Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wszelki wypadek wstawię jeszcze link do samego listu + wiersza:)
Niestety, nie umiem tak pokombinowac, aby wstawić link, który po nacisnięciu powiększałby tekst do normalnego czytania....

[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Zmianarozmiaruskanowanie0001A.jpg[/IMG]

Pzdr.

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]ZMIANA CZASU

przypominam, że w nocy z soboty na niedzielę cofamy zegary o godzinę:)
Znaczy bedzie ZMIANA CZASU...[/B][/SIZE][/COLOR]

pzdr.[/QUOTE]Nie lubię tej zmiany czasu :(

Posted

Mnie tez się kiedyś bardzo myliły te zmiany, ale sobie skojarzyłam w ten sposób, że pod koniec września moja siostra ma urodziny i że to ona daje nam taki fajny prezent, w postaci spania o godzinę dłużej:) I od tamtej pory nie mam już żadnych problemów z zapamiętaniem, co i kiedy robimy ze wskazówkami:)
No bo kiedyś ta jesienna zmiana czasu miłla miejsce pod koniec września;)

pzdr.

Posted

Ja ogólnie jestem przeciwna tym zmianom czasu , rano tak czy inaczej muszę zaświecać żarówy bo i tak ciemnica ...a wieczorem ...masakra idąc o 17 na spacer idziemy już nocą ...

U nas od wczoraj leje , nawet już był deszcz ze śniegiem , temp.1 stopień na +.... ech ...

znajome okolice
[url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruzdjC4cie0009_002.jpg[/url]

Posted

A ja to się nawet nie zastanawiałam, czy mi się zmiany czasu podobaja czy nie. Po prostu sa i już.
A dzisiaj rano to i u nas byl malutki snieżek z deszczem... czułam takie siekanie na policzkach:)

Te znajome okolice to powinnas sobie w listopadzie przypomnieć. Bo jeszcze o nich zapomnisz i co będzie...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja to się nawet nie zastanawiałam, czy mi się zmiany czasu podobaja czy nie. Po prostu sa i już.
A dzisiaj rano to i u nas byl malutki snieżek z deszczem... czułam takie siekanie na policzkach:)

Te znajome okolice to powinnas sobie w listopadzie przypomnieć. Bo jeszcze o nich zapomnisz i co będzie...?

pzdr.[/QUOTE]

jak nie listopad to będzie inny termin ....w tej chwili już nie mam na to wpływu :( ...na sobotę i niedzielę nie opłaci mi się jechać bo po powrocie padnę na ryjok ...a w poniedziałki mam na 6 do pracy ...

mi się zmiany nie podobają , niestety destabilizują mi rozkład dnia przez jakiś czas

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a u mnie Boo nie chce chodzić po dworzu :( znowu męka przez kilka miesięcy bo mam psa który powinien mieszkać w Afryce ;)[/QUOTE]Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...?

ps. i "se" zaprosze na bazarek z obrózkami recznie szytymi....przeze mnie:oops:. Proszę, chociaż podnieście.....:)

Posted

[quote name='magdola']Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...?

ps. i "se" zaprosze na bazarek z obrózkami recznie szytymi....przeze mnie:oops:. Proszę, chociaż podnieście.....:)[/QUOTE]

ale ja też lubię ciepło to bym z nimi pojechała:evil_lol: u mnie Ajlu tak ma ona uwielbia śnieg ;)
Asiu a jak twoje baski?
Magda podniosłam bazarek ;)