Paula03 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 My oczywiście również trzymamy kciuki! Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='Kaszczydlo']Przesłodkie kreciki :loveu:[/QUOTE] [quote name='Doris&Grenio']Gratuluję maluchów..przesłodkie. Pancio zaraz będzie marudził, że chce sunie :D[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']Gratulacje słodziaków:)[/QUOTE] Jeżeli Mirka M. z Czech czyta Wasze ciepłe słowa o maluchach,to na pewno cieszy się razem z nami> Bo ja się ogromnie ciesze, że Serek tak dzielnie się spisał:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [COLOR=purple][B]deer_1987 M&S kaskaSz *anusia&ajlu* jamnicze FredziaFredzia Paula03[/B][/COLOR] - bardzo Wam dziękuję za kciuki,pomogły jak zwykle!!!!! [COLOR=blue][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/B][/COLOR] - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi), [COLOR=blue]Nowy Interchampion!!![/COLOR] [COLOR=blue][B]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.2 [COLOR=blue][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [COLOR=blue][B]BOB, BOG3!!!![/B][/COLOR] [COLOR=magenta][B]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CAJC, Naj.Junior. [COLOR=magenta][B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- doskl.1, Naj. Weteran, [COLOR=magenta][B]BIS Veteran1!!!![/B][/COLOR] Pzdr. Pzdr. Quote
Kisses Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Brawo Asiaczku, moja mama od razu Was poznała na weteranach i strasznie jej się podobała :) Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Asiaczek'] [COLOR=blue][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/B][/COLOR] - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi), [COLOR=blue]Nowy Interchampion!!![/COLOR] [COLOR=blue][B]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.2 [COLOR=blue][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [COLOR=blue][B]BOB, BOG3!!!![/B][/COLOR] [COLOR=magenta][B]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CAJC, Naj.Junior. [COLOR=magenta][B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- doskl.1, Naj. Weteran, [COLOR=magenta][B]BIS Veteran1!!!![/B][/COLOR] Pzdr. Pzdr.[/QUOTE] Super!!! GRATULACJE !!! Ależ Dżezik szaleje pod koniec tego roku, gdzie się nie pokaże, to wszystkich kosi :) Hurrra, Serkowy - interchampionem :loveu: Quote
M&S Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Suuuper asiaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='Kisses']Brawo Asiaczku, moja mama od razu Was poznała na weteranach i strasznie jej się podobała :)[/QUOTE] Bardzo nam miło:) [quote name='jamnicze']Super!!! GRATULACJE !!! Ależ Dżezik szaleje pod koniec tego roku, gdzie się nie pokaże, to wszystkich kosi :) Hurrra, Serkowy - interchampionem :loveu:[/QUOTE] Tak, to fakt. Ostatnio Dzezik ostro finiszuje w tym roku:) Tez ogromnie się cieszę, że Serek jest juz Interem:) Liczę, że certyfikat Serkowy dostanę +/- w sierpniu 2012, hahaha.... [quote name='deer_1987']Super wyniki, gratulacje!![/QUOTE] Dziękować:) [quote name='M&S']Suuuper asiaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Diękowac:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kochani, jestemjuz po bananie i jabłku (od zielonej, mniam, mniam,mniam....), szklance herbatki z cytryna i,.... oczy mi się kleją. Przed wyjazdem na wystawę spałam ok. 3 godzin, wstałam o 1,30 w nocy, wysikałam psy, nakarmiłam i o 4.30 kolega podjechał pod blok. Podczas jazdy nie udałomi się zdrzemnąć, bo dawno nie widziałam się z owym kolegą i sporo spraw należało omówić;) Na wystawie- sami wiecie, jak jest.... Droga powrotna - emocje nie pozwoliły na spanie... więc.... mówię wszystkim dobranocka! i do poczytania jutro:) Pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dzień dobry:) Mam nadzieję, że dobrze spałaś..... Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='deer_1987']Dobranoc! :loveu:[/QUOTE] To ja dzisiaj - Dzień doberek:) [quote name='Korenia']Gratulacje :)![/QUOTE] Dziękować:) [quote name='M&S']Dzień dobry:) Mam nadzieję, że dobrze spałaś.....[/QUOTE] Juz dawno tak dobrze nie spałam:) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Asiaczek'][COLOR=purple][B]deer_1987 M&S kaskaSz *anusia&ajlu* jamnicze FredziaFredzia Paula03[/B][/COLOR] - bardzo Wam dziękuję za kciuki,pomogły jak zwykle!!!!! [COLOR=blue][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/B][/COLOR] - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi), [COLOR=blue]Nowy Interchampion!!![/COLOR] [COLOR=blue][B]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.2 [COLOR=blue][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [COLOR=blue][B]BOB, BOG3!!!![/B][/COLOR] [COLOR=magenta][B]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CAJC, Naj.Junior. [COLOR=magenta][B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- doskl.1, Naj. Weteran, [COLOR=magenta][B]BIS Veteran1!!!![/B][/COLOR] Pzdr. Pzdr.[/QUOTE] Już w wystawach pogratulowałam,ale co mi tam.[COLOR=red]GRATULACJE!!![/COLOR] Quote
Metheora Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ahhh... jakie malutkie Kropeczki, będę zaglądać i patrzeć jak rosną :* ostatnio sie opuścilam w zaglądaniu tu i tam....niestety mało czasu GRATULACJE za wczorajsze sukcesy wystawowe :) Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Metheora']Ahhh... jakie malutkie Kropeczki, będę zaglądać i patrzeć jak rosną :* ostatnio sie opuścilam w zaglądaniu tu i tam....niestety mało czasu GRATULACJE za wczorajsze sukcesy wystawowe :)[/QUOTE] Te Kropeczki to dzieci Serkowe:) Miłobyło, choć na chwilę,porozmawiać:) pzdr. Quote
Alicja Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 :klacz: Brawo Asiaczki :) Wyspana ?? Ja dziś odsypiałam do 8.55 :) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ale świetne wyniki!!! i chyba Romka zaczęła MŁCH? Mizianko dla Basków!!! Jazz:loveu: uwielbiam jego kłus :) Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Alicja']:klacz: Brawo Asiaczki :) Wyspana ?? Ja dziś odsypiałam do 8.55 :)[/QUOTE] Dziękować:) [quote name='Izabela124.']I ode mnie gratulacje![/QUOTE] Przyjęte:) [quote name='Paula03']Gratulacje!! :)[/QUOTE] Dziękować:) [quote name='*anusia&ajlu*']ale świetne wyniki!!! i chyba Romka zaczęła MŁCH? Mizianko dla Basków!!! Jazz:loveu: uwielbiam jego kłus :)[/QUOTE] Tak, Romka zaczeła Mł.CH.PL:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratuluje Asiaczku sukcesów. I tak mały przeciek ode mnie Tomecki coś przebąkuje, że w przyszłym rok chciałby basko bobaski w domu ( nie wiem co mu się nagle stało,ot tak wymyślił i planuje to w czyn przerodzić). Mam nadziej, że niedługo nie powie, że chce jeszcze bobaska na 2 nóżkach:nerwy::help1: Quote
Recommended Posts