Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']My tez trzymamy![/QUOTE]

[quote name='Buszki']Ja tradycyjnie trzymam :).[/QUOTE]

[quote name='Zuza i Noddy']No to już pierwsze wieści:
Serek CACIB, BOB
Jazz res. CACIB
Roma Naj. Junior
Felka Naj. Weteran[/QUOTE]

[quote name='*anusia&ajlu*']to chyba wszystkie wygrały :multi:
suuper!!![/QUOTE]

[quote name='Alicja']brawo :klacz:[/QUOTE]

[quote name='kaskaSz']bez moich kciuków się obyło ;) Więc pozostaje mi tylko gratulować![/QUOTE]

[quote name='Buszki']Brawa dla psiaków :).[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Gratulacje![/QUOTE]

[quote name='gosiaja']Grakilacie !!![/QUOTE]

[quote name='Elitesse']a na bisach cos sie udalo powalczyc ? basenji mojej kolezanki wziela bis baby :)[/QUOTE]

[quote name='*anusia&ajlu*']wyniki marzenie!!!![/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Ale super Romce idzie![/QUOTE]

[quote name='Ciapkowa.']Trzymałam także kciuki!!!! Gratulacje:) Ale inaczej być nie mogło, ASIACZKI GÓRĄ!!!!:)
Szkoda, że mnie zabrakło...[/QUOTE]

[quote name='darii_iia']Piękne widoki i ile śniegu na zdjęciach. :)

Gratulacje dla psiaków, super wyniki !:multi:[/QUOTE]
Kochani, pieknie dziękuję za kciuki i za gratulacje.
Wystawa rzeczywiscie udana:) I to nie tyllko za sprawa wyników...
[COLOR=red]
[B]Romka[/B] [/COLOR]chyba się przełamała i pieknie pokazała sie na BIS Juniorów, nie przeszkadzało jej, że ma stac na zielonej wykładzinie, stała pieknie; nie wiem tylko, czy bedę miała jej zdjęcia na pudle...
Jestem zadowolona, bo skończyla MŁ.CH.PL i teraz juz niedługo pora zabrac się za dorosly:)
I dzisiaj znowu Romka śpi ze mną, hahahaha!!!!
[B]
[COLOR=red]Felka[/COLOR][/B] - ona jest niezmordowana:) Pięknie biega po dużych ringach, pieknie się prezentuje i oby Lusik-Felusik jeszcze długo tak się starała:) Chociaz widze, że czasami brakuje jej [I]power[/I]a, może jej się po prostu nie chce...?

[B]Dzez[/B] - super sprawa, ale dzisiaj lepszy okazał się [COLOR=red][B]Serek[/B][/COLOR]:) Piekny bieg, stójka i BOG3. I to u sędziego austriackiego, u którego nie liczylam na jakies super wyniki....

No, ale przebojem - dla mnie - bylo wygranie[COLOR=red] BIS BABY[/COLOR] przez [COLOR=red]IDRA Ameba (Tirka)[/COLOR]; piekna pregowana sunia, którą już widziałam na wystawie w Legionowie w ub.r. Wtedy byla troche za szczupla, ale dzisiaj miała więcej ciałka, pięknie sie prezentowała z właścicielką i zasłużenie wskoczyla na najwyższą lokatę:)[COLOR=red] [B]Brawo dla Tirki, dla jenis i dla Doroty!!!!!![/B][/COLOR]
Dorota na szpilkach w sukieneczce - z tego wynika, że powinna zawsze byc tak ubrana, bo taki strój przynosi Jej szczęście!!!!
Druga wystawa Tirki i taki sukces:)

No i jeszcze o Serku.
[B][COLOR=red]Serek[/COLOR][/B] mial swój debiut w konkurencji Młody Prezenter!!! W gr. starszej zajął razem z Martyną N. 4 miejsce!!!! Martyna zaryzykowała i wzięła chłopaka w swoje łapki (nota bene - super fachowe, ale to u nich rodzinne:)) i pięknie sie prezentowali. Sa zdjęcia, więc wszystko jest udokumentowane....

Bardzo dziękuję Foxowej, Klaudii, Martynie N. za pomoc na ringu, przy porównaniach, za zdjęcia.

