Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='belgunia']Wyobraźcie sobie:
środek lata... las... jezioro, ekstra dlugi brzeg i piaseczkiem, parcour agility.... i zawody dwudniowe:)![/quote]
I szkot z jęzorem do pasa i z udarem słonecznym:roll: :cool1: .Odpadamy...:-(

Posted

[quote name='belgunia'].....Zawiadamiam:
[COLOR=black][B]29-30 lipca - okolice Płocka - oficjalne zawody agility!!![/B][/COLOR]
Organizator: Zwiazek Kynologiczny w Polsce O/Płock, GKSP, APS Płock
Myśle, że zobaczymy się wszyscy, co?
:)
Dorota[/quote]

Dorotko, ale fajnie!:multi:
Ale Ty chyba chcesz żebyśmy ducha wyzionęły...:cool3: :evil_lol: Wygląda na to, że na te zawody przyjedziemy prosto z Jutlandia Cup... :lol:

Posted

[quote name='Davie']Dorotko, ale fajnie!:multi:
Ale Ty chyba chcesz żebyśmy ducha wyzionęły...:cool3: :evil_lol: Wygląda na to, że na te zawody przyjedziemy prosto z Jutlandia Cup... :lol:[/quote]

hihihi :)
No tak możemy chociaż z Wami powalczyć:) "duchem" Was pobijemy:)

Ale tak na bardziej serio, dlatego chcę zrobić nad wodą bo to środek lata.
Tam jest dużo cienia, jest woda dla ochłody. To zupełnie co innego niż miastowe stadiony. brrr.
Ale będziecie mięli zaprawę, najpierw obóz, zawody i potem zawody i za wody:)
Dorota

Posted

[quote name='Davie']Wygląda na to, że na te zawody przyjedziemy prosto z Jutlandia Cup... :lol:[/quote]Kto z Jutlandii, ten z Jutlandii. A kto ma cięty ogon to nie z Jutlandii. :-( I jeszcze do tego wachlować się dobrze nie można. ;-)

Posted

A co za roznica, czy oficjalne, czy nie (tak serio to wiem ;))? Wazne, ze sie biega i startuje :cool1: Ja debiutowalam w Sopocie, na oficjalnych i bylo ... ehkm... smiesznie :evil_lol: Fakt, ze w jedynce, na ktora nie bylismy przygotowani :cool1:

Posted

[quote name='dog_master']A co za roznica, czy oficjalne, czy nie (tak serio to wiem ;))? Wazne, ze sie biega i startuje :cool1: Ja debiutowalam w Sopocie, na oficjalnych i bylo ... ehkm... smiesznie :evil_lol: Fakt, ze w jedynce, na ktora nie bylismy przygotowani :cool1:[/quote]

Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku.
U nas będzie:)!

Dorota

Posted

[quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku.
U nas będzie:)![/quote]belgunia, :cool2: :calus: :calus: :calus: Na Ciebie zawsze można liczyć!

Posted

A ja nakrzycze troche na belgunie - jak sie przeniosla do swojego Wloclawka to plockerom zednych wiesci niedostarcza, nawet pogadac nie chce, pewnie juz nas nie lubi...:-(
Ale my i tak nie odpuscimy, niech sie tylko bardziej ludzka pogoda zrobi:razz:

Posted

[quote name='czapla']A ja nakrzycze troche na belgunie - jak sie przeniosla do swojego Wloclawka to plockerom zednych wiesci niedostarcza, nawet pogadac nie chce, pewnie juz nas nie lubi...:-(
Ale my i tak nie odpuscimy, niech sie tylko bardziej ludzka pogoda zrobi:razz:[/quote]

haha:)
Z wami to można gadać, szczególnie na gg :mad: :mad:
Ciągle Was wywala:)

No przyjmuje do wiadomości - jak tylko śniegi nieco stopnieją... Natychmiast na Ziębia!!
Zapraszam serdecznie:) Dawno nie widziałam małej Saxany, a 4 marca zaczynam kurs!!!!
Już się cieszę, że Was zobaczę:)
:multi: :sweetCyb: :calus:
Dorota

Posted

[quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku.

Dorota[/quote]

No nie;) , a ja się na wystawę do Łodzi wybierałm. A teraz mam zagwozdkę, gdzie jechać.

Posted

Dorota[/quote]

A na których zawodach - w maju czy w lipcu?

Posted

Lomatko, a to co: [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg"]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg[/URL] :lol:

BTW ale fajnie sie bedzie dzialo !!!:cool3:

Posted

[quote name='PATIszon']Lomatko, a to co: [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg"]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg[/URL] :lol:

BTW ale fajnie sie bedzie dzialo !!!:cool3:[/quote]

TO???? :lol:
To moja stara palisada, która podobna taka słaba, że w oczach się łamie:):cool3:
A te wypryski na niej, to nasze psy:)

Dorota

Posted

[quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku.[/quote]

[quote name='belgunia'][quote name='Mokka']
[I]A na których zawodach - w maju czy w lipcu?[/I][/quote]
W MAJU I W LIPCU! :lol: [/quote]

Oj, nie kuś, nie kuś. :nono: :lol: W ubiegłym roku "szalałyśmy" w obedience, to czyżby w tym roku kolej na agility? ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='belgunia']W MAJU I W LIPCU!
:lol:
Dorota[/quote]
Łomamuniu! :lol: To chyba do tego lasu Leonka pofatyguję :lol: . Ale muszą byc domki :cool3: . Dorotko, mów szybko, gdzie to będzie, bo muszę Leonowi domek zarezerwować.

Posted

[quote name='belgunia']W MAJU I W LIPCU!
:lol:
Dorota[/quote]

Dorotko, jesteś boska! Jak przeczytałam o tych zawodach, to tak mi się przykro zrobiło, że oficjalne, bo jakoś Emil nie chce się zaprzyjaźnić z huśtawką i slalomem. A tu proszę, taka niespodzianka - będą zerówki. :multi::loveu::cool1:

Posted

[quote name='Mokka']Łomamuniu! :lol: To chyba do tego lasu Leonka pofatyguję :lol: . Ale muszą byc domki :cool3: . Dorotko, mów szybko, gdzie to będzie, bo muszę Leonowi domek zarezerwować.[/quote]

Ja tez, ja tez!

Ciekawe jak sie nasze Leony sprawdza w agility w Plocku :cool3:

Posted

A ja mam postulat do PARSONRK. Nie możemy się doszczekać na Twoje zawody i bardzo chcemy na nie pojechać, ale... No właśnie jest jedno ale. Bez urazy, ale większości agilitowców jest do Ciebie dość, hmmm, daleko.;) Nie każdy jest wolnym ptakiem, niektórzy pracują i w poniedziałek muszą stawić się w pracy. Postuluję, aby zawody zorganizować w sobotę, coby mieć czas na dojechanie do domciu. Czy to pociąg czy samochód, taka podróż trochę trwa, no chiba, że ktoś jest z Poznania, to ma łatwiej :lol: . Czy dałoby się to załatwić? No i oczywiście, co inni na to. Uważam, że nawet z opcją przenocowania na miejscu, łatwiej jest wyrwać się w piątek po południu i jakoś dojechać niż wracać w niedzielę na noc. Czekam na opinie innych.

Posted

[quote name='PATIszon']Ja tez, ja tez!

Ciekawe jak sie nasze Leony sprawdza w agility w Plocku :cool3:[/quote]
To będzie agility nie w Płocku, a w plenerze, w lesie, to dla Leonów ma być przyjemność i rozrywka. Chyba tylko pod tym warunkiem zgodzą się jechać. :lol: