belgunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='PATIszon']No ba! Ps. a jakies domki beda osiagalne, namioty, cos?[/quote] Domki są , mogą być namioty (własne) też:) Dorota Oficjalne info wkrótce. Quote
zakla Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ale bossssko:loveu: Dorota, wielkie :buzi: od mamuciątka:Cool!: Quote
Wojenka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='belgunia']Wyobraźcie sobie: środek lata... las... jezioro, ekstra dlugi brzeg i piaseczkiem, parcour agility.... i zawody dwudniowe:)![/quote] I szkot z jęzorem do pasa i z udarem słonecznym:roll: :cool1: .Odpadamy...:-( Quote
dog_master Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A wiadomo już coś odnośnie PPA w Sopocie, na międzynarodówce?? :oops: Quote
Davie Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='belgunia'].....Zawiadamiam: [COLOR=black][B]29-30 lipca - okolice Płocka - oficjalne zawody agility!!![/B][/COLOR] Organizator: Zwiazek Kynologiczny w Polsce O/Płock, GKSP, APS Płock Myśle, że zobaczymy się wszyscy, co? :) Dorota[/quote] Dorotko, ale fajnie!:multi: Ale Ty chyba chcesz żebyśmy ducha wyzionęły...:cool3: :evil_lol: Wygląda na to, że na te zawody przyjedziemy prosto z Jutlandia Cup... :lol: Quote
belgunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Davie']Dorotko, ale fajnie!:multi: Ale Ty chyba chcesz żebyśmy ducha wyzionęły...:cool3: :evil_lol: Wygląda na to, że na te zawody przyjedziemy prosto z Jutlandia Cup... :lol:[/quote] hihihi :) No tak możemy chociaż z Wami powalczyć:) "duchem" Was pobijemy:) Ale tak na bardziej serio, dlatego chcę zrobić nad wodą bo to środek lata. Tam jest dużo cienia, jest woda dla ochłody. To zupełnie co innego niż miastowe stadiony. brrr. Ale będziecie mięli zaprawę, najpierw obóz, zawody i potem zawody i za wody:) Dorota Quote
Flaire Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Davie']Wygląda na to, że na te zawody przyjedziemy prosto z Jutlandia Cup... :lol:[/quote]Kto z Jutlandii, ten z Jutlandii. A kto ma cięty ogon to nie z Jutlandii. :-( I jeszcze do tego wachlować się dobrze nie można. ;-) Quote
Davie Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Flaire']...I jeszcze do tego wachlować się dobrze nie można. ;-)[/quote] No to chyba najstraszniejsze!:lol: Quote
dog_master Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A co za roznica, czy oficjalne, czy nie (tak serio to wiem ;))? Wazne, ze sie biega i startuje :cool1: Ja debiutowalam w Sopocie, na oficjalnych i bylo ... ehkm... smiesznie :evil_lol: Fakt, ze w jedynce, na ktora nie bylismy przygotowani :cool1: Quote
belgunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='dog_master']A co za roznica, czy oficjalne, czy nie (tak serio to wiem ;))? Wazne, ze sie biega i startuje :cool1: Ja debiutowalam w Sopocie, na oficjalnych i bylo ... ehkm... smiesznie :evil_lol: Fakt, ze w jedynce, na ktora nie bylismy przygotowani :cool1:[/quote] Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku. U nas będzie:)! Dorota Quote
Flaire Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku. U nas będzie:)![/quote]belgunia, :cool2: :calus: :calus: :calus: Na Ciebie zawsze można liczyć! Quote
czapla Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A ja nakrzycze troche na belgunie - jak sie przeniosla do swojego Wloclawka to plockerom zednych wiesci niedostarcza, nawet pogadac nie chce, pewnie juz nas nie lubi...:-( Ale my i tak nie odpuscimy, niech sie tylko bardziej ludzka pogoda zrobi:razz: Quote
belgunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='czapla']A ja nakrzycze troche na belgunie - jak sie przeniosla do swojego Wloclawka to plockerom zednych wiesci niedostarcza, nawet pogadac nie chce, pewnie juz nas nie lubi...:-( Ale my i tak nie odpuscimy, niech sie tylko bardziej ludzka pogoda zrobi:razz:[/quote] haha:) Z wami to można gadać, szczególnie na gg :mad: :mad: Ciągle Was wywala:) No przyjmuje do wiadomości - jak tylko śniegi nieco stopnieją... Natychmiast na Ziębia!! Zapraszam serdecznie:) Dawno nie widziałam małej Saxany, a 4 marca zaczynam kurs!!!! Już się cieszę, że Was zobaczę:) :multi: :sweetCyb: :calus: Dorota Quote
