Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam takie Asiaczki z Chorzowa

[IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5003copy.jpg[/IMG]

mam trochę więcej fotek ale większość jest nieostra bo mi obiektyw nawalił, a i psy są w niezbyt reprezentacyjnych pozach więc nie będę wstawiać ;)

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne!!!!Mój Dżezik jak żywy;)
Bardzo dziękuję za fotkę i pamięć. I od razu uprzedzam, że kradnę na moją www i FB:)
[URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5003copy.jpg[/URL]

Hahaha, Romcia też superowa:) Jaki wykrok....
[url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5007copy.jpg[/url]

Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']No to wychodzi na to , że trzeba się pozbyć psów ... no bo kiedy je upchnąć, w tak napięty program dnia :diabloti:[/QUOTE]
A może miec psy "zamiast"....?

[quote name='Buszki']Ło matko! Ale się uśmiałam,trzymając szczoteczkę do zębów w zębach :evil_lol:.[/QUOTE]
I upackałas lustro w łazience. I teraz masz dodatkową czynnośc do zrobienia. Ha!

pzdr.

Posted

A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":)
A jak u Was...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A może miec psy "zamiast"....?

I upackałas lustro w łazience. I teraz masz dodatkową czynnośc do zrobienia. Ha!

pzdr.[/QUOTE]

Nie lustro,tylko monitor :eviltong:.

[quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":)
A jak u Was...?

Pzdr.[/QUOTE]

Ja dopiero jutro jadę do miasta po gazetkę :-(.

Guest papillonek
Posted

[quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":)
A jak u Was...?

Pzdr.[/QUOTE]

hihi ja chyba też sobie kupię i poczytam ;)

Guest papillonek
Posted

Ja mam na pawlaczu całą kolekcję moich psów które czytałam po kilkanaście razy znam je na pamięć i szukam na nie chętnych :)

Posted

[quote name='papillonek']Ja mam na pawlaczu całą kolekcję moich psów które czytałam po kilkanaście razy znam je na pamięć i szukam na nie chętnych :)[/QUOTE]
Też tak miałam - pełno całych roczników w segregatorach. A że mieszkanie nie jest w gumy - oddałam te gazety Izabela124 i Iza. I mam miejsce na nastepne, hahaha...

Pzdr.

Guest papillonek
Posted

No ja szukam osoby o dobrym sercu,która przygarnie moje gazetki ,albo wymieni się :)

Posted

[quote name='deer_1987']ja dopiero bede mogla kupic jak mi do pl sklepu w malmö sprowadza:([/QUOTE]
Rozumiem, że zamówiłaś, tak? Czy oni tak sami z siebie sprowadzają tytuły z PL?

[quote name='Alicja']Oj to trzeba jutro kiosk odwiedzić :)[/QUOTE]
Musowo:)

[quote name='papillonek']No ja szukam osoby o dobrym sercu,która przygarnie moje gazetki ,albo wymieni się :)[/QUOTE]
Albo zrób bazarek...:)

Pzdr.

Posted

A jak u Was...?

Pzdr.[/QUOTE]
U mnie było tak samo, tylko pan z kiosku za mną krzyczał jak wracałam rano z Sajdą ze spaceru :)
[quote name='deer_1987']Sami niestety nie, ale od jakiegos czasu mam pp i mp w tzw teczce u nich ;)[/QUOTE]
A nie prościej byłoby zrobić prenumeratę?

Posted

[quote name='deer_1987']Sami niestety nie, ale od jakiegos czasu mam pp i mp w tzw teczce u nich ;)[/QUOTE]
Czyli późno, bo późno, ale dostaniesz:)

[quote name='papillonek']ale wolałabym się powymieniać :)[/QUOTE]
Jasne. Podałam tylko inne wyjście...

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']A nie prościej byłoby zrobić prenumeratę?[/QUOTE]
Moze i prosciej ale duzo drozej bo za granice sobie duzo liczac za przesylke :)

[quote name='Asiaczek']Czyli późno, bo późno, ale dostaniesz:)Pzdr.[/QUOTE]
Nie tak duzo pozniej, dostawy tam maja 2-3 razy w tygodniu tylko ze ja mam tam 40 km i nie jestem czesto...

Posted

[quote name='deer_1987']Moze i prosciej ale duzo drozej bo za granice sobie duzo liczac za przesylke :)
Nie tak duzo pozniej, dostawy tam maja 2-3 razy w tygodniu tylko ze ja mam tam 40 km i nie jestem czesto...[/QUOTE]
A np. wysyłka z PL? Nie będzie taniej? Jak ktoś kupi i wyśle.

[quote name='Alicja']Ja mam w kiosku znajomą więc mogę poogladać zanim kupię[/QUOTE]
Tez dobrze:)

pzdr.