gosiaja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Mudik']A podobno polski bus nie przewozi żadnych zwierząt? [/QUOTE] tak nie przewozi ja byłam bez chłopaków ale jak wracałyśmy to pani yorka na kolanach trzymała i jechała wiec to zależy pewnie od siły perswazji i wielkości psa Quote
Alicja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Asiu pospamuję , mam zgodę władz ;) [B]BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie[/B] , można uratować przeszło 300 psów i kotki też tam są [B]Zagłosujcie na KLEMBÓW[/B] Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ???? [B]PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!![/B] Pamiętajcie tylko ze głosując [B]nalezy napisać przynajmniej 1 post[/B] najlepiej tutaj [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611[/URL] a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL] Quote
Asiaczek Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Mudik']A podobno polski bus nie przewozi żadnych zwierząt? Asiu Wielkie gratulacje Gdańska a maluszki przesłodkie obserwuję na bieżąco na fb, a ta pseudo masakra, jaka fachowośc zdjęć, psiaki smutne widać,że na co dzień nie w domku, do domu i zdjęć nie przywykłe, sami je strzygą, a same psy rasowe,że o mamo, brzydkie wszystkie jak noc, i te opisy ras masakra! Dobrze,że to dziewczyny zgłosiły![/QUOTE] Rozmawiałam z jakims panem z obsługi "Polskiego Busa" i powiedział dosyc kategorycznie, że żadnych zwierząt nie przewożą. jedyne psy, jakie moga jechac ich autokarami to przewodnicy niewidomych a i to z certyfikatem czy jakos tak.... Więc ciekawa jestem, jak to z tym yorkiem było.... moze pani nic nie powiedziała, że wiezie psa? Wsadzila malucha do torby i juz. Usiadła daleko od kierowcy i nikt nic nie widział....;) [quote name='M&S']Cześć Asiu:lol:[/QUOTE] Hejka:) [quote name='gosiaja']tak nie przewozi ja byłam bez chłopaków ale jak wracałyśmy to pani yorka na kolanach trzymała i jechała wiec to zależy pewnie od siły perswazji i wielkości psa[/QUOTE] Ciekawe... [quote name='Alicja']Asiu pospamuję , mam zgodę władz ;) [B]BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie[/B] , można uratować przeszło 300 psów i kotki też tam są [B]Zagłosujcie na KLEMBÓW[/B] Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ???? [B]PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!![/B] Pamiętajcie tylko ze głosując [B]nalezy napisać przynajmniej 1 post[/B] najlepiej tutaj [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611[/URL] a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL][/QUOTE] Chyba dopiero jutro się za to zabiorę, bo dzisiaj plan wykonałam w 120 % i.... padam:) Rano wizyta u dentysty - jest OK. Bank - przelew na WDS 2012 Poczta - odbiór przesylki. Śniadanie Karmienie maluchow i mizianie;) Spacery Pierogi (240 sztuk!!!!!!!!! Ale tym razem ruskie. Taka ze mnie gapa, że zapomnialam posolic ciasto, ale juz druga porcja ciasta - OK). Farszu jeszcze nieco zostało, ale jest na tyle dobry, że go chyba zjem tak, po prostu;) Ciasto Pranie ręczne 2 chodniczków psiowych Karmienie i mizianie;) Spacery i.... karmienie i mizianie (czyli to, co robię teraz):) Uffffff...... A jutro o 10.30 - goscie, potem kolega o 14.30. W międzyczasie - sprzątanie i spacery... Pzdr. Quote
zielona Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Z tymi pierogami to przegięłaś haha i jeszcze bez soli. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='zielona']Z tymi pierogami to przegięłaś haha i jeszcze bez soli.[/QUOTE] Ale tam! Na talerzu się posoli i bedzie git;) [quote name='M&S']No Asiaczku.....200% normy wyrobiłaś;)[/QUOTE] taaaa, a teraz te 200 % musze zjeść;) No, chyba, że wpadniecie i pomożecie. To jak bedzie? pzdr. Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Asiaczek'] taaaa, a teraz te 200 % musze zjeść;) No, chyba, że wpadniecie i pomożecie. To jak bedzie? pzdr.[/QUOTE] Ruskie uwielbiam!!! ale kiedy Asiaczku, Ty do drogi się szykujesz...... Quote
Izabela124. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Chyba dopiero jutro się za to zabiorę, bo dzisiaj plan wykonałam w 120 % i.... padam:) Rano wizyta u dentysty - jest OK. Bank - przelew na WDS 2012 Poczta - odbiór przesylki. Śniadanie Karmienie maluchow i mizianie;) Spacery Pierogi (240 sztuk!!!!!!!!! Ale tym razem ruskie. Taka ze mnie gapa, że zapomnialam posolic ciasto, ale juz druga porcja ciasta - OK). Farszu jeszcze nieco zostało, ale jest na tyle dobry, że go chyba zjem tak, po prostu;) Ciasto Pranie ręczne 2 chodniczków psiowych Karmienie i mizianie;) Spacery i.... karmienie i mizianie (czyli to, co robię teraz):) Uffffff...... A jutro o 10.30 - goscie, potem kolega o 14.30. W międzyczasie - sprzątanie i spacery... Pzdr.[/QUOTE]A gdzie czas na odpoczynek? :) Quote
