Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='belgunia']taa, ja mam dwa czyli 24 tyczki, jak dołożymy Wasz (jak pożyczycie:), to będzie JUŻ!!! 36, Może Magda "Fortowa" pożyczy ze dwa to będzie już 60 tyczek:)
O jej, [B]Wszystkie Kluby[/B] [B]połączcie swe slalomy[/B]!!!!!
:)

Dorota[/quote]
Ok, ok, ale musimy ustalić terminy treningów w różnch częściach Polski - w ten weekend u was, w następny w Wa-wie .... itd :cool3:

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='belgunia']taa, ja mam dwa czyli 24 tyczki, jak dołożymy Wasz (jak pożyczycie:), to będzie JUŻ!!! 36, Może Magda "Fortowa" pożyczy ze dwa to będzie już 60 tyczek:)
Dorota[/quote]

Zazdraszczam, aż mnię skręca :cool3:

Posted

Aż czasami człowiek żałuje że odstępy między słupkami na chodnikach są takie duże-chociaż by było jak potrenować :evil_lol:

Swoją drogą też jestem bardzo ciekawa co nasze psy na to powiedzą...
[SIZE=1]Bordery: "nooo, nareszcie!!! :razz: "[/SIZE]
[SIZE=1]Draka: "sama se biegnij... :cool1: "[/SIZE]

Posted

[quote name='tamer']Aż czasami człowiek żałuje że odstępy między słupkami na chodnikach są takie duże-chociaż by było jak potrenować :evil_lol:

Swoją drogą też jestem bardzo ciekawa co nasze psy na to powiedzą...
[SIZE=1]Bordery: "nooo, nareszcie!!! :razz: "[/SIZE]
[SIZE=1]Draka: "sama se biegnij... :cool1: "[/SIZE][/quote]

Monia powie "Łomatko, ile to kilometrów" :crazyeye: i też doda [SIZE=1]"sama se leć".[/SIZE]

Posted

[quote name='tamer']Swoją drogą też jestem bardzo ciekawa co nasze psy na to powiedzą...[/quote]Ja trochę się obawiam, że moja Misia powiedziałaby mi w trakcie, "no dobra, ten skończę, ale robię to TYLKO dla Ciebie i następnym razem mnie nie naciągniesz, żeby w slalom wchodzić! " Dlatego myślę, że jej odpuszczę.

Posted

Można łączyć kilka slalomów... Idzie ciepło, rozmarnie ziemia i będzie można wbijać tyczki w ziemię... można też zrobić nie tak dużym kosztem specjalny slalom :)

Posted

[quote name='TuathaDea']tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen ;)[/quote]

I sprawdzać prędkość i wychylenie na łukach :lol: :lol:

Posted

[quote name='TuathaDea']tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen ;)[/quote]rewelacyjny pomysł :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
przewodnik stoi sobie spokonie w środeczku, a pies (czytaj: boreder :lol:) goni, aż padnie na pysk;)

Posted

[quote name='Robull']przewodnik stoi sobie spokonie w środeczku[/quote]Robull, do tego to nawet nie potrzebny taki specjlany slalom, jak zademonstrowała nam Renate! :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Aniu, a to ten z lewej strony Twojego podpisu, czy ten ze środka i praawej?[/QUOTE]
Ja tam nie widzę różnicy. Przecie to ten sam pies:eviltong:
[QUOTE]tia, 60 tyczek to można w okrąg połączyć, wyznaczyć wejście i liczyć ilość okrążen[/QUOTE]
Sadyści :mad:

Posted

Mam pytanko odnosnie PPA 8-9 kwiecien. Napisane ze w Wawie, ale w tych dniach jest tez wystawa w Nowym Dworze. Czy zawody sa w Wawie, czy moze jednak w Nowym Dworze??

Posted

[URL="http://www.guinnessworldrecords.com/index.asp?file=content_pages/video.asp?videoid=100003"]http://www.guinnessworldrecords.com/index.asp?file=content_pages/video.asp?videoid=100003[/URL]