Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']Witanko :lol:
he he świnka a'la sznaucer - cudaśna jest :evil_lol:
[URL]http://img263.imageshack.us/img263/9338/zmianarozmiaruimg0036.jpg[/URL]
Fota grupy hodowlanej super - pięknie się precelki prezentują :cool2:
[URL]http://img40.imageshack.us/img40/3831/zmianarozmiaruimg6101.jpg[/URL][/QUOTE]
Witaj! I nie uciekaj juz z DGM...

[quote name='M&S']Szaleństwo!!!!!!
Gratki za finały, mówiłam że dacie czadu:multi::multi::multi:[/QUOTE]
Hahaha, ale aż takich sukcesow to się nie spodziewałam, choć na pewno za nimi tęskniłam;)

[quote name='*anusia&ajlu*']Asiu gratulacje ogromne za taki sukces!!!! fajnie było stanąć na pudle :multi: dreszczyk emocji był niesamowity!
A napewno się nie odczepie od Asiaczków :loveu:[/QUOTE]
Super! 3mam za słowo:)

[quote name='M&S']Asiu,
mam 52 fotki, jedna jest szczególna.....;)[/QUOTE]
Ej,zaciekawiłaś mnie...

Pzdr.

Posted

[QUOTE=Asiaczek;17526385[COLOR=indigo][COLOR=black][B]] [/B][/COLOR][/COLOR]psy
[COLOR=purple][B]PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI (w rękach zielonej) - dosk.1, CWC!!!
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.2
JAZZY BOY Asiaczek FCI- dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [COLOR=red]BOB, BOG3!!!!!! [/COLOR][/B][/COLOR]
Dawno nie oglądany na ringach Dżezik powrócił z pięknym stylu;)

suki
[COLOR=blue][B]ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - w.o.2. [/B][/COLOR]
Romka tym razem musiała uznać wyższość Nabamba HALLE BERRY(w rękach zielonej). Hallka - pieknie zadebiutowała, pozamiałata w szczeniakach na ringu i na BIS Puppy,bo wygrała to porównanie - BIS PUPPY1. Piękna sunia, w cudnej kondycji, eh..... :)

[COLOR=blue][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS.
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.Weteran, [COLOR=red]BIS VETERAN1!!!!!![/COLOR][/B][/COLOR]

[COLOR=red][B]Nasza Grupa hodowlana - 2 miejsce!!!!:)[/B][/COLOR] HURRA!!!!!!
JAZZY BOY Asiaczek FCI - z Paulina Lisiak (pierwszy raz Paulina była z Dzezikiem, poszło świetnie!)
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - z Ewelina Mazurek, tez pierwszy raz:), tez poszło świetnie)
ROMANTIC SMILE Asiaczek FCi - ze mną:)
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - *anusia&ajlu* - pierwszy raz i poszło świetnie!:)
PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - Asia (totalna debiutantka w prezentacji basków, poszło.... świetnie:)[/QUOTE]

Asiaczki wielkie [SIZE=7][COLOR=black]GRATULACJE[/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu:
Teraz czekam na Asiaczkowo-Wystawowe foteczki :lol: :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, bety!
Szkoda, że nie mogłaś być razem z nami, było fajnie, wesoło i przyjemnie:)
No i sukcesowo, hahaha...

Pzdr.[/QUOTE]

No szkoda, ale czasem tak się składa że pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
Pzdr

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Asiaczki wielkie [SIZE=7][COLOR=black]GRATULACJE[/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu:
Teraz czekam na Asiaczkowo-Wystawowe foteczki :lol: :multi:[/QUOTE]
Ja nie zrobiłam ani jednej fotki. Zdjęcia ma lourdnes i M&S.... musimy czekac, az dziewczyny znajda czas, aby je obrobić:) A lourdnes ma coś ok.2000 zdjęc, wariatka;)

[quote name='bety']No szkoda, ale czasem tak się składa że pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
Pzdr[/QUOTE]
Wiadomo...

Pzdr.

Posted

[quote name='Maalwi']Aaa wspaniale wam poszło, Asiaczki sa wybitnie wystawowe! ;)[/QUOTE]

[quote name='Paula03']Gratulacje![/QUOTE]
Dziękujemy!
Ale to równiez zasługa handlerek,które mi pomagały:) Im tez wysyłam wirtualne podziękowania i gratulacje!

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja nie zrobiłam ani jednej fotki. Zdjęcia ma lourdnes i M&S.... musimy czekac, az dziewczyny znajda czas, aby je obrobić:) A lourdnes ma coś ok.2000 zdjęc, wariatka;)[/QUOTE]

To ja czekam z niecierpliwością na fotki :):loveu:

Posted

[quote name='kaskaSz']Gratulacje dla Wszystkich! A ja dalej żałuję, że się rozminęłam z baskami, bo to bardzo fajne pieski są :) A i towarzystwo miłe.[/QUOTE]
To co? Widzimy się za rok w Białym...?

[quote name='Ciapkowa.']To ja czekam z niecierpliwością na fotki :):loveu:[/QUOTE]
Ja tez, ja tez!
Ale przerobić 2000 fotek to juz masakra. Ja przy 300 nie wyrabiam, a tu jest 2000 !!!! Lourdnes oszalała;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tez, ja tez!
Ale przerobić 2000 fotek to juz masakra. Ja przy 300 nie wyrabiam, a tu jest 2000 !!!! Lourdnes oszalała;)[/QUOTE]

Fakt, 2000 fotek to "Troszkę" sporo :diabloti: Czekamy na jakiekolwiek fotki (nie)cierpliwie :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']To musiala miec ze soba kilka kart do aparatu :diabloti:[/QUOTE]
Nie mam pojęcia...

[quote name='Ciapkowa.']Fakt, 2000 fotek to "Troszkę" sporo :diabloti: Czekamy na jakiekolwiek fotki (nie)cierpliwie :loveu:[/QUOTE]
Ja mam 4 b.ładne fotki, zrobione przez Litwinów, ale nie mam jeszcze zgody na ich wykorzystanie. więc tez musze czekac. Napisałam do nich na FB i.... czekam:)

pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Na jednej karcie 2g miesci sie ok 800 zdjec :)
A nie mowila kiedy wraca do siebie? :)[/QUOTE]
Jak znam lourdnes to pewnie sobie kupiła 12G kartye;)
Nie, nie wiem, kiedy wraca do siebie...
A, zdjęcia ma jeszcze M&S, ale coś pisała, że ma problemy z żaba...

Pzdr.