Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A Asiaczek z wystawy wraca jedzie jedzie z sukcesamy, które zawsze u niej mamy. Ja już szczerze gratuluje Asiu Asiu piękne gratki niech dziś wszystkim spadną gatki :crazyeye: czy z wrażenia czy z radości niech tu uśmiech dziś zagości. :loveu:
Watawiaj fotków co nie miara aż galeria będzie cała wypełniona w zdjęcia basków ślicznych cudnych tych bobasków.
Pozdrówki

• 2 weeks later...
Posted

[B]Agabass,[/B] ja po prostu wymiękam przy Twoich tekstach:lol:

A tak poza tym - zgadza się: pojechalismy i wróciliśmy z sukcesami:
[B]Gusio-Pręgusio[/B]: CAC (pierwszy CAC austriacki) i r. CACIB (który staje się pełnym, bo po Interze)
[B]Farik [/B]- r.CAC (przechodzi jako pełny; trzeci CAC austriacki Farika!).

Zdjęcia są, ale jest ich tyle, że zupełnie nie wiem, kiedy się wyrobię. Już i tak mam szalone zaległości z Luksemburga, aż mi po prostu wstyd przed ludźmi...:oops:
Uciekam do topiku "Luksemburg"...
Pzdr.

Posted

Trochę nowości powinno lada dzien pojawić się na mojej stronie.
A dzisiaj postaram się chociaz przeglądnąć zdjęcia z Wieselburga.
Ale pamiętajcie, że robię to kosztem snu. I tak np. z wczoraj na dzisiaj spałam 3 godziny. A ile dzisiaj będę spała...?
Pzdr.

Posted

czesc Kochana

widziałam Cie wczoraj jak byłas na spacerku z dwoma urwiskami

ja jechałam ze swoja zmora 33 obok Twojego domku :D

jakbym nie miała Szpili to bym wyskoczyła za Tobą a tak pomachałam Ci w myślach ;) tylko

Basiorki MIODZIO

Posted

[quote name='Asiaczek']No szkoda, szkoda...
Tak dawno Cię nie widziałam, na oblewaniu nie byłaś...
A to Cię nie ma, a to gdzieś wyjeżdżasz...
Eh, życie.
Pzdr.[/quote]

już niedługo juz niedlugo........................mam nadzieje :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Trzymam za słowo!

A tak na marginesie - zdjęcia z Wieselburga posortowane; może jutro wybiorę te do wstawienia na strone i na DGM.
Pzdr.[/quote]

to ja czekam na foty :D

Posted

Wiem, że czekacie. Ale tych zdjęć jest naprawdę dużo!!! Ogólnie było zrobionych 370 zdjęć!!!!!! Część juz nagrałam na płytę i przekazałam koleżance, bo inaczej na komputer by mi się nie zmieściły.
Zaraz siadam i wybieram zdjęcia. Oj, będzie ciężko... Może ktoś mi pomoże?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zaraz siadam i wybieram zdjęcia. Oj, będzie ciężko... Może ktoś mi pomoże?
Pzdr.[/quote]
Co jak co, ale Asia umie stopniować napięcie :lmaa:. Jak zasiadła do wybierania, to jeszcze pewnie bidulka tak siedzi...... :hmmmm:

Posted

[quote name='Poświata']Co jak co, ale Asia umie stopniować napięcie :lmaa:. Jak zasiadła do wybierania, to jeszcze pewnie bidulka tak siedzi...... :hmmmm:[/quote]

Chyba masz racje:evil_lol::evil_lol:

Posted

No i ja też czekam :lol:

wyobraźcie sobie jak dla nas przekopuje się przez tą stertę zdjęć co by najlepszy wybrać :D

no i zdjęcia maluszków też mile widziane :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Śmiejcie się, śmiejcie. A ja mam naprawdę dylematy...
Poza tym uważajcie, bo Wam się jajka nie zechcą ugotować na twardo (hihihi...) lub drożdżowa baba nie urośnie (hahaha)... .

A tak na poważnie - :bye: :buzi: Smacznych, słonecznych i wypoczynkowych Świąt Wielkanocnych dla Was, Waszych Rodzin i Wielmożnych Psiaków, Kociaków i innych zwierzątek domowych...
Całuski - Asiaczki
Pzdr.