Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Wyszedł troche za mało słodki, cholibka, a dała prawie szklankę cukru pudru. Muszę dawać więcej;) Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 dobrze że już nie ma bo tak to bym przyjechała na niego ;-) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [B]gosiaja,[/B] ZAWSZE możesz przyjechać. Bierz Młoda pod ręke i dawajcie do W-wy:) Zrobię serniczek na Wasz przyjazd, chcesz?:) pzdr. Quote
gosiaja Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 robi się ładnie wiec może kiedyś przyjedziemy ale to na pewno damy znać wcześniej Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 A może i jamnicze weźmiecie ze sobą...? Byłaby fajna okazja spotkać się w takim gronie:) pzdr. Quote
Cienka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Wyszedł troche za mało słodki, cholibka, a dała prawie szklankę cukru pudru. Muszę dawać więcej;) Pzdr.[/QUOTE] Jak mało słodki to taki pode mnie :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Wiesz, ja nie przepadam za ulepkami, ale chyba jednak cos w tym cukrze za mało było cukru, hahaha... pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Nieeee, w tym akurat serniku nie było ani grama alkoholu:) pzdr. Quote
Cienka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja tam lubię słodycze co są mało słodkie :) byle by kawa miała 2 łyżeczki cukru i mleko to nawet słodycze są nie potrzebne :) Quote
M&S Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ludzie pracy pozdrawiają;) Ale sernik!!!!!!! Szkoda, że już nie ma:shake: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='Cienka']Ja tam lubię słodycze co są mało słodkie :) byle by kawa miała 2 łyżeczki cukru i mleko to nawet słodycze są nie potrzebne :)[/QUOTE] Aleś wymysłiła:) [quote name='M&S']Ludzie pracy pozdrawiają;) Ale sernik!!!!!!! Szkoda, że już nie ma:shake:[/QUOTE] Ludzie pracy to się pozd5rawiali 1 maja... pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Ludzie pracy to się pozd5rawiali 1 maja... pzdr.[/QUOTE] Wtedy to ludzie pracy leżeli odłogiem;) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Hahaha, no to pisz poprawnie: ludzie PRZY pracy pozdrawiają;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja tez w pracy ale tak mam caly tydz;-) jeszcze tylko kilka godz i na działkę jadę;-) Miłego wekendu Asiaczki:-) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Powinien byc mily, bo jutro będę w Łodzi na wystawie, a w niedzielę widze się z kims b.miłym, kogo lubię:) Pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Hahaha, no to pisz poprawnie: ludzie PRZY pracy pozdrawiają;) pzdr.[/QUOTE] Będę pamiętać;) [quote name='Asiaczek']Powinien byc mily, bo jutro będę w Łodzi na wystawie, a w niedzielę widze się z kims b.miłym, kogo lubię:) Pzdr.[/QUOTE] No faktycznie, jutro Łódź.... Niestety nie ze mną:cool3: Quote
jamnicze Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 My trzymamy łapki i kciuki zaciśnięte :) Serniczek na zimno to specjalność mojej mamy, też jadłam w sobotę :). Chociaż ja wolę właśnie takie ciasta nasączone "prądem" ;), ale do tego to już musi być gorzka kawa :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='M&S']Będę pamiętać;) No faktycznie, jutro Łódź... Niestety nie ze mną:cool3:[/QUOTE] Szkoda, że Was tam nie będzie... [quote name='jamnicze']My trzymamy łapki i kciuki zaciśnięte :) Serniczek na zimno to specjalność mojej mamy, też jadłam w sobotę :). Chociaż ja wolę właśnie takie ciasta nasączone "prądem" ;), ale do tego to już musi być gorzka kawa :)[/QUOTE] No, ale jak sernik na zimno nasączyc prądem...? No, chyba, że zrobic spód np. z biszkoptów lub herbatników. I wtedy można ciut polac. Pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Szkoda, że Was tam nie będzie.... Pzdr.[/QUOTE] Będę duchem:) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 To niech ten duch pilnuje pogody i wyników;) pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']To niech ten duch pilnuje pogody i wyników;) pzdr.[/QUOTE] Tak jest!!!! Dobrej zabawy:):) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Odmeldowuję się. Pobudka o 3 - prysznic, głowa i.... o 4.30 zbiórka pod blokiem. Tradycyjnie prosze o kciuki za nas na wystawie w Łodzi:) Pzder. Quote
Elitesse Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 ja trzymam !! [SIZE=1](co prawda utrudnia mi to sprzatanie ale jakos daje rade hihi) :thumbs:[/SIZE] Quote
Recommended Posts