Asiaczek Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='M&S']Ruskie uwielbiam!!! ale kiedy Asiaczku, Ty do drogi się szykujesz......[/QUOTE] W niedzielę popołudniu jestem juz umówiona na chipowanie, tatuowanie i szczepienie. Może wpadniecie? albo w poniedziałek? [quote name='Izabela124.']A gdzie czas na odpoczynek? :)[/QUOTE] W tzw. międzyczasie;) [quote name='Buszki']Też bym ruskie zjadła...[/QUOTE] przyjeżdżaj:) Pzdr. Quote
Patisa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gratki dla Asiaczkowej gromadki ! :D Będzie jakaś fotorelacja? :) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Asiaczek']W niedzielę popołudniu jestem juz umówiona na chipowanie, tatuowanie i szczepienie. Może wpadniecie? albo w poniedziałek? Pzdr.[/QUOTE] W niedzielę, ja z największą przyjemnością, ale nie wiem jak Mania, ma sesję........Poniedziałek odpada, niestety. Będziemy w kontakcie:) Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Asiaczek'] przyjeżdżaj:) Pzdr.[/QUOTE] może następnym razem ;). Quote
Cienka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ruskiego to i ja bym zjadła ale moje wrodzone lenistwo w życiu by się nie dało namówić na lepienie pierogów ;) Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 a kto mówi o lepieniu,zresztą jak się samemu zrobi,to tak nie smakują ;). Quote
Alicja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mniammmmmmmm pierożki:sabber: Zachęcam nadal do głosowania na KRAKWECIE Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Cienka']ruskiego to i ja bym zjadła ale moje wrodzone lenistwo w życiu by się nie dało namówić na lepienie pierogów ;)[/QUOTE] No cóż, to smakiem się obejdziesz......;) Quote
Asiaczek Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Patisa']Gratki dla Asiaczkowej gromadki ! :D Będzie jakaś fotorelacja? :)[/QUOTE] A czego tak mi gratulujesz...? Bo ja dopiero jestem PRZED wystawa;) foto - jak Tomek bedzie miał siły - to bedzie:) [quote name='M&S']W niedzielę, ja z największą przyjemnością, ale nie wiem jak Mania, ma sesję........Poniedziałek odpada, niestety. Będziemy w kontakcie:)[/QUOTE] To może sama przyjedź, a potem , za parę dni - z Manią...? [quote name='Cienka']ruskiego to i ja bym zjadła ale moje wrodzone lenistwo w życiu by się nie dało namówić na lepienie pierogów ;)[/QUOTE] Dlatego ja tyle ulepiłam. Najem sie i na jakis czas będe miała spokoj. Tak się objawia moje lenistwo. Pytenie tylko: wrodzone czy nabyte...?;) [quote name='Buszki']a kto mówi o lepieniu,zresztą jak się samemu zrobi,to tak nie smakują ;).[/QUOTE] Zgadza się. Mnie dopiero dzisiaj posmakowały. Wczoraj - nic a nic... [quote name='Alicja']Mniammmmmmmm pierożki:sabber: Zachęcam nadal do głosowania na KRAKWECIE[/QUOTE] Pamiętam:) [quote name='M&S']No cóż, to smakiem się obejdziesz......;)[/QUOTE] Dokładnie. \No, chyba że przyjedziesz do mnie np. w niedzielę albo w poniedziałek. To się załapiesz;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Sama prawda:) [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401314_326950524005014_100000702080143_1058340_1025171260_n.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Sama prawda:) [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401314_326950524005014_100000702080143_1058340_1025171260_n.jpg[/IMG] Pzdr.[/QUOTE] dokładnie tak!!!! ale to jednak trochę smutne.... Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ale chociaż szczerze się przyznali do swojej niekompetencji ;). Quote
jamnicze Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A my już po tatuażu i przeglądzie. Maluszki się podobały, ale tatuaż mają jakiś mikry, mam nadzieję, że za jakiś czas do się odczytać. Zdjęcia słodkich panienek bardzo fajne :) zwłaszcza ta z papuciem :loveu: Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Buszki']Ale chociaż szczerze się przyznali do swojej niekompetencji ;).[/QUOTE] Tylko jakoś z wnioskami gorzej.... Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='M&S']Tylko jakoś z wnioskami gorzej....[/QUOTE] A,to już inna sprawa :roll:. Quote
Recommended Posts