Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Na wszelki wypadek wstawię jeszcze link do samego listu + wiersza:) Niestety, nie umiem tak pokombinowac, aby wstawić link, który po nacisnięciu powiększałby tekst do normalnego czytania.... [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Zmianarozmiaruskanowanie0001A.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
Don_Vito Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Przeczytałam artykuł, w gazetce! :lol: Wierszyk super, a ekipa rewelacyjna! :razz: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Dziękowac. Na zdjęciu, niestety, nie ma calej naszej ekipy ani ludzkiej ani psiowej. Redakcja wybrala tylko jedno zdjęcie, szkoda... pzdr. Quote
angineuuka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 myślałam ze to lansikowy wierszyk :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Lansik może kiedys spłodzi jakis wiersz:evil_lol::evil_lol:, ale - póki co - nic na ten temat nie wiem... pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]ZMIANA CZASU przypominam, że w nocy z soboty na niedzielę cofamy zegary o godzinę:) Znaczy bedzie ZMIANA CZASU...[/B][/SIZE][/COLOR] pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Asiaczek'][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]ZMIANA CZASU przypominam, że w nocy z soboty na niedzielę cofamy zegary o godzinę:) Znaczy bedzie ZMIANA CZASU...[/B][/SIZE][/COLOR] pzdr.[/QUOTE]Nie lubię tej zmiany czasu :( Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 A ja tę zmiane akurat lubie, bo dłużej spimy:) Za to wiosennej nie lubię... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Asiaczek']A ja tę zmiane akurat lubie, bo dłużej spimy:) Za to wiosennej nie lubię... Pzdr.[/QUOTE]Ha ha ha coś mi się pomyliło i myślałam, że zabiorą nam godzinę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Mnie tez się kiedyś bardzo myliły te zmiany, ale sobie skojarzyłam w ten sposób, że pod koniec września moja siostra ma urodziny i że to ona daje nam taki fajny prezent, w postaci spania o godzinę dłużej:) I od tamtej pory nie mam już żadnych problemów z zapamiętaniem, co i kiedy robimy ze wskazówkami:) No bo kiedyś ta jesienna zmiana czasu miłla miejsce pod koniec września;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Tak pięknie było dzisiaj podczas psich spacerów... [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruzdjC4cie0009_002.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 No to pożegnaliśmy Lato, a przywitaliśmy.... Bońka:) Pzdr. Quote
angineuuka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 a to nam godziny nie zabierają? :o kurde, bylam pewna ze zebieraja :/ Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Nieeeeee, jesienią ONI NAM DAJĄ JEDNĄ GODZINĘ:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Rany, dzisiaj znowu musiałam załozyc czapke na poranne spacery...brrrrr..... pzdr. Quote
Alicja Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ja ogólnie jestem przeciwna tym zmianom czasu , rano tak czy inaczej muszę zaświecać żarówy bo i tak ciemnica ...a wieczorem ...masakra idąc o 17 na spacer idziemy już nocą ... U nas od wczoraj leje , nawet już był deszcz ze śniegiem , temp.1 stopień na +.... ech ... znajome okolice [url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruzdjC4cie0009_002.jpg[/url] Quote
Asiaczek Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 A ja to się nawet nie zastanawiałam, czy mi się zmiany czasu podobaja czy nie. Po prostu sa i już. A dzisiaj rano to i u nas byl malutki snieżek z deszczem... czułam takie siekanie na policzkach:) Te znajome okolice to powinnas sobie w listopadzie przypomnieć. Bo jeszcze o nich zapomnisz i co będzie...? pzdr. Quote
Alicja Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Asiaczek']A ja to się nawet nie zastanawiałam, czy mi się zmiany czasu podobaja czy nie. Po prostu sa i już. A dzisiaj rano to i u nas byl malutki snieżek z deszczem... czułam takie siekanie na policzkach:) Te znajome okolice to powinnas sobie w listopadzie przypomnieć. Bo jeszcze o nich zapomnisz i co będzie...? pzdr.[/QUOTE] jak nie listopad to będzie inny termin ....w tej chwili już nie mam na to wpływu :( ...na sobotę i niedzielę nie opłaci mi się jechać bo po powrocie padnę na ryjok ...a w poniedziałki mam na 6 do pracy ... mi się zmiany nie podobają , niestety destabilizują mi rozkład dnia przez jakiś czas Quote
Asiaczek Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Niby to tylko godzina różnicy, ale jednak:) pzdr. Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 u nas na razie pada, zimno i jest mgła :evil_lol: i teraz będzie tak : rano wstaje do szkoły - ciemno wracam po szkole - ciemno :PP Quote
Metheora Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 A w Wiśle deszczowo -Zimy to ja raczej nie widzę :) Pozdrawiamy więc ciepło -chyba niedługo się zobaczymy ? Hura będzie można pomiziać baski :) Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 A u nas też już biało było rano. Dużo deszczu i zimno. Mi niestety nawala gardło, no ale jakoś trzeba ciągnąć ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 a u mnie Boo nie chce chodzić po dworzu :( znowu męka przez kilka miesięcy bo mam psa który powinien mieszkać w Afryce ;) Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']a u mnie Boo nie chce chodzić po dworzu :( znowu męka przez kilka miesięcy bo mam psa który powinien mieszkać w Afryce ;)[/QUOTE]Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...? ps. i "se" zaprosze na bazarek z obrózkami recznie szytymi....przeze mnie:oops:. Proszę, chociaż podnieście.....:) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='magdola']Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...? ps. i "se" zaprosze na bazarek z obrózkami recznie szytymi....przeze mnie:oops:. Proszę, chociaż podnieście.....:)[/QUOTE] ale ja też lubię ciepło to bym z nimi pojechała:evil_lol: u mnie Ajlu tak ma ona uwielbia śnieg ;) Asiu a jak twoje baski? Magda podniosłam bazarek ;) Quote
Recommended Posts