Asiaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Myślisz, że robia to specjalnie...? E, nie.... Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Asiaczek']Myślisz, że robia to specjalnie...? E, nie.... Pzdr.[/QUOTE] no ale jak to wytlumaczyc ze nie slychac strzalow a wystarczy ze wyjde z Fazulcem zeby ktos sobie gdzies strzelil :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 No dziwne, dziwne, ale żeby specjalnie...? pzdr. Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Asiaczek']No dziwne, dziwne, ale żeby specjalnie...? pzdr.[/QUOTE] pewnie to zwykly zbieg okolicznosci, badz tez pech ... co roku jest tak samo a im blizej sylwestra tym bardziej Faza zaczyna sie trzasc ze strachu jak ma isc na spacer :( Quote
Savannah Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Niestety musze gdzies sie odstresowac, mam dola...niestety pierwsze podejscie do ekonomii ...falstart, niezdane.. :( i dzisiaj caly dzien placz. coz bylo 10 zadan z kazdego dzialu, nawet nie z mikroekonomii...ironia losu? chyba tak, zwl. ze koles innym daje zaliczenie mimo iz oddadza pusta kartke, ale oni sa w grupie a ja bylam sama... podejscie 2 w poniedzialek, jutro korki... i weekend na dolku :( Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Tengusia']no u nas tez nie strzelaja i czasem mam wrazenie ze dzieciaki specjalnie czekaja az wyjde z Faza zeby sobie postrzelac :roll:[/QUOTE] u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Alicja']u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra[/QUOTE] u nas byl odpust tydzien temu i od tego sie zaczelo :( Quote
Darianna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają.... Quote
Unbelievable Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Darianna']dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają....[/QUOTE] mój Gram terrier po polujących rodzicach a i tak się boi wystrzałów ;) Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Darianna']dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają....[/QUOTE] Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins: Quote
Darianna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Alicja']Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:[/QUOTE] Tak synku, proszę... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Darianna']Tak synku, proszę... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ozzulka przyrodni brat taki sam był ...jak raz przy nim facio strzelił z hukowego to go za rękę capnął , nic nie zrobił ale pistolet poleciał a nie raz tak było jak gównażeria biegała z petardami to TZ podchodził i mówił ...wywal to albo idziecie strzelać matce pod okna bo jak psa spuszczę :roflt: a pies się cieszył bo z gównażerią za pan brat Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Alicja']Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:[/QUOTE] moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti: Quote
wejherstaff Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ale fajnie sie rozwinął temacik miejsko wiejski ;) My co prawda mieszkamy w wielkim domu ale w mieście i na spacerki trza do lasku autkiem :) Ja też chcę na wieś :placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Tengusia']pewnie to zwykly zbieg okolicznosci, badz tez pech ... co roku jest tak samo a im blizej sylwestra tym bardziej Faza zaczyna sie trzasc ze strachu jak ma isc na spacer :([/QUOTE] To może zmień godziny wychodzenia na spacery...? [quote name='Savannah']Niestety musze gdzies sie odstresowac, mam dola...niestety pierwsze podejscie do ekonomii ...falstart, niezdane.. :( i dzisiaj caly dzien placz. coz bylo 10 zadan z kazdego dzialu, nawet nie z mikroekonomii...ironia losu? chyba tak, zwl. ze koles innym daje zaliczenie mimo iz oddadza pusta kartke, ale oni sa w grupie a ja bylam sama... podejscie 2 w poniedzialek, jutro korki... i weekend na dolku :([/QUOTE] Uh.... no nic. Pierwsze koty... Ucz się jutro i w poniedziałek z usmiechem na ustach meldujesz się na egzaminie i.... zdajesz! Zaciskam:) [quote name='Alicja']u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra[/QUOTE] Rrrrrany, tragedia... [quote name='Darianna']dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają....[/QUOTE] O, to tak jak baski:) [quote name='Alicja']Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:[/QUOTE] Super! [quote name='Tengusia']moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti:[/QUOTE] Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale tu sie znow rozekrecilo stron :razz: popieram piekne foty na FB dalas! :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 witam mroźnie ...-7 na termometrze :roll: Quote
Elitesse Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu: Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;) Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba) [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs779.snc4/65981_135331623183627_100001203714054_219154_1695738_n.jpg[/img] Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='deer_1987']Ale tu sie znow rozekrecilo stron :razz: popieram piekne foty na FB dalas! :loveu:[/QUOTE] Dzieki:) A co to rozkręcania Galerii, to ja ostatnio więcej czasu jestem na FB, musze go poznać... [quote name='Alicja']witam mroźnie ...-7 na termometrze :roll:[/QUOTE] U nas trochę mniej;) [quote name='Elitesse']u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu: Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;) Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba) [/QUOTE] Ja myslę nad tym, czy nie przejść się bez psów i nie porobić trochę śnieżnych fotek... Co prawda nie ma słońca, ale jeszcze sporo nocnego sniegu jest na ulicach. Rano było pięknie:) Hohoho, Madzia - pannica już:) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 przejdz sie i porob :razz: a potem sniezne psy nastepnym razem :) Quote
DuDziaczek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz: PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong: [url]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg[/url] Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='deer_1987']przejdz sie i porob :razz: a potem sniezne psy nastepnym razem :)[/QUOTE]Śnieżne psy to porobię, jak Savannah przyjedzie i pomoże...;) Niech no najpierw w poniedziałek zda tę mikroekonomię... [quote name='DuDziaczek']idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz: PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong: [url]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg[/url][/QUOTE] Psiaki przytuliły się do siebie i .... śpią:) Pewnie nawet nie zauważą, że mnie nie ma...;) Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Asiaczek'] Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;) Pzdr.[/QUOTE] ... ze niby co :hmmmm: ... dzisiaj sie udalo pojsc na spacerek i zrobic wszystko co nalezy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 No, na rozstajach: jeden pies ciągnie w jedną stronę, a drugi - w drugą:) pzdr. Quote
Recommended Posts