Cienka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 A propos tytułów to mój Jogi ma najlepszy honorowy tytuł brat Chempiona (tylko nie czytamy czempiona a hempiona :P) Quote
Bogarka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote][SIZE=3][B]przychodzi baba do lekarza i mówi: - jestem uzależniona od facebooka. A lekarz na to: - lubie to![/B][/SIZE][/quote] :d:d:d:d:d Quote
Vectra Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='Asiaczek'][SIZE=3][B]Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Jestem uzależniona od Facebooka. A lekarz na to: - Lubie to![/B][/SIZE] Pzdr.[/QUOTE] [IMG]http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201101/1296324716_by_vroneczka_500.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='Asiaczek'][B]- Czy są rodzynki? - Nie ma! - A bułki z rodzynkami? - Tak! - no to niech mi pan naskubie tak z 30 deko![/B] hahahaha... pzdr.[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
Korenia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/46ca28104aedb3bdf04861c231431d8d.gif?1338268548[/IMG] Tak tematycznie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 W serniku rodzynek nie nawidzę, fuuuuj. Ale w innych ciastach tak Quote
Alicja Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 :hmmmm: dziwadła jakieś .... :lol: rodzynki dają naturalny aromat :) w większości ludziska zalewają ciasta sztucznymi aromatami zamiast korzystać z tego co dała natura :) Quote
kaskaSz Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 no się uparli na te rodzynki, toż one dobre są :) i w serniku i w innych ciastach :) Ale widzę, że rodzynki cieszą się popularnością w kawałach hehe Quote
zaba14 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='Alicja']:hmmmm: dziwadła jakieś .... :lol: rodzynki dają naturalny aromat :) w większości ludziska zalewają ciasta sztucznymi aromatami zamiast korzystać z tego co dała natura :)[/QUOTE] a no dziwadła ;) ja lubię rodzynki w serniku ;) Quote
A&L Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Rodzynki soooom bleeeeeeeeee :-? Czekam na fotki... :siara: Quote
Daga&Maks Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 rodzynki to jedyna rzecz, która nie przejdzie mi przez gardło, resztę mogę jeść :D Quote
Asiaczek Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='Anecioreczek']o to czekamy na fotunie ;p a ja widzę że tutaj się robi program kulinarny, [B]Gotuj z Asiaczkiem[/B] :)[/QUOTE] dobre! A na czwartek, na wizyte Ajlu przygotuje placuszki ziemniaczane, ha! Moga byc z cukrem, moga byc ze smietana.... ale na pewn w środku będzie utarta cebulka;) [quote name='kaskaSz']dobre! zadzwonić nie zadzwonie, bo nie mam nr, ale pisać pewnie będę i prosic o pomoc :D Własnie nad ranem się zastanawiałam jak ja sobie poradzę? Ja również czekam na fotki.[/QUOTE] Poradzisz sobie. A mój telefon: 601 29 85 50. Jak by co....;) [quote name='Cienka']A propos tytułów to mój Jogi ma najlepszy honorowy tytuł brat Chempiona (tylko nie czytamy czempiona a hempiona :P)[/QUOTE] Buuuu, a ja nie mam takiego tytułu.... [quote name='Vectra'][/QUOTE] Dobre! [quote name='Korenia']Tak tematycznie :evil_lol:[/QUOTE] Oj, ten koleś nie wie, co dobre;) [quote name='Izabela124.']W serniku rodzynek nie nawidzę, fuuuuj. Ale w innych ciastach tak[/QUOTE] Oj, dziwadło z Ciebie;) [quote name='Alicja']:hmmmm: dziwadła jakieś .... :lol: rodzynki dają naturalny aromat :) w większości ludziska zalewają ciasta sztucznymi aromatami zamiast korzystać z tego co dała natura :)[/QUOTE] Dokładnie! Zamiast się paść cukierkami, to ja lubie podjadac rodzynki;) [quote name='kaskaSz']no się uparli na te rodzynki, toż one dobre są :) i w serniku i w innych ciastach :) Ale widzę, że rodzynki cieszą się popularnością w kawałach hehe[/QUOTE] Ja bardzo lubie rodzynki:) W każdej postaci. W potrawach, w sosach, w ciastach, w nalewkach;) [quote name='zaba14']a no dziwadła ;) ja lubię rodzynki w serniku ;)[/QUOTE] Ja też, ja też! [quote name='A&L']Rodzynki soooom bleeeeeeeeee :-? Czekam na fotki... :siara:[/QUOTE] Jak tak popluwacie na rodzynki, to fotki będa dzisiaj;) [quote name='dagaa111']rodzynki to jedyna rzecz, która nie przejdzie mi przez gardło, resztę mogę jeść :D[/QUOTE] O..... a to ciekawe;) pzdr. Quote
Cienka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 No widzisz rozbijasz się po wielkim świecie a nie masz takiego tytułu :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Asiaczek'][SIZE=3][B]Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Jestem uzależniona od Facebooka. A lekarz na to: - Lubie to![/B][/SIZE] Pzdr.[/QUOTE] :evil_lol: dobre :evil_lol: Ja sobie też podkradnę przepis ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Asiaczek']A na czwartek, na wizyte Ajlu przygotuje placuszki ziemniaczane, ha! Moga byc z cukrem, moga byc ze smietana.... ale na pewn w środku będzie utarta cebulka;) pzdr.[/QUOTE] Asiu nie trzeba ;) chociaż nie powiem że nie zjem bo lubię z cukrem ;) też znalezione na fb ;) Przybiega facet do recepcji w hotelu -Zasłałem łóżko! Recepcjonistka -Dziękuje bardzo Facet -Płosze bałdzo :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 rodzynki,to na pewno nie w serniku,bleeeeee pozdrawiamy cieplutko Quote
Elitesse Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ja tam uwielbiam rodzinki - obojetnie czy w ciescie czy same - po prostu je kocham :) za to moj TZ nienawidzi :( Quote
Alicja Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Elitesse']ja tam uwielbiam rodzinki - obojetnie czy w ciescie czy same - po prostu je kocham :) za to moj TZ nienawidzi :([/QUOTE] to ja mam zgodną rodzinkę , wszyscy lubią :grins: Quote
kaskaSz Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 rzeczywiście podejrzana tu cisza... p. Asiu chciałam jeszcze napisać, że w ten weekend z ciasta nici- w chacie tak zimno, że żadne drożdżowe nie urośnie. Może za tydzień będzie cieplej? Quote
*anusia&ajlu* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 u Asi wszystko OK :) widziałyśmy się wczoraj i dziś. Asiu dziękuję za wczorajszy pyszny obiad i jeszcze lepszy deser :) a dziś wielkie dzięki za wypad do hurtowni :) miłego popołudnia! Quote
Recommended Posts