Eh, chce się zyc;)

Posted

[quote name='deer_1987']:loveu: :loveu:[/QUOTE]
Tak, tak:)

[quote name='Buszki']To gdzie te zdjęcia ?[/QUOTE]
Nie wymagaj za wiele... Do domu wróciłam o 22 z minutami,potem karmienie psiaków, DGM a na koniec okazało się,że.... nie ma wody!!!!!
wody nadal niema, ale przy najmniej ekipa naprawcza działa niedaleko mojego bloku.ciekawa jestem, kiedy woda pojawi się w kranach...

[quote name='M&S']Asiaczki szalały jak zawsze!!!!
Fajnie było:)[/QUOTE]
Oj,poszało się,fakt.
ale M&S, biedulka,chora, zasmarkana.... Mam nadzieje, że po dobrze przespanej nocy samopoczucie nieco lepsze...?

[quote name='Hiro']Asiu, gratulacje za Rzeszw!Bravo!!!!
Te prosze o zdjęcia!!![/QUOTE]
Może dzisiaj wieczorem albo jutro zabiorę się za fotki.... Wczesniej nie dam rady...

[quote name='zielona']Wyniki super, gratuluję.[/QUOTE]
Dziękować:)

Pzdr.

Posted

Nie rozkładaj się, leż spokojnie...;)

Tak, pan Wiesiek z rozpędu położył krzesełko przed wejściem na moją klatke schodową a ja już po Waszym odjeździe to zauwazyłam. Ale nie ma sprawy, niech sobie lezy w piwnicy. Na kiedy je potrzebujecie...?

Nie przyjadę, bo o 12-tej Ania przyjeżdża z psami, a o 16-tej - mam 2 zapowiedziane wizyty:)

Jeszcze raz zdrówka życzę:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, alez ja nadal mam chęć przygarnąć Vectrę;)
No cos się popsuło i panowie reperują...

Pzdr.[/QUOTE]

z dobrodziejstwem inwentarza :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie rozkładaj się, leż spokojnie...;)

Tak, pan Wiesiek z rozpędu położył krzesełko przed wejściem na moją klatke schodową a ja już po Waszym odjeździe to zauwazyłam. Ale nie ma sprawy, niech sobie lezy w piwnicy. Na kiedy je potrzebujecie...?

Nie przyjadę, bo o 12-tej Ania przyjeżdża z psami, a o 16-tej - mam 2 zapowiedziane wizyty:)

Jeszcze raz zdrówka życzę:)

pzdr.[/QUOTE]

Leżę.....najadłam sie różnych medykamentów.

Asiu, nie ma problemu, niech sobie leżakuje w piwnicy;)

Oby wizyty były owocne, trzymam kciukasy:lol:

Posted

Co do żaby - to ja od lat jestem u nich zalogowana i mam taki komunikat teraz:

[I]"You have 6621 photos stored. Since you're over the 500 photo limit you'll need to upgrade to a [/I][URL="http://imageshack.us/p/subscribe/"][I]Premium account[/I][/URL][I] or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March."[/I]

Za dużo ludzi korzystało i teraz chcą zarobić na tym :mad:

Słodka minka :lol:
[URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4635-1.jpg[/URL]

Gratulacje za Rzeszów. :lol:

Pzdr

Posted

[quote name='M&S']Leżę.....najadłam sie różnych medykamentów.
Asiu, nie ma problemu, niech sobie leżakuje w piwnicy;)
Oby wizyty były owocne, trzymam kciukasy:lol:[/QUOTE]
OK:)

[quote name='bety']Co do żaby - to ja od lat jestem u nich zalogowana i mam taki komunikat teraz:
[I]"You have 6621 photos stored. Since you're over the 500 photo limit you'll need to upgrade to a [/I][URL="http://imageshack.us/p/subscribe/"][I]Premium account[/I][/URL][I] or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March."[/I]
Za dużo ludzi korzystało i teraz chcą zarobić na tym :mad:
Słodka minka :lol:
[URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4635-1.jpg[/URL]
Gratulacje za Rzeszów. :lol:
Pzdr[/QUOTE]
No to na mnie nie zarobia - przeniosłam się do Photobucketa:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jedna odwolana a druga .... sama nie wiem, bo nie było ani telefonu ani nic...

pzdr.[/QUOTE]

To kicha.....żarty sobie robią.

Posted

To chyba wina kryzysu...Ja też miałam pełno chętnych przed kryciem,a jak przyszło co do czego,to albo się wycofali,albo nie odpowiadali.I tak dobrze,że dla piątki domki się znalazły.Dla szóstej też,bo przecież jak nikt Jej nie chce,to MUSI zostać ;).