Asiaczek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 [quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!:multi:[/QUOTE] Dziękowac:) [quote name='Vectra']czy jutro po 15 jesteś gotowa nas podjąć ? :cool3:[/QUOTE] Oczywiscie! Obiadek co prawda tylko 1-daniowy, ale zgodnie z zamówieniem:) Deser zreszta tez:) O 14.40 zaczynam gotowac makaron, hahaha... [quote name='kaskaSz']nie nadrobiłam jeszcze zaległości, bo zabalowałam, ale widzę, że ktoś tu obchodził urodziny? Spełnienia marzeń! Buziaki :*[/QUOTE] Dziekowac:) [quote name='*anusia&ajlu*']Miłego dzionka:-) Ja niestety 9h w pracy:-/[/QUOTE] Łeeeee...... Aniu, niestety, w czwartek tez chyba nie dam rady, bo popołudniu przychodzi fachowiec od kompa - skaner mi nie działa i nie potrafie go uruchomic... [quote name='M&S']Doberek, miłego dnia:)[/QUOTE] I wzajemnie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Kurczaka wg przepisu Buszki, ale mocno zmodyfikowanego:) Cebulka obsmażona, ale nie przyrumieniona pieczarki uduszone piersi kurczaka obsmażone na oleju + curry, przyprawa 5 smaków + sól + pieprz sos Knorra grzybowo-smietanowy czosnek 4-5 zabków wymieszać z makaronem (dowolnym) na gorąca potrawkę - ser zółty Szybko się robi:) Niektórzy z moich Gości juz to jedli. A ty jeszcze nie próbowałas...? Musze przygotować to kiedyś na Waszą wizytę:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Już mi ślinka cieknie :) Asiu , będziemy tak troszkę chwil kilka po 15. Alicji autobus zajeżdża na południowy , ok 14:45 , a po tym skoczymy na sekundkę dosłownie do mojej mamy na wołoską i do Ciebie w te pędy. Zadzwonię jak będziemy się zbliżać ;) Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Puść sygnał, jak będziecie pod domem. To ja wtedy zejde po Was i unikne nerwówki ze strony basków, OK?:) pzdr. Quote
Vectra Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Asiaczek']Puść sygnał, jak będziecie pod domem. To ja wtedy zejde po Was i unikne nerwówki ze strony basków, OK?:) pzdr.[/QUOTE] oczywiście że tak :) znam ten ból nerwówkowy ;) myślę że to będzie 15:30 plus / minus 15 minut. Warszawianie pojechali do domów , więc stolica jest dość pustym miastem :diabloti: Się bardzo miło i przyzwoicie jeździ po pustych ulicach :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Fakt, nawet u mnie na osiedlu jest sporo miejsc do parkowania, az dziwne.... pzdr. Quote
Vectra Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Asiaczek']Fakt, nawet u mnie na osiedlu jest sporo miejsc do parkowania, az dziwne.... pzdr.[/QUOTE] e tam dziwne, NORMALNE :diabloti: uwielbiam dlatego takie wolne weekendy ;) coś dowieźć ? potrzebujesz coś może ? Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Powaznie pytasz...? Tak, potrzebuje nowej szczotki na kiju, hahaha... Tak sprzątałam mieszkanie na Wasz przyjazd, że aż złamałam plastikowy kij do szczotki.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 [quote name='Vectra']to biorę kapcie na zmianę :evil_lol:[/QUOTE] Bez przesady! Kurz i brud zawsze znajda wejście do naszych domów i mieszkań... [quote name='Yourii']Asiaczki górą! :) super Wam poszło w Opolu ;)[/QUOTE] Mnie osobiscie nie było w Opolu... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Wpadłam się przywitać :) My dzisiaj wymęczeni, tzn. piesy ;) Adusia pierwszy raz ganiała po lesie :) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 [quote name='jamnicze']Wpadłam się przywitać :) My dzisiaj wymęczeni, tzn. piesy ;) Adusia pierwszy raz ganiała po lesie :)[/QUOTE] Oooo, to będziesz miała spokojna noc:) [quote name='M&S']Dzień dobry:):)[/QUOTE] Witaj:) pzdr. Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Noc była spokojna, a teraz czekamy na towarzystwo i idziemy do parku na basko-bieganie :) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 [quote name='jamnicze']Noc była spokojna, a teraz czekamy na towarzystwo i idziemy do parku na basko-bieganie :)[/QUOTE] Dobrze macie:) [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek :) :)[/QUOTE] Witaj:) Pzdr. Quote
Karro Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [quote name='Asiaczek']A na deser - sernik na zimno:) Pzdr.[/QUOTE] Sernik mmmm pyszności :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Sernika juz nie ma. A wyglądał tak: [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4362.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
Recommended Posts