Unbelievable Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A ja mam takie Asiaczki z Chorzowa [IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5003copy.jpg[/IMG] mam trochę więcej fotek ale większość jest nieostra bo mi obiektyw nawalił, a i psy są w niezbyt reprezentacyjnych pozach więc nie będę wstawiać ;) Quote
Unbelievable Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dobra, mam jeszcze jedna z chyba Romką [IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5007copy.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Piekne!!!!Mój Dżezik jak żywy;) Bardzo dziękuję za fotkę i pamięć. I od razu uprzedzam, że kradnę na moją www i FB:) [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5003copy.jpg[/URL] Hahaha, Romcia też superowa:) Jaki wykrok.... [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_5007copy.jpg[/url] Pzdr. Quote
Vectra Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No to wychodzi na to , że trzeba się pozbyć psów ... no bo kiedy je upchnąć, w tak napięty program dnia :diabloti: Quote
Buszki Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ło matko! Ale się uśmiałam,trzymając szczoteczkę do zębów w zębach :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Vectra']No to wychodzi na to , że trzeba się pozbyć psów ... no bo kiedy je upchnąć, w tak napięty program dnia :diabloti:[/QUOTE] A może miec psy "zamiast"....? [quote name='Buszki']Ło matko! Ale się uśmiałam,trzymając szczoteczkę do zębów w zębach :evil_lol:.[/QUOTE] I upackałas lustro w łazience. I teraz masz dodatkową czynnośc do zrobienia. Ha! pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":) A jak u Was...? Pzdr. Quote
Buszki Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Asiaczek']A może miec psy "zamiast"....? I upackałas lustro w łazience. I teraz masz dodatkową czynnośc do zrobienia. Ha! pzdr.[/QUOTE] Nie lustro,tylko monitor :eviltong:. [quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":) A jak u Was...? Pzdr.[/QUOTE] Ja dopiero jutro jadę do miasta po gazetkę :-(. Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":) A jak u Was...? Pzdr.[/QUOTE] hihi ja chyba też sobie kupię i poczytam ;) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 To pewnie juz i u Was jutro będzie:) Ważne, że zamówione:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='papillonek']hihi ja chyba też sobie kupię i poczytam ;)[/QUOTE] Warto kupic, to - jak zwykle - jest tam sporo ciekawych informacji/artykułów:) Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja mam na pawlaczu całą kolekcję moich psów które czytałam po kilkanaście razy znam je na pamięć i szukam na nie chętnych :) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='papillonek']Ja mam na pawlaczu całą kolekcję moich psów które czytałam po kilkanaście razy znam je na pamięć i szukam na nie chętnych :)[/QUOTE] Też tak miałam - pełno całych roczników w segregatorach. A że mieszkanie nie jest w gumy - oddałam te gazety Izabela124 i Iza. I mam miejsce na nastepne, hahaha... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja dopiero bede mogla kupic jak mi do pl sklepu w malmö sprowadza:( Quote
Alicja Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oj to trzeba jutro kiosk odwiedzić :) Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No ja szukam osoby o dobrym sercu,która przygarnie moje gazetki ,albo wymieni się :) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='deer_1987']ja dopiero bede mogla kupic jak mi do pl sklepu w malmö sprowadza:([/QUOTE] Rozumiem, że zamówiłaś, tak? Czy oni tak sami z siebie sprowadzają tytuły z PL? [quote name='Alicja']Oj to trzeba jutro kiosk odwiedzić :)[/QUOTE] Musowo:) [quote name='papillonek']No ja szukam osoby o dobrym sercu,która przygarnie moje gazetki ,albo wymieni się :)[/QUOTE] Albo zrób bazarek...:) Pzdr. Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Sami niestety nie, ale od jakiegos czasu mam pp i mp w tzw teczce u nich ;) Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ale wolałabym się powymieniać :) Quote
jamnicze Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj kupiłam czasopismo Przyjaciel Pies z art. o baskach:) Pani z kiosku, gdzie zamówiłam, raniutko, bo bok. godz. 7.10 krzyczała na całą ulice: "Pani Asiu, MAM!!!!!!":) A jak u Was...? Pzdr.[/QUOTE] U mnie było tak samo, tylko pan z kiosku za mną krzyczał jak wracałam rano z Sajdą ze spaceru :) [quote name='deer_1987']Sami niestety nie, ale od jakiegos czasu mam pp i mp w tzw teczce u nich ;)[/QUOTE] A nie prościej byłoby zrobić prenumeratę? Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='deer_1987']Sami niestety nie, ale od jakiegos czasu mam pp i mp w tzw teczce u nich ;)[/QUOTE] Czyli późno, bo późno, ale dostaniesz:) [quote name='papillonek']ale wolałabym się powymieniać :)[/QUOTE] Jasne. Podałam tylko inne wyjście... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='jamnicze']A nie prościej byłoby zrobić prenumeratę?[/QUOTE] Moze i prosciej ale duzo drozej bo za granice sobie duzo liczac za przesylke :) [quote name='Asiaczek']Czyli późno, bo późno, ale dostaniesz:)Pzdr.[/QUOTE] Nie tak duzo pozniej, dostawy tam maja 2-3 razy w tygodniu tylko ze ja mam tam 40 km i nie jestem czesto... Quote
Alicja Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja mam w kiosku znajomą więc mogę poogladać zanim kupię Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='deer_1987']Moze i prosciej ale duzo drozej bo za granice sobie duzo liczac za przesylke :) Nie tak duzo pozniej, dostawy tam maja 2-3 razy w tygodniu tylko ze ja mam tam 40 km i nie jestem czesto...[/QUOTE] A np. wysyłka z PL? Nie będzie taniej? Jak ktoś kupi i wyśle. [quote name='Alicja']Ja mam w kiosku znajomą więc mogę poogladać zanim kupię[/QUOTE] Tez dobrze:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Asiaczku, a kiedy jakiś nowy przepis? :loveu: Quote
Recommended Posts