PARSONRK Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='belgunia']taa, ja mam dwa czyli 24 tyczki, jak dołożymy Wasz (jak pożyczycie:), to będzie JUŻ!!! 36, Może Magda "Fortowa" pożyczy ze dwa to będzie już 60 tyczek:) O jej, [B]Wszystkie Kluby[/B] [B]połączcie swe slalomy[/B]!!!!! :) Dorota[/quote] Ok, ok, ale musimy ustalić terminy treningów w różnch częściach Polski - w ten weekend u was, w następny w Wa-wie .... itd :cool3: Quote
Mokka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='belgunia']taa, ja mam dwa czyli 24 tyczki, jak dołożymy Wasz (jak pożyczycie:), to będzie JUŻ!!! 36, Może Magda "Fortowa" pożyczy ze dwa to będzie już 60 tyczek:) Dorota[/quote] Zazdraszczam, aż mnię skręca :cool3: Quote
tamer Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Aż czasami człowiek żałuje że odstępy między słupkami na chodnikach są takie duże-chociaż by było jak potrenować :evil_lol: Swoją drogą też jestem bardzo ciekawa co nasze psy na to powiedzą... [SIZE=1]Bordery: "nooo, nareszcie!!! :razz: "[/SIZE] [SIZE=1]Draka: "sama se biegnij... :cool1: "[/SIZE] Quote
Mokka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='tamer']Aż czasami człowiek żałuje że odstępy między słupkami na chodnikach są takie duże-chociaż by było jak potrenować :evil_lol: Swoją drogą też jestem bardzo ciekawa co nasze psy na to powiedzą... [SIZE=1]Bordery: "nooo, nareszcie!!! :razz: "[/SIZE] [SIZE=1]Draka: "sama se biegnij... :cool1: "[/SIZE][/quote] Monia powie "Łomatko, ile to kilometrów" :crazyeye: i też doda [SIZE=1]"sama se leć".[/SIZE] Quote
Flaire Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='belgunia'][B]Wszystkie Kluby[/B] [B]połączcie swe slalomy[/B]!!!!![/quote]Slalomowicze wszystkich klubów łaczcie się! ;) Quote
Flaire Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='tamer']Swoją drogą też jestem bardzo ciekawa co nasze psy na to powiedzą...[/quote]Ja trochę się obawiam, że moja Misia powiedziałaby mi w trakcie, "no dobra, ten skończę, ale robię to TYLKO dla Ciebie i następnym razem mnie nie naciągniesz, żeby w slalom wchodzić! " Dlatego myślę, że jej odpuszczę. Quote
PARSONRK Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Psy po tym slalomie - 60 tyczek - będą dalej poruszać sie ruchem węża :lol: Quote
Robull Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Można łączyć kilka slalomów... Idzie ciepło, rozmarnie ziemia i będzie można wbijać tyczki w ziemię... można też zrobić nie tak dużym kosztem specjalny slalom :) Quote
Anulka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Pluszowa po takiej atrakcji dostałaby zaburzeń błędnika i rozkraczyła się na końcu :eviltong: I przez pół sezou chodziłaby jak pijana. Quote
Robull Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A wiesz jakie to będzie zabawne :D:D:D Już wieki temu Kobuszewski mówił do Gołasa: [I]Jasiu, wężykiem, wężykiem... [/I] Quote
Anulka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [QUOTE]A wiesz jakie to będzie zabawne[/QUOTE] No, no, no proszę się tu z mojego przyszlego Mistrza Świata i Okolic nie wysmiewać:mad: :mad: Quote
Robull Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Aniu, a to ten z lewej strony Twojego podpisu, czy ten ze środka i praawej?:lol: Quote
TuathaDea Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen ;) Quote
PARSONRK Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='TuathaDea']tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen ;)[/quote] I sprawdzać prędkość i wychylenie na łukach :lol: :lol: Quote
Robull Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='TuathaDea']tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen ;)[/quote]rewelacyjny pomysł :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: przewodnik stoi sobie spokonie w środeczku, a pies (czytaj: boreder :lol:) goni, aż padnie na pysk;) Quote
Flaire Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Robull']przewodnik stoi sobie spokonie w środeczku[/quote]Robull, do tego to nawet nie potrzebny taki specjlany slalom, jak zademonstrowała nam Renate! :evil_lol: Quote
Anulka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [QUOTE]Aniu, a to ten z lewej strony Twojego podpisu, czy ten ze środka i praawej?[/QUOTE] Ja tam nie widzę różnicy. Przecie to ten sam pies:eviltong: [QUOTE]tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen[/QUOTE] Sadyści :mad: Quote
Robull Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Anulka']Ja tam nie widzę różnicy. Przecie to ten sam pies:eviltong:[/quote]Ten z lewej wydawał mi się mniej pluszowy ;) Quote
saJo Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Mam pytanko odnosnie PPA 8-9 kwiecien. Napisane ze w Wawie, ale w tych dniach jest tez wystawa w Nowym Dworze. Czy zawody sa w Wawie, czy moze jednak w Nowym Dworze?? Quote
niuka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 w warszawie, wiecej info bedzie mniej wiecej na poczatku marca Quote
Mokka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [URL="http://www.guinnessworldrecords.com/index.asp?file=content_pages/video.asp?videoid=100003"]http://www.guinnessworldrecords.com/index.asp?file=content_pages/video.asp?videoid=100003[/URL] Quote
Anulka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale skubaniec! Quote
Recommended Posts