Ludek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku. U nas będzie:)! Dorota[/quote] No nie;) , a ja się na wystawę do Łodzi wybierałm. A teraz mam zagwozdkę, gdzie jechać. Quote
Flaire Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Proste - w maju do Łodzi, w lipcu do Płocka. :-) Quote
Mokka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku. U nas będzie:)! Dorota[/quote] A na których zawodach - w maju czy w lipcu? Quote
belgunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Mokka']A na których zawodach - w maju czy w lipcu?[/quote] W MAJU I W LIPCU! :lol: Dorota Quote
PATIszon Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Lomatko, a to co: [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg"]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg[/URL] :lol: BTW ale fajnie sie bedzie dzialo !!!:cool3: Quote
belgunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PATIszon']Lomatko, a to co: [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg"]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/start/PA140058.jpg[/URL] :lol: BTW ale fajnie sie bedzie dzialo !!!:cool3:[/quote] TO???? :lol: To moja stara palisada, która podobna taka słaba, że w oczach się łamie:):cool3: A te wypryski na niej, to nasze psy:) Dorota Quote
AniaP Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='belgunia']Skoro za trudne AJedynki, to przygotujcie się na klasę A0 na oficjalnych zawodach w Płocku.[/quote] [quote name='belgunia'][quote name='Mokka'] [I]A na których zawodach - w maju czy w lipcu?[/I][/quote] W MAJU I W LIPCU! :lol: [/quote] Oj, nie kuś, nie kuś. :nono: :lol: W ubiegłym roku "szalałyśmy" w obedience, to czyżby w tym roku kolej na agility? ;) :evil_lol: Quote
Mokka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='belgunia']W MAJU I W LIPCU! :lol: Dorota[/quote] Łomamuniu! :lol: To chyba do tego lasu Leonka pofatyguję :lol: . Ale muszą byc domki :cool3: . Dorotko, mów szybko, gdzie to będzie, bo muszę Leonowi domek zarezerwować. Quote
BeataG Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='belgunia']W MAJU I W LIPCU! :lol: Dorota[/quote] Dorotko, jesteś boska! Jak przeczytałam o tych zawodach, to tak mi się przykro zrobiło, że oficjalne, bo jakoś Emil nie chce się zaprzyjaźnić z huśtawką i slalomem. A tu proszę, taka niespodzianka - będą zerówki. :multi::loveu::cool1: Quote
PATIszon Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Mokka']Łomamuniu! :lol: To chyba do tego lasu Leonka pofatyguję :lol: . Ale muszą byc domki :cool3: . Dorotko, mów szybko, gdzie to będzie, bo muszę Leonowi domek zarezerwować.[/quote] Ja tez, ja tez! Ciekawe jak sie nasze Leony sprawdza w agility w Plocku :cool3: Quote
Mokka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A ja mam postulat do PARSONRK. Nie możemy się doszczekać na Twoje zawody i bardzo chcemy na nie pojechać, ale... No właśnie jest jedno ale. Bez urazy, ale większości agilitowców jest do Ciebie dość, hmmm, daleko.;) Nie każdy jest wolnym ptakiem, niektórzy pracują i w poniedziałek muszą stawić się w pracy. Postuluję, aby zawody zorganizować w sobotę, coby mieć czas na dojechanie do domciu. Czy to pociąg czy samochód, taka podróż trochę trwa, no chiba, że ktoś jest z Poznania, to ma łatwiej :lol: . Czy dałoby się to załatwić? No i oczywiście, co inni na to. Uważam, że nawet z opcją przenocowania na miejscu, łatwiej jest wyrwać się w piątek po południu i jakoś dojechać niż wracać w niedzielę na noc. Czekam na opinie innych. Quote
Mokka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PATIszon']Ja tez, ja tez! Ciekawe jak sie nasze Leony sprawdza w agility w Plocku :cool3:[/quote] To będzie agility nie w Płocku, a w plenerze, w lesie, to dla Leonów ma być przyjemność i rozrywka. Chyba tylko pod tym warunkiem zgodzą się jechać. :lol: Quote
Recommended Posts