Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Myślisz, że robia to specjalnie...? E, nie....

Pzdr.[/QUOTE]

no ale jak to wytlumaczyc ze nie slychac strzalow a wystarczy ze wyjde z Fazulcem zeby ktos sobie gdzies strzelil :hmmmm:

Posted

[quote name='Asiaczek']No dziwne, dziwne, ale żeby specjalnie...?

pzdr.[/QUOTE]

pewnie to zwykly zbieg okolicznosci, badz tez pech ... co roku jest tak samo a im blizej sylwestra tym bardziej Faza zaczyna sie trzasc ze strachu jak ma isc na spacer :(

Posted

Niestety musze gdzies sie odstresowac, mam dola...niestety pierwsze podejscie do ekonomii ...falstart, niezdane.. :( i dzisiaj caly dzien placz. coz bylo 10 zadan z kazdego dzialu, nawet nie z mikroekonomii...ironia losu? chyba tak, zwl. ze koles innym daje zaliczenie mimo iz oddadza pusta kartke, ale oni sa w grupie a ja bylam sama... podejscie 2 w poniedzialek, jutro korki... i weekend na dolku :(

Posted

[quote name='Tengusia']no u nas tez nie strzelaja i czasem mam wrazenie ze dzieciaki specjalnie czekaja az wyjde z Faza zeby sobie postrzelac :roll:[/QUOTE]

u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra

Posted

[quote name='Alicja']u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra[/QUOTE]

u nas byl odpust tydzien temu i od tego sie zaczelo :(

Posted

[quote name='Darianna']dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają....[/QUOTE]
mój Gram terrier po polujących rodzicach a i tak się boi wystrzałów ;)

Posted

[quote name='Darianna']dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają....[/QUOTE]

Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:

Posted

[quote name='Alicja']Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:[/QUOTE]

Tak synku, proszę... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']Tak synku, proszę... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ozzulka przyrodni brat taki sam był ...jak raz przy nim facio strzelił z hukowego to go za rękę capnął , nic nie zrobił ale pistolet poleciał

a nie raz tak było jak gównażeria biegała z petardami to TZ podchodził i mówił ...wywal to albo idziecie strzelać matce pod okna bo jak psa spuszczę :roflt: a pies się cieszył bo z gównażerią za pan brat

Posted

[quote name='Alicja']Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:[/QUOTE]

moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']pewnie to zwykly zbieg okolicznosci, badz tez pech ... co roku jest tak samo a im blizej sylwestra tym bardziej Faza zaczyna sie trzasc ze strachu jak ma isc na spacer :([/QUOTE]
To może zmień godziny wychodzenia na spacery...?

[quote name='Savannah']Niestety musze gdzies sie odstresowac, mam dola...niestety pierwsze podejscie do ekonomii ...falstart, niezdane.. :( i dzisiaj caly dzien placz. coz bylo 10 zadan z kazdego dzialu, nawet nie z mikroekonomii...ironia losu? chyba tak, zwl. ze koles innym daje zaliczenie mimo iz oddadza pusta kartke, ale oni sa w grupie a ja bylam sama... podejscie 2 w poniedzialek, jutro korki... i weekend na dolku :([/QUOTE]
Uh.... no nic. Pierwsze koty... Ucz się jutro i w poniedziałek z usmiechem na ustach meldujesz się na egzaminie i.... zdajesz!
Zaciskam:)

[quote name='Alicja']u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra[/QUOTE]
Rrrrrany, tragedia...

O, to tak jak baski:)

Super!

[quote name='Tengusia']moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti:[/QUOTE]
Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;)

Pzdr.

Posted

u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu:

Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;)

Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba)

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs779.snc4/65981_135331623183627_100001203714054_219154_1695738_n.jpg[/img]

Posted

[quote name='deer_1987']Ale tu sie znow rozekrecilo stron :razz:
popieram piekne foty na FB dalas! :loveu:[/QUOTE]
Dzieki:) A co to rozkręcania Galerii, to ja ostatnio więcej czasu jestem na FB, musze go poznać...

[quote name='Alicja']witam mroźnie ...-7 na termometrze :roll:[/QUOTE]
U nas trochę mniej;)

[quote name='Elitesse']u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu:
Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;)
Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba)
[/QUOTE]
Ja myslę nad tym, czy nie przejść się bez psów i nie porobić trochę śnieżnych fotek... Co prawda nie ma słońca, ale jeszcze sporo nocnego sniegu jest na ulicach. Rano było pięknie:)
Hohoho, Madzia - pannica już:)

Pzdr.

Posted

idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz:

PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong:
[url]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg[/url]

Posted

[quote name='deer_1987']przejdz sie i porob :razz: a potem sniezne psy nastepnym razem :)[/QUOTE]Śnieżne psy to porobię, jak Savannah przyjedzie i pomoże...;) Niech no najpierw w poniedziałek zda tę mikroekonomię...

[quote name='DuDziaczek']idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz:
PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong:
[url]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg[/url][/QUOTE]
Psiaki przytuliły się do siebie i .... śpią:)
Pewnie nawet nie zauważą, że mnie nie ma...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;)

Pzdr.[/QUOTE]

... ze niby co :hmmmm: ... dzisiaj sie udalo pojsc na spacerek i zrobic wszystko co nalezy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: